lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki
Ja juz powrocilam do zywych, bo po moim wczorajszym poscie scielo mnie z nog. Meczylam sie niemilosiernie i nawet nie mialam sily nic przy Adzie zrobic. Cale szczescie A. o 18. wrocil z pracy. Tyle, ze tez zawirusowany:-( Ale odchorowalismy swoje i dzisiaj rano juz ok. Tzn. ja juz calkiem ok a A. dalej kibelek wzywa od czasu do czasu
Ada tez juz noby ok ale jeszcze dzisiaj mi zwymiotowala rano...
Dziewczynki, rozmawialam z Pauletta. Obie nasze dziewczynki maja sie dobrze, Zuzia grzeczniutka- tylko je i spi- podobna do Wiktorka. Jutro wychodza, to wkrotce bedzie relacja z pierwszej reki:-) Wszystkie macie pozdrowionka
Larcia, chetnie bym Ci pomogla ale mam troszke dalekawo do Ciebie:-(
A ja uciekam, bo musze sie przygotowac psychicznie i fizycznie na gosci
Byli uprzedzeni o naszej wirusowej przypadlosci ale nie straszna im choroba widocznie...
Ja juz powrocilam do zywych, bo po moim wczorajszym poscie scielo mnie z nog. Meczylam sie niemilosiernie i nawet nie mialam sily nic przy Adzie zrobic. Cale szczescie A. o 18. wrocil z pracy. Tyle, ze tez zawirusowany:-( Ale odchorowalismy swoje i dzisiaj rano juz ok. Tzn. ja juz calkiem ok a A. dalej kibelek wzywa od czasu do czasu
Ada tez juz noby ok ale jeszcze dzisiaj mi zwymiotowala rano... Dziewczynki, rozmawialam z Pauletta. Obie nasze dziewczynki maja sie dobrze, Zuzia grzeczniutka- tylko je i spi- podobna do Wiktorka. Jutro wychodza, to wkrotce bedzie relacja z pierwszej reki:-) Wszystkie macie pozdrowionka
Larcia, chetnie bym Ci pomogla ale mam troszke dalekawo do Ciebie:-(
A ja uciekam, bo musze sie przygotowac psychicznie i fizycznie na gosci
Byli uprzedzeni o naszej wirusowej przypadlosci ale nie straszna im choroba widocznie...
ale juz mojemu pokazalam pazurki i jest bardziej potulny. Zawsze sie liczylam z jego potrzebami a jak wyszlo ze ja mam swoje on wielce zdziwiony byl;-)
musli synkowi nie zaszkodzi, jest zdrowym, wartosciowym pokarmem

wiec ci moze podrzuce
....

Chorym i ich rodzinom życzę szybkiego powrotu do zdrówka a zdrowym coby ich żadne świństwa nie dopadły
Biedny Antos.