reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kinia Plantex jest tez dobry,ale dostepny w PL...
Colief tez jest na kolki i Infacol ale juz ktos o tym pisal.
Szym spi a ja dopiero co obiad wszamalam,sprzatam od rana a balagan mam:baffled:.
nie wiem jak to sie dzieje:confused:.
Lece sie kapac bo pozniej na zakupki wybywam;-)

To sobie pospała:wściekła/y:.... Nie mają kiedy mi ulicy sprzątać... Wjechał tu jakiś irek ogromną ryczącą i huczącą ciężarówą.......Zła jestem bo nie wyspana będzie mi narudziła jak nie teraz to na pewno wieczorem....

tak kinia plantex jest dobry i ja go mam tutaj,mama mi przysłała bo myśle ze u synka to są zatwardzenia i wzdęcia bo mój jak miał kolki to aż utrzymac go nie mogłam tak sie prężył,a teraz ma wzdęcia i plantex pomaga

No pojde do apteki i popytam cos na kolki.
A czy ktos mi doradzi jezeli jest taka mamusia ca karmila lub karmi butla ktore ichszejsze mileczka sa dobre, bo my na bebiko jestesmy ale slyszalam rozne opinie, i nie wiem czy zmienic.

ja karmie Aptamilem...i wiele mamusiek tez nim karmi jest to odpowiednik polskiego Bebilonu i jest dobrym mleczkiem..jest tez Cow &Gate i to mleczko ma taki sam dokladnie taki sam sklad jak Aptamil.. wiec bo sprawdzalam na opakowaniu i nizym sie nie rozni no moze malusienka roznica w cenie

ja daje Cow & Gate.
Dawalam najpier Aptapil,nan,enfamil ar teraz Cow&gate ale chyba znow przejde na enfamil ar

EDIT:/
Lubiczanko ja do Ciebie apeluje...wez moj fon jak bedziesz jechala do Anineczki jutro albo w niedziele...my postaramy sie podskoczyc do Anineczki,zawsze to blizej niz do Cashel :)

A ja mialam kawke sobie zrobic a siedze i klikam :)

Ostatnia edycja:
didi skład nie może byc ten sam bo mój mały po aptamilu zwracał ale nie miał wysypki a jak podałam cow&gate to strasznie go wysypało,a teraz jest na sojowym i juz jest ok :)
ewelcia zrobiłaś tą kawke??dla mnie tez możesz :D

Hallo!
Witam wszystkie nowe mamusie....

My cały tydzień siedzimy w domku,bo mały wciąż pociągający i nie chce aby mi sie rozchorował znowu:sorry2:
Dominik zaczął się już mi przemieszczać wszędzie jakby miał motorek z tyłu....także nie mam czasu często pisać,ale cały czas Was nadrabiam:tak:

Ewelcia
dużo zdrówka Wam życzę:tak:
Mamo_ady
Twojej córeczce również dużo zdróweczka:blink:
Crazy Girl;ale słodką masz córcię,a jak pupcią fajnie wywija:-D:-D
Gastone super masz avatorek;-)
Lubiczanka ale ty to się masz z tym kompem,:sorry2:współczuje! Wyrzuć go przez okno:tak:
Kinia ja używałam Infacol,ale miałam wrażenie ,ze nic nie pomagał:no:Jak już kiedyś pisała ogrzewałam małemu delikatnie brzuszek suszarką i pomagało:tak:albo ciepłą,przeprasowaną pieluszką;-)
Kasiairlandka czyli ten wielki dzień,kiedy nas opuścisz coraz bliżej:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry