reklama

Mamy z Irlandii!!

witam laski
Ja juz pr pracy, pojechałam do socjala a oni sobie o 12 zamkneli a co w dupie maja ... ostatnio tez tak było...?
Korki sa nieziemskie w miescie juz zapomnialam jak to jest stac w korkach:)

Życze duzo zdrówka naszym chorowitkom!!:)

Didi ja nie wiem czy bym utrzymała swój przyjazd w tajemnicy pewnie jezyk by mnie świerzbił jak nic:)

Crazy Gril widac że mała czuje muzyke:)))) Ciekawe po kim?:)

reklama
witam laski
Ja juz pr pracy, pojechałam do socjala a oni sobie o 12 zamkneli a co w dupie maja ... ostatnio tez tak było...?
Korki sa nieziemskie w miescie juz zapomnialam jak to jest stac w korkach:)

Życze duzo zdrówka naszym chorowitkom!!:)

Didi ja nie wiem czy bym utrzymała swój przyjazd w tajemnicy pewnie jezyk by mnie świerzbił jak nic:)

Crazy Gril widac że mała czuje muzyke:)))) Ciekawe po kim?:)

my z J w zeszłym roku polecieliśmy spłodzić Danielka w pl;)))Nie tak serio(choć to też)mój tata miał 60-tkę i sobie polecieliśmy nie mówiąc nikomu...W domku byliśmy taxówką po3-ciej i dopiero rano nas tata znalazł w salonie na kanapie-aż się rozpłakał:)))

pochwaliłam się młody pospał 15 minut i się obudził, zaczął udawać ze go straszne bąki męczą... no i na rączki, na rączkach cudnym trafem jakoś wszystkie wzdęcia mijają... takie małe a już wie jak wykorzystać biedną mamę:)

Didi bo ona miała tak ze się prężyła, zapłakała, bąka puścila i juz było ok i tak caly czas w ciągu dnia , a kolki mówii sie ze występują o tej samej porze zazwyczaj...

ja mojemu synkowi podaje espumisam w kropelkach dla takich maluszków, pomaga a po drugie adas go uwielbia:) wczoraj mu nie podawałam i w nocy miałam za swoje...

ps. jak mozna stworzyc taka sciezke odliczania, np moj synek ma juz 8 tygodni i 3 dni:)) hehe
to sie nazywa suwaczek:tak:W sumie jest kilka dostepnych stronek,gdzie mozesz sobie taki stworzyc..Tu jest przykladowa Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
Robisz wszystko wg instrukcji,nastepnie na koncu,jak juz go stworzysz beda linki.Kopiujesz 1szy z nich bodajże i wklejasz w sygnature Twego profilu (w ustawieniach).Sprobuj,jak bedziesz miala jakies pyt. - wal smialo:tak:
Ja mysle ze malenstwo potrzebuje Twojej bliskosci..dlaego chce na raczki:tak:Moze sprobuj sie z nim polozyc czy cos.Ja z mala 'lezalam' 3miesiace,dopiero po ich ukonczeniu zaczela zasypiac sama:tak:Wczesniej prawie nie spala za dnia-tylko z cycem w buzi:-)

Cześć :-):-)
U mnie nic specjalnego, mam cd, kwarantanny kuruje i mojego J i Agutke i siebie. Tak wogóle jak mi nie przejdzie w ciągu 2 dni tyle sobie daje to pędze do szpitala i niech działaja bo obawiam się że gp nic mi nie poradzi on będzie się bał jak coś podjąć leczenia tym bardziej że nie wie jak to poprzednio wszystko wyglądało. Powiem Wam że zaczynam się sama denerwować :-(:-( bo tak wcześniej mi się zaczynało od niewinnego bulu gardła.
dytka widzę że u Was już końcówka katarku i lada moment wyruszycie z domu
lubiczanko super prezent dla taty chyba sama bym się rozpłakała. Ja natomiast bym nie wytrzymała i się wygadała i nie było by niespodzianki.
crazy girl córeczka superrrr słodkości masz pocieszkę w domu i tancereczke
didi no mój tata również by nie wytrzymał i źle by się skończyło jakbym go nie poinformowała o wizycie
renii dziękuje że chciałaś nam pomóc ale Agatka ma się już lepiej jakby co do zgłoszę się do Ciebie
Coś miałam jeszcze napsiać ale wyleciało :confused::confused: no nic idę herbatki sobie zrobić, z kawą nie poczekałyście namnie :wściekła/y::wściekła/y:

my z J w zeszłym roku polecieliśmy spłodzić Danielka w pl;)))Nie tak serio(choć to też)mój tata miał 60-tkę i sobie polecieliśmy nie mówiąc nikomu...W domku byliśmy taxówką po3-ciej i dopiero rano nas tata znalazł w salonie na kanapie-aż się rozpłakał:)))
Niespodzianke tata mial nie kiepska....dobrze ze zawalu nie dostal.

Karolinanicola no lepiej bedzie jak do szpital pojdziesz jak Ci nie przejdzie....duzo zdrowka Wam zycze....

Dyta jak maly ma katar to spacerki nawet wskazane

Madbebe oj przylepa z niego nieziemska:)) mam nadzieje, że to mu przejdzie, to znaczy to noszenie na rączkach, bo zaraz je będę miała do ziemi:) jak tylko będę miała chwilkę to zajmę się tym suwaczkiem:)) hehe

Moniadan mój synek też tak ma, pręzy się i napina z tego wszystkiego ma przepuklinę pępkową, jest marudny, a podobno przy kolkach dzieci często krzyczą :(((

Hallo!
Witam wszystkie nowe mamusie....

My cały tydzień siedzimy w domku,bo mały wciąż pociągający i nie chce aby mi sie rozchorował znowu:sorry2:
Dominik zaczął się już mi przemieszczać wszędzie jakby miał motorek z tyłu....także nie mam czasu często pisać,ale cały czas Was nadrabiam:tak:

Ewelcia dużo zdrówka Wam życzę:tak:
Mamo_ady Twojej córeczce również dużo zdróweczka:blink:
Crazy Girl;ale słodką masz córcię,a jak pupcią fajnie wywija:-D:-D
Gastone super masz avatorek;-)
Lubiczanka ale ty to się masz z tym kompem,:sorry2:współczuje! Wyrzuć go przez okno:tak:
Kinia ja używałam Infacol,ale miałam wrażenie ,ze nic nie pomagał:no:Jak już kiedyś pisała ogrzewałam małemu delikatnie brzuszek suszarką i pomagało:tak:albo ciepłą,przeprasowaną pieluszką;-)
Kasiairlandka czyli ten wielki dzień,kiedy nas opuścisz coraz bliżej:-(
Kochana-dawno juz bym to zrobiła-niestety stacjonarny jeszcze w "proszku"...a na pocieszenie powiem,że w ciągu godziny dwa razy próbowałam włączyć drania-i się tak bawię z chamciuszkiem w"komu pierwszemu nerwy puszczą":)))))
Ewelcia-Twój fonik bezpiecznie podróżuje w schowku mojego autka...Nie mam pojęcia dlaczego obie zapomniałysmy o nim tego17-go;(((
Marta-jakmasz ochotkę to wpadaj na kafkę:)
Anineczko-zdrówka dla Antosia:tak:
Crazy Girl-zapomniałam pochwalić córunię-normalnie strzeliła nam show-U can dance:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry