reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
andziulina tylko uważajcie z tą maścią sterydową.One są super na kilka razy,pięknie buźka się goi,ale jak się maśc odstawi to w większości wracają plamki.oby oczywiście się u was znowu nie pojawiły,ale jak się dłużej używa tych maści to skóra się do nich przyzyczaja.Czy to elidel czy coś na f??
Zresztą poczytaj w necie o maściach sterydowych,pomagają doraźnie,ale nie leczą za dużo :-(
a egzema? jakoś często jest wypowiadana przez tutejszych lekarzy...
zdrówka dla Igorka.Niech jak najszybciej zwalczy to cholerstwo :tak:
Fajnie,ze mężuś już na miejscu :tak::-)

Rolki....czy ja miałam na nogach rolki? Eeeee nie ,ja jeszcze wrotkowe dziecie :-D:-D:-D

Margaret jestem :nerd::-D
Anineczka - dziękuję bardzo za info - ta maść sterydowa to hydro-coś tam - chyba MartaF ma taki sam. kurcze - troszkę mnie przeraziłaś, że po tych maściach mogą być nawroty... na razie stosuję tylko na policzki i miejscowo na te suche plamki na rączce i brzuszku. może faktycznie będę to robić tylko raz a nie dwa razy dziennie? a tak to będę lecieć tym balsamem...
Lubiczanka - a noc była:tak::-D
Moniadan - tobie również dziękuję kochana za wyczerpującą odpowiedź. w nocy mały jakoś spał i nie kaszlał, ale położyłam go na poduszce:baffled: ale odkąd wstał to tylko słyszę ten kaszel. nic - polecę znów do farmacji z listą leków. i mnie znów zaczyna coś brać:baffled:
miłego dnia dziewczynki:-D

reklama
D.dobry!
Szaro,buro i ponuro :-D:-D:-D

to ladny Ci sie laskawca trafil,pogratulowac:-)Ja tam nie pytam tylko zasiadam i tyle.
Wikta znow mi sie jakos przestawila.Ostatnie dni jak sie budzila po 6tej,zasypiala pozniej po 9tej,a dzis wstala,ja ja na mate a ta polezala chwile i zaczela marudzic.To ja ja do lozeczka i zasnela:szok:A tak sie cieszylam ze latwej mi bedzie na to spotkanie sie wybrac,ze sobie w aucie zasnie a tu dupa.Moze to tylko dzis tak:confused:

Ogólnie to ja siedzę, kiedy chcę i ile chcę, ale jak M wraca z pracy to się przed kompem troszkę odstresowuje. Poza tym czyta forum budowlane:rofl2::-D. Chodziło mi bardziej o to, że sam z siebie mi powiedział:-D:-D:-D, nie musiałam nic mówić. Poza tym wieczory spędzamy razem.

Andzulina-tylko sobie wyobrazić mogę co tam się działo:))))
Marta-a no niech:)))
Asieńko-mój J też już przywykł,że jak wraca z pracy ja przy komputerku,a w najlepszym przypadku gdzie indziej,ale necik czeka w gotowości:)))

Witam ja sie tez z wami ale juz zmykam :)robic karpatke u mnie narazie jeszcze nie pada ale to tylko 20 pare kilometrow od galway takze zapewne za nie długo sie rozleje...pozdrawiam was mamusie a wlasnie przypomnialo mi sie moj maly ma miedzy kolankami w zgieciach całe czerwone plamy ktore go swedza ....bylam u lekarza pani doktor powiedziala ze to EGZEMA dala masc i troche zeszło teraz znow powraca co z tym zrobic czy ktoras z was miala taki przypadek......?????miłego dnia zycze:)

witam mamuśki;-) u nas pogoda tez kiepska:-( z bicia rekordu guinessa nici raczej:-(
julia28 moja córeczka miała taki okres , że męczyła ją egzema i dostałam od gp maść , którą smarowaliśmy mała i dodawaliśmy ją do kąpieli , hania miała egzeme w zgięciach nożek i rączek i na powiekch i brodzie też czasem, ale potem jakos samo jej przeszlo acha i bywało tak , że nasilała jej sie kiedy naprzyklad sie zdenerwowala...smarowałam ją kilka razy dziennie nawetw tych miejscach dotknietych
lubiczanko jak tam synuś?
miłego dnia ;-)

Lubiczanka - to już druga wspólna noc była...:sorry2:

sprawdziłam te maści - jedna to ten hydro-coś (znów zapomniałam...) a druga to Silcocks base - w takiej wielkiej puszce.

Pauletta - u mnie nie pada...:sorry2: jeszcze...

Melduneczek:-)
U mnie też pranie się robi i następne czeka,ale raczej będzie się kisić w domu bo pogoda nie teges:baffled:Mój P wczoraj miał małą bibkę z kolegami z pracy i dogorywa:eek:,ale nie jest tak źle jak się obawiałam:-DRaczej na zakupy dziś pojedziemy:-D:-DA dawno tak pusto w lodówce nie miałam:baffled:Poza tym u nas w H&M i Clarksie są przeceny,trza zajrzeć:tak:Jak znam życie ,najwięcej mój Radek przyrobi:sorry2:Idę do młodego bo się buntuje,że nudy:baffled:
Miłego dzionka!

reklama
Hej! ;-)
Znowu sama do 5tej:baffled:.. Niby codziennie jestem sama bo m pracuje przeciez ale jakos tak bardziej się tęskni.. Normalnie jest 2km ode mnie a teraz nad oceanem daleko...:sorry2:
Idę ogarnąć domek, bo jak teraz dupska nie ruszę to później juz napewno nie ogarnę...
Miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry