didi
Fanka BB :)
witam
moje dzieci daly mi dzisiaj w nocy w kosc
Ewa nie spala chyba z 2 h..Albert maszerowal od lozka do lozka i tez chyba z 2 h..no wsieckli sie czy co a teraz oboje juz nie spia i mlody marudzi ze zmeczinya mala kladzie sie i przytula...no teraz Albert odsunal Ewe i tuli sie do mamusi..moj cycus,,
moj siostrzeniec przez 5 dni mial wysoka temp..p dr. stwierdzilatrzydniowka 2 dnia choroby..ale 5 ciagle temp...no i te rqaczki sie luszcza..wiec siora poszla do pediatry ktory jeszcze byl naszym pediatra a ta ledwo uslyszala ze tak dlyugo tem..odrazu pokaz stopy i mowi szkarlatyna
ALbert mial wtedy 2 latka chyba czy prawie 3 nie pamietam ale nie zarazil sie
moje dzieci daly mi dzisiaj w nocy w kosc
Ewa nie spala chyba z 2 h..Albert maszerowal od lozka do lozka i tez chyba z 2 h..no wsieckli sie czy co a teraz oboje juz nie spia i mlody marudzi ze zmeczinya mala kladzie sie i przytula...no teraz Albert odsunal Ewe i tuli sie do mamusi..moj cycus,,
Kasiu :--
-
-
-
-(
Byndem tynsknic kochana
I zapraszam do mnie,pamiętaj
moniadan już sie wczytywałam w tą szkarlatynę.Powinnam zrobic ASO (badanie krwi) po chorobie czy paciorkowiec poszedł sobie precz i tak się zastanawiam czy tutaj robią takie badanie
Narazie malinowego języka nie widzę,skóra też nie schodzi,ale to może przed nami.
Młody dostał erythroped antybiotyk właśnie na tą szkarlatynę.
Biedny żali się na ból kolan i cały dzień leży,a i tak mówi,że go leżenie strasznie męczy
Straszne jest to co się teraz dzieje.Choróbska sioooooooooooo
moj siostrzeniec przez 5 dni mial wysoka temp..p dr. stwierdzilatrzydniowka 2 dnia choroby..ale 5 ciagle temp...no i te rqaczki sie luszcza..wiec siora poszla do pediatry ktory jeszcze byl naszym pediatra a ta ledwo uslyszala ze tak dlyugo tem..odrazu pokaz stopy i mowi szkarlatyna
ALbert mial wtedy 2 latka chyba czy prawie 3 nie pamietam ale nie zarazil sie

no i w końcu może spotkam się z Wami, bo niestety w PL nie miałam okazji na żadne przyjemności
Dobrze wiedziec