Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze ktoras mi podpowie czy 2 latek moze jesc muesli? Innych niestety nie chce jesc:-(. A i jeszcze je chleb z dzemem, bo na kanapke z szynka czy serem tez jakos przeszla mu ochota. Zupki tylko co itp:-froq :-) nadrobimy wszystko :-)
Hello.
Frog jak moglas pomyslec,ze my tu o Tobie zapomnialysmy.Jak tylko rodzice pojada to mam nadzieje,ze sie spotkamy![]()

. Sliczna ta twoja Emilka

A tak poważnie to niestety dosięgła mnie grypa żołądkowa. Zaczeło się przed 12 w nocy i tak jak w przypadku córeczki mamy_ady lece co 20 min z zegarkiem w ręku. Leci i dołem i górą. Straszne przeżycie. Moja mała po 4 tyg kaszlu i kataru od poniedziałku miała wrócić do przedszkola i mam nadzieję, że nie dopadnie jej ten paskudny wirus:-( Nic ja uciekam, bo zaczyna się kolejna rewolucja....Spijcie słodko, ja mam nadzieję, że też niedługo się położę.....
Widzialam gdzies reklame,ale nie wiem gdzie,plyty cd z odglosami z brzuszka mamy.Na pocz. sprawia wrazenie 'zwyklej' muzyki powaznej,ale jak sie wsluchac,jest tam szum jakby wod plodowych wlasnie i bicie serca mamy.Poszukaj na necie moze mozna gdzies dostac/kupicdziewczyny mam pytanko słyszałam o urządzeniu do usypiania dzieci które wydaje szum) moje baby zasypia przy odkurzaczu, włączonym piekarniku i lodówce
hehe więc w nocy ułatwiłoby mi to sprawę jakbym miała takie urządzonko
) znacie może nazwę?? słyszałyście o tym?? ciekawa jestem czy to w ogóle działa
![]()

Ja tez nie wiem asienko,bo mialam wczoraj to samoAnia po długim marudzeniu w końcu padła. Nie wiem, co jej się dzisiaj stało....Dobranoc
Po poludniu sie zaczelo i jak zawszepo kapieli i karmieniu zasypiala,tak wczoraj musialam 3razy ja ukladac.I w nocy tez co chwile sie budzila
Tak podejrzewalam ale nadzieje mialam anyway.Ehhh,dzien dziecka sie skonczyl..i pieniadze tez:-(;-)