matosiatato
Fanka BB :)
Witam(o dziwo jestem jeszcze)
Jak nocka minęła?
Nooo, nocka albo ok, albo twardo spalem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam(o dziwo jestem jeszcze)
Jak nocka minęła?

Ewelcia pytalas gdzie pracuje - tj. maly hotel w centrum Galway. Szukalam czegos by wyjsc z domu na kilka godzin a przy tym zarobic sobie pare centow
Znalazłam urządzenie robiące szum) jest nim radio na falach AM hehe
) i mały śpi
)) potrzeba matką wynalazków
)
Crazy girl ja też za miękka jestem, a potem się denerwuję że taka miękka jestem i że na wszystko się zgadzam ...
ja za "miekka" jestem i za miła.. Nie potrafię....

.
.Chcial isc przed czy po pracy na silownie szedl, chcial plynac na rybki - plynal, ktos zadzwonil i wychodzil - no bo jak komus moze odmowic pomocy
Zawsze bylam wyrozumiala. Ale jak moj maz potrafil kupic dla siebie 3 samochod!!!!

no a ja mialam 4... to peklo we mnie cos i przestalalm sie obchodzic z nim jak z jajkiem
:-) Pierwszy - byl juz lekko uszkodzony no ale strach do pracy bylo jezdzic, drugi - bo czyms do pracy jezdzic musi a trzeci - bo potrzebujemy wiekszy. No rece opadaja. A najlepsze ze mielismy 4 auta a parking na 2
. A tak poza tym to typowy facet do ktorego trza gadac DUUUZZZZYYYYMMMMIIIII LITERAMI

. Ale on ma zlote serducho i wiele mu wybaczam
:-) 

Ale dzis juz jak nowo narodzeni!! :-) Takze juz po burzy! Narazie.....:-)misia-jak tam?udalo Ci sie pojsc do tej pracy?jak Aaron?
didi-dopiero doczytalampotrzebujesz jeszce tego nru?
(hemp nettle)[/url]
Milego dnia[/COLOR][/FONT]
antosiatato-oj Wam facetom zawsze się dobrze śpi-ale to dobrze))A co żonka powie o nocy?Jej też się tak dobrze spało?
Frog-gdzie ładna pogoda tam ładna-u nas tylko deszczu wypatrujemy:/

ulala-to się mniami obiadzio szykujeNooo, zwykle to ja mam czujnieszy sen. Ale, jak tylko poprasuje i dokoncze obiad z pieczenia z karkoweczki to ja obudze i zapytam![]()
ale obiecał ze wróci szybko to moze skoczymy na miasto