reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone masakra jakaś to o czym piszesz:no: wspołczuje i życze spokoju , bo w Twoim stanie nie powinnas się stresowac:tak:
lubiczanko zdrówka dla synusia:tak:
dziewczyny dziekuje za wsparcie jeszcze raz:tak::-)

reklama
witam sie moje drogie panie dawno mnie tu nie było brak czasu....w zeszła niedziele bylismy w zoo w dublinie i jakos mi czasu brakuje ogolnie na wszystko podczytuje was codziennie ale nie mam weny do pisania:)didi-dowiedziałas sie juz czy mozna miec tłumacza na egzaminie z jazdy???bo w sumie sama jestem ciekawa jak to jest .....gastone-wspołczucia.!!!!!!pozdrawiam was i zmykam robic kolacje,pogoda dopisuje wiec mozna grilowac do woli:)

chcialam tylko napisac ze zyje!!! dzis o niebo lepiej sie czuje, a Asia tez nawet zjadla obiadek bo ostatnio to nic biedactwo oprocz mleka,
gastone- ja tez takiego kolesia bym rozerwala
Napisze Wam jeszcze o Kildare Shopping - my bylismy tam tylko raz, ceny podobne jak w Dublinie na promocjach, ja nastawilam sie na wielkie zakupy a kupilam sobie małą poręczną torebkę taka ze wchodzi mi tylko porfel. Jest rzeczywiscie mnostwo butikow takich markowych ale ceny nie powalaja.

Dobry wieczór Mamuśki:-)
Andziulina masz juz swojego A w domu, ze sie nie odzywasz? :D :D
Agusiek - ano mam od wczoraj wieczora;-) i dlatego mnie nie było cały dzień. A nic nie powiedział nikomu, że wróci wcześniej, więc cały dzisiejszy dzień spędziliśmy sobie we trójke - tak rodzinnie:tak:

Kurde nie wiem czy z malym u lekarza nie wyladuje, bo ma jakas wysypke na twarzy i na rekach, chyba jakies uczuelenie, ale pewna nie jestem, jak wstanie to go obejrze dokladnie i zobaczymy...na buzce zawsze mial chyba po sloikach jakichs:zawstydzona/y:ale do tej pory sie nie przejmowalam, ale wczoraj wieczorem juz mial tak dosyc mocno na policzkach i rekach i troche na brzuszku:-(...
Andziulina a Tobie lekarz powiedzial ze to uczulenie czy co??
ciekawe, czy wygląda tak samo jak u Igora? mi GP powiedziała, że to nie jest żadne uczulenie, tylko coś dermatologicznego (lekka odmiana egzemy). dostałam taką wielką puszkę jakiegoś balsamu, którym muszę go całego smarować 2x dziennie i jeszcze jakąś maść sterydową na 10 dni na buźkę... i powiem, że z buzi już znika - oby to było to.

Agusiek na razie syropki daje, katar dalej jest, jak kichnie to ma cała buzie w smarkach i kaszel tez ale chyba mniej
Moniadan - a jaki syropek dajesz Emmie? bo mały coś mi zaczął wczoraj rano kaszleć (tak na mokro) i spytałam się w farmacji, czy mają jakiś syrop, ale babki stwierdziły, że on jest za mały. a dzisiaj już gorzej - cały dzień kaszle, smarki z noska lecą - męczy się ten mój bidulek. a do GP dopiero mogę iść w poniedziałek.
Gastone - Ty się tylko nie denerwuj:sorry2:
Sandrulińska - głos oddany:tak:
uciekam nacieszyć się jeszcze mężowskim;-)
miłego wieczorka

andzulina super,ze masz juz meza :-)

A ja na 4 maja mam w szpitalu appointment na testy alergiczne. Czekalam na to 5 miechow i wkoooncu :-) Bede przynajmniej wiedziala czemu sie ciagle smarkam i czemu mi wyskakuja plamy na ciele jak cos zjem. A potem stamtad ide do fryca zrobic moje nieszczesne odrosty. Teraz trwaja poszukiwania kupca na nasze auto. Mamy na oku juz cos nowego,ale dopiero w poniedzialek bede wiedziala czy sie zdecydujemy czy nie. Wolalabym najpierw sprzedac nasze auto, a dopiero potem kupic cos. Jutro ktos ma ogladac nasz samochod, wiec mam nadzieje, ze uda sie go sprzedac :-)

Witam w końcu mam czas usiaść.. byliśmy na Salthill Oli śmigał BMW hihi rozumiem że na auto mógłby młode laski wyrywac hihi ale zaczepiały nas staruszki i pytały Oliviera czy je podwiezie hihi a on ze swoim super angielskim mówi yeah hihi, a ja śmigałam na rolkach i nawet sie nie wywróciłąm heh Lubiczanka jak dojde do wprawy do cie naucze:)

Lady zgaga ja to nic nie dostałąm od swojego landlorda a mieszkam w tym domu juz 4 lata.. poza oczywiscie takimi rzeczami jak naprawa sprzetu czy cos to zaplacil ale nic ekstra:/
Og

A ja przyszlam sie chwalic:-) Wlasnie przed chwila znalazlam u Ady przez przypadek nowego zeba- piateczke- a wlasciwie po doglebnych ogledzinach, to 2 piateczki:-D:-D No i teraz juz wiem czemu ostatnio takie noce miala ciezkie:-) Ale nie wpadlabym na to, ze to juz piatki ida. No jeszcze tylko 2 i spokoj z zebami... przynajmniej na jakis czas:-D:-D:-D
Gratuluje! Ja niestety cały czas czekam na te nieszczęsne piątki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled: Ale jak znam życie to może już za miesiąc wyjdą bo zawsze jej wychodzą jak jestesmy w polsce i to podwojnie..dwójki, kiełki i czwórki wyszły w Polsce to i te 5ki powinny wyjść... [marzenie...]:sorry2:
Co do naszego landlorda..Jest starszym miłym panem (przynajmniej dla mnie;-)) Ma 5 domków obok siebie, ale ma nas tylko jednych reszta uciekła więc musi dbac o nas..Dodam tylko że to już 2 domek wynajmujemy od niego. jeszcze do stycznia mieszkalismy w domku obok(identycznym) ale podczas naszego pobytu w PL rury rozsadziło (w te mrozy)i mieszkanie pływało.. Musielismy się przeprowadzić..

no i sie przepracowałam dzisiaj bo głowa mnie rozbolała:/

ja na rolkach jeździłam jak byłam jeszcze panienką i zastanawiam sie czy tego sie nie zapomina??:))
miałam jeszcze ciasto upiec ale nie zdążyłam:/ i lipa:/:/

reklama
andziulina tylko uważajcie z tą maścią sterydową.One są super na kilka razy,pięknie buźka się goi,ale jak się maśc odstawi to w większości wracają plamki.oby oczywiście się u was znowu nie pojawiły,ale jak się dłużej używa tych maści to skóra się do nich przyzyczaja.Czy to elidel czy coś na f??
Zresztą poczytaj w necie o maściach sterydowych,pomagają doraźnie,ale nie leczą za dużo :-(
a egzema? jakoś często jest wypowiadana przez tutejszych lekarzy...
zdrówka dla Igorka.Niech jak najszybciej zwalczy to cholerstwo :tak:
Fajnie,ze mężuś już na miejscu :tak::-)

Rolki....czy ja miałam na nogach rolki? Eeeee nie ,ja jeszcze wrotkowe dziecie :-D:-D:-D

Margaret jestem :nerd::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry