andzulina
Fanka BB :)
Witam:-)
Lubiczanka - a noc była

Moniadan - tobie również dziękuję kochana za wyczerpującą odpowiedź. w nocy mały jakoś spał i nie kaszlał, ale położyłam go na poduszce
ale odkąd wstał to tylko słyszę ten kaszel. nic - polecę znów do farmacji z listą leków. i mnie znów zaczyna coś brać
miłego dnia dziewczynki
Anineczka - dziękuję bardzo za info - ta maść sterydowa to hydro-coś tam - chyba MartaF ma taki sam. kurcze - troszkę mnie przeraziłaś, że po tych maściach mogą być nawroty... na razie stosuję tylko na policzki i miejscowo na te suche plamki na rączce i brzuszku. może faktycznie będę to robić tylko raz a nie dwa razy dziennie? a tak to będę lecieć tym balsamem...andziulina tylko uważajcie z tą maścią sterydową.One są super na kilka razy,pięknie buźka się goi,ale jak się maśc odstawi to w większości wracają plamki.oby oczywiście się u was znowu nie pojawiły,ale jak się dłużej używa tych maści to skóra się do nich przyzyczaja.Czy to elidel czy coś na f??
Zresztą poczytaj w necie o maściach sterydowych,pomagają doraźnie,ale nie leczą za dużo :-(
a egzema? jakoś często jest wypowiadana przez tutejszych lekarzy...
zdrówka dla Igorka.Niech jak najszybciej zwalczy to cholerstwo
Fajnie,ze mężuś już na miejscu:-)
Rolki....czy ja miałam na nogach rolki? Eeeee nie ,ja jeszcze wrotkowe dziecie
Margaret jestem![]()
Lubiczanka - a noc była

Moniadan - tobie również dziękuję kochana za wyczerpującą odpowiedź. w nocy mały jakoś spał i nie kaszlał, ale położyłam go na poduszce
ale odkąd wstał to tylko słyszę ten kaszel. nic - polecę znów do farmacji z listą leków. i mnie znów zaczyna coś brać
miłego dnia dziewczynki

A tak sie cieszylam ze latwej mi bedzie na to spotkanie sie wybrac,ze sobie w aucie zasnie a tu dupa.Moze to tylko dzis tak

idę obiad robić to do póżniej ;-)
,ale nie jest tak źle jak się obawiałam