reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien Doberek:-)

Dzis niedziela i piekna pogoda wiec podejrzewam ze wszystkie wybedziecie z domciu na jakies wypady, spacerki.

Ja popijam resztke kawki i zaraz zmykam do pracy. To mialy byc tylko weekendy a teraz mam 4 dni w tyg:tak::-pEwelcia pytalas gdzie pracuje - tj. maly hotel w centrum Galway. Szukalam czegos by wyjsc z domu na kilka godzin a przy tym zarobic sobie pare centow:happy2:

Znalazłam urządzenie robiące szum:)) jest nim radio na falach AM hehe:)) i mały śpi:))) potrzeba matką wynalazków:))

Crazy girl ja też za miękka jestem, a potem się denerwuję że taka miękka jestem i że na wszystko się zgadzam ...

ja za "miekka" jestem i za miła.. Nie potrafię:no:....

Dominika pomyslowa babeczka z ciebie z tym urzadzeniem:-D:-D:-D.
Crazy Girl i Dominika ja tez bylam i czasami jeszcze jestem w stosunku do mojego zawsze miekka i na wszystko co wymyslil sie zgadzalam:tak:.Chcial isc przed czy po pracy na silownie szedl, chcial plynac na rybki - plynal, ktos zadzwonil i wychodzil - no bo jak komus moze odmowic pomocy:wściekła/y: Zawsze bylam wyrozumiala. Ale jak moj maz potrafil kupic dla siebie 3 samochod!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no a ja mialam 4... to peklo we mnie cos i przestalalm sie obchodzic z nim jak z jajkiem:tak::-) Pierwszy - byl juz lekko uszkodzony no ale strach do pracy bylo jezdzic, drugi - bo czyms do pracy jezdzic musi a trzeci - bo potrzebujemy wiekszy. No rece opadaja. A najlepsze ze mielismy 4 auta a parking na 2:-p. A tak poza tym to typowy facet do ktorego trza gadac DUUUZZZZYYYYMMMMIIIII LITERAMI:-D:-D:-D. Ale on ma zlote serducho i wiele mu wybaczam:-p:-)

Andzulina witaj w domciu. Odpoczywaj i od jutra ruszasz w objazd po chalpkach. Czekam na ciebie z niecierpliwoscia bo bede znow sie do ciebie usmiechac - o paznokcie. Stracilam wszystkie w czwartek w robocie:sorry2:

Larcia a jak u ciebie nocka? Jak sie czuje Amanda? No i ty - czy ciebie ominela jelitowka?

Ja juz uciekam sie szykowac
Milego dnia wszystkim zycze i do pozniej:-D

Ostatnia edycja:
antosiatato-oj Wam facetom zawsze się dobrze śpi-ale to dobrze:)))A co żonka powie o nocy?Jej też się tak dobrze spało?
Frog-gdzie ładna pogoda tam ładna-u nas tylko deszczu wypatrujemy:/

Czesc i czolem!

U nas lepiej. A.juz wrocil z zaswiatow! Wczoraj nie poszlam do pracy ale popoludniu udalo mi sie juz pojsc na Rade Pedagogiczna. Co prawda ciezko bylo bo A ledwie stal na nogach ale te spotkania sa obowiazkowe i poporstu musialam isc! Dlugo trwala takze A musial polozyc malego spac. Nie wykapal go tylko bo sie bal ze zaslabnie w trakcie....:baffled:

Jak wrocilam bylismy juz tak zmeczeni ze pierwszy raz oddllluugiiego czasu poszlismy spac o 20.30!:-D Ale dzis juz jak nowo narodzeni!! :-) Takze juz po burzy! Narazie.....:-)

Widze,ze nastpni chorzy ale jeszcze nie doczytalam kto dokladnie....Amanda, Antek....zdrowka dla Was maluchy od Cioteczki:-)

Pogoda taka,ze zal siedziec w domu!

misia-jak tam?udalo Ci sie pojsc do tej pracy?jak Aaron?
didi-dopiero doczytalam:sorry2:potrzebujesz jeszce tego nru?:sorry2::sorry2:
(hemp nettle)[/url]
Milego dnia[/COLOR][/FONT]

mozesz mi podac..a wypytas swojego M..czy gosciu przyjezdza do domu...bo moje autko niestey nie jezzdzi juz..haha...a w mojego poszedl amortyzator wiec spsuly nam sie 2 na raz a co aby bylo wesolo..tylko ze mojego P padlo jezdzi z halasem ...

jestesmy coprawda umowieni na jutro i gosciu za diagnostyke( podl.do kompa) chce 50 e.. a za samo zobaczenie bez kompa 30.. wiec moze ten od Ciebie bedzie ciut taniej wolal..no i moze podjechalby tu

ale pogoda...mam ochote na grilla..musze P namowic..

Misia i Frog !!!!!!!!!!!!!! zapraszamy na watek Spotkania

Ostatnia edycja:
Witam!
Mój M musial isc do pracy, wiec siedze sama z dziecmi :sorry2: ale obiecał ze wróci szybko to moze skoczymy na miasto

Larcia jak nocka, nie przeszło na ciebie

Andziulina witam z powrotem, ja lece za 9 dni to PL i mam nadzieję, ze sie wymęcze tam za bardzo ;-)

Agusiek co u was??
Pauletta czekamyna relacje i zdjecia małej :tak:

Miłej niedzieli dla wszystkim mamusiek Pozdrawiam

reklama
Witam,

KasiaIE-powodzenia w ojczyznie! Niech sie spelnia Twoje plany!:tak:

Andziula-my ostatnio bylismy miesiac w Pl i jak dla mnie to tez stanowczo za dlugo.Ostatnio z moim J doszlismy do wniosku, ze bedziemy jezdzic czesciej ale na krocej.

Karolinanicola-co u Ciebie jak tam sie czujecie?

Anineczko-jak tam Antos?

Lubiczanko-a ja sie zastanawialam gdzie wybylas, a ty problem z kompem mialas! Znam ten bol!

Jeszcze raz zdrowka wszystkim zycze!

Milej niedzieli!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry