Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(...)
Dziewczyny wiadomosc z ostatniej chwili:
Pauletta miala cc Zuzia wazy 3960 i ma 51 cm.
Gratulacje dla Pauletty i Zuzanny

Tichonek a kiedy zapisywałaś Radka do szkoły? Słyszałam z okolic Dublina, że ciężko się dostać(...) Właśnie przyszedł list,że mi syneczka do szkoły przyjęliMój malutki,dopiero co w brzuchu mi rewolucje robił a tu już będzie szkołę niedługo roznosił
(...)
i często matki noworodki już zapisują do szkoły by zaklepać miejsce... 

nie jest az tak bardzo zle ale wydaje mi sie ze ma kolke. a ja nic sobie z polski nie przywiozlam moze mi doradzicieWiem,też o tym słyszałam,ale Radek nie w samym Dublinie będzie się szkoliłTichonek a kiedy zapisywałaś Radka do szkoły? Słyszałam z okolic Dublina, że ciężko się dostaći często matki noworodki już zapisują do szkoły by zaklepać miejsce...
![]()
Zapisywalismy go jakiś miesiąc temu i właśnie parę dni temu list przyszedł
Teraz,jakoś po 20 kwietnia jest spotkanie rodziców,ale do 8 najpierw nada wpłaci 50 Jurków
No i będzie szkolniaczek już na legalu
Radek miał słabiutkie i króciutkie kolki,więc obyło się bez leków,ale koleżanka w Polsce też Infacol używała i sobie chwaliła,a tu widziałam,że jest:-(ojj biedactwo małe..ja mogę Ci polecić Infacol..- tylko to znam.

Hejka mamusie moze mi pomozecie jakie sa tutaj dobre kropelki na kolke :-( Od paru dni moj maly smyk ok 17 do 20 nam sie jakos dziwnie zachowuje, poplakuje, i wydaje mi sie ze go troszeczke prezynie jest az tak bardzo zle ale wydaje mi sie ze ma kolke. a ja nic sobie z polski nie przywiozlam moze mi doradzicie
:-(ojj biedactwo małe..ja mogę Ci polecić Infacol..- tylko to znam.
podaj mu herbatki koperkowej.. dostaniesz ja napewno w sklepie ..to pozwoli na odejscie gazow i rozluzni troszke jelitka..
dokladnie ..w kazdej aptece a nawet w super valu widzialam
kinia tutaj praktycznie mało co pomaga ale u nas w Clonmel w aptece robią specjalny preparat dodawany do mleka ale ty pewnie cycem??
Witam!
Crazy Girl, jaj już nie mogę się doczekac, jak moja córcia, bedziei taka jak Twoja, super tanczy
Gastone jak zdrówko dzisiaj> ładny avatarek![]()