reklama

Mamy z Irlandii!!

Antosiatato nie marudz:) Ja to rzeczowa babka jestem:)
Może nagrac sobie odgłos suszarki na telefon lub radio i puscic dziecku w pokoiku byłoby łatwo i tanio:)

reklama
Witam wieczorowa pora,

ale jestem padnieta, ale najwazniejsze, ze zakupki sie udaly-buciki dla Natalci kupione i pare innych rzeczy tez.
anineczko-zycze zdrowka dla Antka!

Anineczka to jakby cos to daj mi znac czy bedzie Lubiczanka u Was czy nie...a zreszta ja Was tu bede sledzic;-):-D
Nie wiem o ktorej moj m bedzie jutro w domku a raczej to juz w niedziele bo to bedzie po polnocy i tak sobie pomyslalam ze do Portlaois to bysmy skoczyli bo blizej a do Cashel dalej-chodzi o to ze m na pewno bedzie troszke zmeczony-wiecie trzeba sie jakos przywitac:zawstydzona/y::-D
No nic pogadam z m moze i do Lubiczanki sie wybierzemy,bo ja juz ponad tydzien bez fona:sorry2:
Jeszcze te debile mi jB zawiesza bo zawsze w srode po poludniu dzwoni do mnie ktos z zastrzezonego nr i nic sie nie odzywa i podejrzewam ze to oni sprawdzaja mnie czy ja odebralam kase czy ktos inny za mnie.
Mojego znajomego tez tak sprawdzaja
Lubiczanko jakby cos ten tego,to mozemy Cie nawiedzic w niedziele?

EDIT:
Teraz czytam na gorze ze sie ewakulujecie,a ja mam zamiar isc smazyc nalesniki - ale chyba mi sie juz nie chce

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry