reklama

Mamy z Irlandii!!

didi skład nie może byc ten sam bo mój mały po aptamilu zwracał ale nie miał wysypki a jak podałam cow&gate to strasznie go wysypało,a teraz jest na sojowym i juz jest ok :)
ewelcia zrobiłaś tą kawke??dla mnie tez możesz :D

sprawdzalam Aptamil 3 i Cow & Gate 3 i wszystko to samo ..mozliwe ze te wczeniejsze roznia sie ..

reklama
didi skład nie może byc ten sam bo mój mały po aptamilu zwracał ale nie miał wysypki a jak podałam cow&gate to strasznie go wysypało,a teraz jest na sojowym i juz jest ok :)

A mozesz mi powiedziec gdzie byla wysypka , bo ja zauwazylam ze od paru dni na buzi i troszke na karku ma wysypke, mysle ze to albo potowki albo tradzik niemowlecy, nigdzie indziej nie ma tej wysypki. Ja dopiero mam wizyte w pon wiec nie wiem co robic , moze poczekam i zapytam lekarza.
Ja tez slyszalam dobre opinie o Aptimelu ze jest to odpowiednik polskiego Bebilonu.

kinia mój synek ma coś takiego na buzi, główce, karku i dekoldzie i jest to trądzik niemowlęcy, tak mi powiedziła pani dermatolog:) samo przejdzie

Crazy girl masz kochaną córeczkę, tak ślicznie tanczy:DD

Didi ja też mojej mamie zrobiłam taką niespodziankę, ze przyeciałam nic jej nie mówiąc no i o mało zawału nie dostała hehe ale radość była ogromna!! :)

Rozpisałyście się od wczorajszego wieczoru, ja poszłam wcześnie spać bo młody wczoraj dokazywał, a dzisiaj jestem zmęczona bo w nocy miał wzdęcia i wymiotował:(( więc mało co spałam, całe szczęście ze rano tatuś się adasiem zajął to mogłam się przespać chwilkę... potem spacerek, obiadek no i w końcu mały zasnął, będzie spał do kąpieli i w nocy pewnie znowu jak ostatnio wielkie oczy, uśmiech... i noscie mnie, a tu o 3 nad ranem chciałoby się pospać:(( niestety tatuś w srodę leci do irlandii więc zostanę sama z tym moim szkrabem... za miesiąc my przylatujemy, jego pierwsza podróż samolotem, dzisiaj odebrałam paszport:)) a co do kawki to ją właśnie piję:DD

Ostatnia edycja:
Didi ja też mojej mamie zrobiłam taką niespodziankę, ze przyeciałam nic jej nie mówiąc no i o mało zawału nie dostała hehe ale radość była ogromna!! :)
D

no wlasnie boje sie ze mama tez mco to pzezyjeaona musi uwazac na siebie i serduszko bo juz byla blisko zawalu i jest na lekach..wiec powiem jej tydzien wczesniej chyba ...i tam bedzie mialaniespodzianke..ale oczywiscie juz nie moglam wytrzymac i powiedzialam tacie..haha ale mowil ze bedzie trzyaljezyk za zebami i mamie nicnie powie ...ale to sie okaze..hahah

a c do tradziku niemowlecego .to moja Ewunia miala chyba przez miesiac na buzi i to takmocno ze szok..wygladala jak jeden wielki przyszczol.co poleprzylo sie to pozniej wychodzilo jeszcze mocniej..ale jak skonczyla 2 miesiace to juz byla ladniusia jak laleczka

Tabasia, ale żes popisała!!! :-p jak twój maly jak wam idzie karmienie, napisz troszke co u was

Kinia my tez uzywamy Aptamil i Emma dobrze go toleruje, na kolki mam podobno rewelacyjne krople, kupione specjalnie w Niemczech sab simplex, pisze podobno, bo co prawda uwzywałam ale jakies wielkiem roznicy nie widziałam, tylko ze tez dawałam jak mi sie przypomniało a nie systematycznie moze dlatego, zreszta moja miała bóle brzuszka a nie kolki

ja mojemu synkowi podaje espumisam w kropelkach dla takich maluszków, pomaga a po drugie adas go uwielbia:) wczoraj mu nie podawałam i w nocy miałam za swoje...

ps. jak mozna stworzyc taka sciezke odliczania, np moj synek ma juz 8 tygodni i 3 dni:)) hehe

Ostatnia edycja:
reklama

no juz wypilam zaczynalam to mlody sie obudzil i pilam w biegu,pozniej spacerowalismy po podworku,ale jesli masz ochote to zapraszam do mnie na kawke;-):-)
namówiłaś mnie..:blink: właśnie mi się woda zagotowała:-)
no to super-pewnie pilysmy w jednakowym czasie;-)

Szymko tez mial tradzik niemowlecy,zginal mu jakos jak skonczyl 6tyg czy 8tyg,juz nie pamietam dokladnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry