reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
moje dzieci daly mi dzisiaj w nocy w kosc
Ewa nie spala chyba z 2 h..Albert maszerowal od lozka do lozka i tez chyba z 2 h..no wsieckli sie czy co a teraz oboje juz nie spia i mlody marudzi ze zmeczinya mala kladzie sie i przytula...no teraz Albert odsunal Ewe i tuli sie do mamusi..moj cycus,,:)

Kasiu :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Byndem tynsknic kochana :sorry2:
I zapraszam do mnie,pamiętaj :tak::tak:

moniadan już sie wczytywałam w tą szkarlatynę.Powinnam zrobic ASO (badanie krwi) po chorobie czy paciorkowiec poszedł sobie precz i tak się zastanawiam czy tutaj robią takie badanie :dry:
Narazie malinowego języka nie widzę,skóra też nie schodzi,ale to może przed nami.
Młody dostał erythroped antybiotyk właśnie na tą szkarlatynę.
Biedny żali się na ból kolan i cały dzień leży,a i tak mówi,że go leżenie strasznie męczy :dry::-D

Straszne jest to co się teraz dzieje.Choróbska sioooooooooooo

moj siostrzeniec przez 5 dni mial wysoka temp..p dr. stwierdzilatrzydniowka 2 dnia choroby..ale 5 ciagle temp...no i te rqaczki sie luszcza..wiec siora poszla do pediatry ktory jeszcze byl naszym pediatra a ta ledwo uslyszala ze tak dlyugo tem..odrazu pokaz stopy i mowi szkarlatyna

ALbert mial wtedy 2 latka chyba czy prawie 3 nie pamietam ale nie zarazil sie

reklama
Witam Dziewczynki :-) po prawie 2-tygodniowej nieobecności - pewnie dużo mnie ominęło, ale postaram się nadrobić zaległości...:sorry2:
baaardzo cieszę się, że już wróciłam do IE - w końcu odpocznę, bo ten pobyt w PL wykończył mnie fizycznie i psychicznie:baffled: no i w końcu może spotkam się z Wami, bo niestety w PL nie miałam okazji na żadne przyjemności:no:
a jak na razie miłego dnia życzę - słoneczko grzeje od samego rana, więc trzeba korzystać;-)

D.dobry!
Andzulina - lelkom bak!;-):-)Ja tez w PL zawsze sie wymecze:-(no byl wyjatek,kiedy pojechalam sama,na miesiac,jeszcze w ciazy,ale to z kolei duuuzo za dlugo;-)never again;-)
Marta,lubiczanka - postawilyscie te machinerie na nogi?Nie wiedzialam ze tu takie spece na frum goszcza:-pDobrze wiedziec:tak:
Larcia-madra masz coreczke,az sciska za serducho:sorry2:
misia-jak tam?udalo Ci sie pojsc do tej pracy?jak Aaron?
didi-dopiero doczytalam:sorry2:potrzebujesz jeszce tego nru?:sorry2::sorry2:
karolinanicola-ostatnio lukalam na zaopatrzenie evergreena (naczytalam ksiazek i wprowadzam pewne zmiany,na razie u malej) i znalazlam tam cos dla Ciebie - wspomaga produkcje bialych krwinek:tak: A. Vogel Galeopsis (hemp nettle)
Chyba fajowsko dzis bedzie na zewnetrznej.Moze jakis grillek;-)
Mam nadzieje ze zdrowka chorowitkow wszelkich lepiej dzisiaj:tak:
Milego dnia

madbebe skąd wiesz?? :D zaraz jade dokończyc bo jeszcze głosu nie ma i coś net sie rozłańcza ale mój też więc to chyba wina o2

a tak wogóle witam i zmykam do lubiczanki

Cześć Dziewczynki:)
Nadrobiłam-sukces.Przede wszystkim wszystkim chorującym SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA:)
Madbebe-nie będę się wypowiadać na temat tego laptopa-bo przekleństw się na forum nie toleruje:)))Ale jak na razie dało radę odpalić neta(ciekawe tylko na jak długo)
Andzulinko-witamy na irlandzkiej ziemii back:)))
Ewelcia-wpadajcie-pewnie,że tak:)
Anineczko-współczuję...Szkoda,że z miłej niedzielii nici:)Gdyby czegoś było Wam trzeba-jesteśmy(i mozecie na nas liczyć)
Nie pamiętam która z WAs pytała o maszynkę z odgłosami wodospadu itp...Ja mam taki "wyświetlacz"dla Danielka -na suficie wyświetla obrazki i jest kilka funkcji dzwiękowych-odgłosy natury(deszcz,burza,ptaki),melodyjki,itp.:)
Miłego dnia Wam wszystkim...i mam nadzieję,że jeszcze się odezwę:)

Crazy Girl znam to z autopsji:tak: ale juz mojemu pokazalam pazurki i jest bardziej potulny. Zawsze sie liczylam z jego potrzebami a jak wyszlo ze ja mam swoje on wielce zdziwiony byl;-)
ja za "miekka" jestem i za miła.. Nie potrafię:no:....
hej.
Właśnie M dzwonił bo był z Antkiem u lekarza i młody ma szkarlatynę :baffled::baffled:
Oj zdrówka dla niego..

I zdrówka dla wszystkich chorych życzę....
U nas wczoraj kupsztale u małej jeden za drugim...:-(Na szczęście dużo piła.... Ale u nas to raczej od ząbków..
Właśnie zrobiłam naleśniki na śniadanko.. idę się ogarnąć, obudzę m i lecimy na spacerek we dwie :-) pododa pięęęękna
Miłego dnia..

Larcia mam nadzieję, że nocka przyjemnie zleciała i mała już nie ma takich żołądkowych dolegliwości, masz mądrą córeczkę:DD

Znalazłam urządzenie robiące szum:)) jest nim radio na falach AM hehe:)) i mały śpi:))) potrzeba matką wynalazków:))

Crazy girl ja też za miękka jestem, a potem się denerwuję że taka miękka jestem i że na wszystko się zgadzam ...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry