Jak wyszla z domu kolo 12 tak dotarlam na 19;-)
W domu tylko z rana z lekka ogarnelam to co Szym na rozrzucal u finito.
M kolacje sam sobie robil-tosty

.
Na razie cos tam zaczyna do mnie gadac,ale ja tylko tak albo nie

.
Jak nie przeprosi to sie nie zaczne odzywac...niech sobie nie mysli ze znow bedzie chcial mi wmowic ze to mona wina

Szukalam dzis wozka bo ten moj sie sypie....ogladalm silver crossa
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://gondole.com.pl/wp-content/uploads/2009/10/silver-cross-pop.jpg i chyba sie na niego zdecyduje.
Ogolnie to bnylam tez z kolezanka ogladac mieszkanie bo chca zmienic.
Znalazla na Dafcie ja zadzwonilam przed wczoraj...babka z agencji odzwonila wczoraj ze na dzis na 13 zeby sie spotkac.
Pojechalismy pod ten dom ktory byl na dafcie wystawiony...babka po 13 dzwoni ze ona bedzie za jakies 10min bo gdzies tam byla i sie spozni...a ja sie jej pytam dla pewnosci jaki nr domu a ta mowi ze 38...a po plotku ze zdjecia wychodzilo ze 85...a ja do niej ze chyba 85 a ta ze 38

podjechalismy pod 38 a tam rudera...nic w srodku praktycznie nie ma...kanapa tylko w salonie jeszcze zepsuta i w kominku pelno smieci

no nic.
Czekamy..a ta dzwoni ze stoi na texaco i nie wie gdzie ma dalej jechac

.
Pojechalismy po nia....wysiadla ona zsamochodu i ja...mowie do baby ze jak to jest 38 to nawet nie ogladamy bo jest nie ladny i nie chcemy a ona do mnie tojedziemy pod 85

.
Tam wcale nie lepiej....a zdjecia na dafcie nawet w miare
Boszzz tyle piszecie ze ja juz nie pamietam co ktora pisala...
Marta fajnie ze nabralas pedu i z rozpedu tyle zrobilas
Gastone ja pamietam jak juz kiedys pisalas o tym kolesiu

ja bym nie odpuscila nawet gdybym wyszla na zero albo na minusie...jak Kuba Bogu......
Crazy Girl tylko pozazdroscic takiego ladlorda....
Kamcia ja coie posziwiam ze ty na wszystko masz czas

heh jak Marta zakupi rolki to jeszcze do Golway prysnie
A ja sie wam przyznam do czegos tylko sie nie smiejcie...
Z braku czasu i wieszajacego sie kompa a takze netu nie zobaczylam avatarka
Lady_zgagi i myslalam z eto nowa foremka do nas dolaczyla,nawet przez mysl mi nie przeszlo ze to
mama_Ady
Na temat sterydow moglabym pisac duuuuzo...ja nie polecam nikomu...lepiej stosowac zwykla masc dluzej ale za to efekty tez sa na dluzej.......wiem co mowie