reklama

Mamy z Irlandii!!

Gatone śliczny masz awatarek:tak:
Ewelcia,Mamo_ady współczuję przejśc z dzieciaczkami:-(Wiem,jak to jest,człowiek najchętniej wziąłby na siebie to dziecka choróbsko jakby mógł:sorry2:
KasiuIrlandko,to co,w niedzielę pierwszy dzień wiosny?:-(Szkoda:-(:-(:-(

reklama
(...)

Dziewczyny wiadomosc z ostatniej chwili:

Pauletta miala cc Zuzia wazy 3960 i ma 51 cm.

Gratulacje dla Pauletty i Zuzanny

Gratulacje!!!
spóźnione ale szczere..:happy2::happy2:
(...) Właśnie przyszedł list,że mi syneczka do szkoły przyjęli:tak:Mój malutki,dopiero co w brzuchu mi rewolucje robił a tu już będzie szkołę niedługo roznosił:blink:(...)
Tichonek a kiedy zapisywałaś Radka do szkoły? Słyszałam z okolic Dublina, że ciężko się dostać :dry: i często matki noworodki już zapisują do szkoły by zaklepać miejsce... :szok::baffled::shocked2:

Ja już po lunchu... Mojego do pracy wysłałam, mała poszła spać i siedzę w necie.. muszę ją zabrać na spacer po drzemce a nawet nie wiecie jak mi się z domu wychodzić nie chce...:-(
Dziękuje w imieniu mojej córci za komplementy :-)

Hejka mamusie moze mi pomozecie jakie sa tutaj dobre kropelki na kolke :-( Od paru dni moj maly smyk ok 17 do 20 nam sie jakos dziwnie zachowuje, poplakuje, i wydaje mi sie ze go troszeczke prezy:zawstydzona/y:nie jest az tak bardzo zle ale wydaje mi sie ze ma kolke. a ja nic sobie z polski nie przywiozlam moze mi doradzicie

crazy girl normalnie sie uśmiałam z twojej córci :) razem z moim K,jest przesłodka a jak z niej tancerka!!!
:)
a my poznaliśmu justysie :) Jula ma tak cudne oczka ze ahhhhh :) pieska ma fajne pomimo ze mi buty obgryzał :D
mamo ady zdrówka dla córci:)

kinia tutaj praktycznie mało co pomaga ale u nas w Clonmel w aptece robią specjalny preparat dodawany do mleka ale ty pewnie cycem??

Tichonek a kiedy zapisywałaś Radka do szkoły? Słyszałam z okolic Dublina, że ciężko się dostać :dry: i często matki noworodki już zapisują do szkoły by zaklepać miejsce... :szok::baffled::shocked2:
Wiem,też o tym słyszałam,ale Radek nie w samym Dublinie będzie się szkolił:happy2:Zapisywalismy go jakiś miesiąc temu i właśnie parę dni temu list przyszedł:tak:Teraz,jakoś po 20 kwietnia jest spotkanie rodziców,ale do 8 najpierw nada wpłaci 50 Jurków:tak:No i będzie szkolniaczek już na legalu:-D

:-(ojj biedactwo małe..ja mogę Ci polecić Infacol..- tylko to znam.
Radek miał słabiutkie i króciutkie kolki,więc obyło się bez leków,ale koleżanka w Polsce też Infacol używała i sobie chwaliła,a tu widziałam,że jest:tak:

Hejka mamusie moze mi pomozecie jakie sa tutaj dobre kropelki na kolke :-( Od paru dni moj maly smyk ok 17 do 20 nam sie jakos dziwnie zachowuje, poplakuje, i wydaje mi sie ze go troszeczke prezy:zawstydzona/y:nie jest az tak bardzo zle ale wydaje mi sie ze ma kolke. a ja nic sobie z polski nie przywiozlam moze mi doradzicie

podaj mu herbatki koperkowej.. dostaniesz ja napewno w sklepie ..to pozwoli na odejscie gazow i rozluzni troszke jelitka..

:-(ojj biedactwo małe..ja mogę Ci polecić Infacol..- tylko to znam.

dokladnie ..w kazdej aptece a nawet w super valu widzialam

podaj mu herbatki koperkowej.. dostaniesz ja napewno w sklepie ..to pozwoli na odejscie gazow i rozluzni troszke jelitka..

dokladnie ..w kazdej aptece a nawet w super valu widzialam

Juz mu daje i wydaje mi sie ze nic mu nie pomaga

kinia tutaj praktycznie mało co pomaga ale u nas w Clonmel w aptece robią specjalny preparat dodawany do mleka ale ty pewnie cycem??

Wlasnie juz nie , miesiac czasu byl na mieszanym ale teraz juz nie mam wogole mleczka mojego i jest na bebiko i sie wlasnie zaczelo, kupki co 2 dni i taki jakis marudny

reklama
Witam!
Crazy Girl, jaj już nie mogę się doczekac, jak moja córcia, bedziei taka jak Twoja, super tanczy
Gastone jak zdrówko dzisiaj> ładny avatarek :)

Dzieki Monia dzis nawet nawet.Rano mowilam ze mam lenia a dostalam powera wiec troszke ogarnelam chate.Oczywiscie z przerwami bo dostalam nawet opierdziel od lekarza,ze mam bardzo sie oszczedzac,zadnego sprzatania i latania.ale jak mam nie poodkurzac? Jeszcze chate mam wielkaa...No ale stosuje sie w miare,bo zalezy mi zeby z dziciaczkami bylo oki.wiec tak sobie podspiewuje i odkurzam i za chwile odpoczynek i za chwile znow.Wiec sprzatanie sredni mi idzie heheh
A avatarek,wiem cudowny.Mam jezcze kilka w zanadrzu,bede zmieniac co jakis czas hih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry