reklama

Mamy z Irlandii!!

D.doby!
ewelcia-zdrowka Wam zycze!Szymowi przede wszystkim,oby sie wszystko ulozylo:tak:
Adulince tez zdrowka zycze i wszystkim innym chorowitkom:tak:Niech te wirusy juz znikna bo strach z domu wychodzic:no:
crazygirl-slodka ta Twoja emilka:tak:przegina jak ta dupcia kreci.Tancerka rosnie jak nic!
u nas juz sie chmurzy,a zanim postanowimy sie wybrac,pewnie bedzie padac..:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Pochwalę się moja mała tancereczką:
[video=youtube;aecZHK1gYl4]http://www.youtube.com/watch?v=aecZHK1gYl4[/video]
:-D:-D:-DAle świetna jest!:tak::-DDupką to tak ekstra kręci,że nie do podrobienia:-DJednak dziewuszki mają subtelniejsze ruchy i wiedzą czym pokręcić w którym momencie:-DMój Radek to bardziej urzęduje na plecach,tudzież na głowie.Break dance chyba praktykuje:baffled:Albo skacze jak ping pong:sorry2:
I chodzi do tyłu,oddając hołd Michaelowi Jacksonowi:-D

Dziękuję :-) Jest więcej filmików na you tube jak ktoś chętny.. tytuły to Emilka2, Emilka1.. Albo przez nazwe użytkownika można zajrzeć monikaEmilka.

Dziewczyny co do katarku u dzieci.. Jak byłam w Polsce ostatnio to nasza lekarka poleciła mi lekarstwa homeopatyczne. A raczej jedno ukierunkowane na katar. Nazywa się Coryzalia. To są tabletki do ssania. Kazano mi rozpuścić 10 tabletek w 50 ml wody i dawać po 2,5 ml co 3-4 godziny jak tylko zauważę cieknący katarek i działa. Max dwa dni i po katarze śladu nie ma.. Zapytajcie swoich lekarzy w Polsce jak będziecie o to ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam mamunie.alez mam dzis lenia.Pupska mi sie z kanapaynie chce podniesc.Kuchnia wyglda jakby tornado przeszlo,obiad nie gotowy buuuuuu
Crazy Girl fajna tancerka ci rosnie.Moje dziecko odwala ostatnio you can dance,ale wychodzi mu goraczka sobotniej nocy z palcem w gorze.Smieje sie do lez ,bo naprawde rosniemi maly Travolta hihi

mama ady BARDZO wspolczuje, doskonale rozumiem, co to znaczy patrzec na swoje chore dziecko i nie moc nic wlasciwie zrobic. Wazne, ze corcia czuje sie lepiej!!!!!!!

Ja tylko na chwile zebyscie o mnie nie zapomnialy :D
Przede wszystkim zdrowka zycze chorym dzieciaczkom. Nie ma nic gorszego..
A ii GRATULACJE dla PAULETTY :D fajnie ze masz juz Zuzie przy sobie :D
wiecej niestety nie pamietam..a tylko małą tancereczke :D suuper.. Moj Stanislaw to na razie chodzonego tanczy :D z elementami break dance :) to by bylo na tyle.
Aaa i jeszcze - dziekuje dziewczynkom za fotki :D

reklama
Crazy Girl to wywijanie pupcią Emilki jest zajefajne:-D:-D:-D.

U nas po obiadku. Posprzątałyśmy. Anulka się bawi, potem tylko żelazko muszę chwycić i parę ciuszków małej przejechać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry