reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

ja znowu niewyspana..jak ja nie lubie byc sama w domu bo wtedy nie spie tylko czuwam a rano nie mam sil aby mlodego zaprowadzic do przedszkola i dzisiaj znowu zostal w domu ale obiecuje sobie ze jutru juz idzie...hahah okaze sie jutro rano

ide jakies sniadanko zrobic bo burczy juz w brzuszysku mi

reklama
Hejoooo:-( Wiktorek mi sie rozkłada już katar doszedł przez co więcej kaszle oczy mu łzawią ... szlag by to:-( ja wczoraj wieczorem jakiegoś pędu dostałam wyszorowałam kuchnię, wyprasowałam cały kosz prania do tego pościel którą oczywiście później założyłam u siebie i w takiej świeżej wyprasowanej fajnie się zasypiało chociaż fajnie by było gdyby była muśnięta wiatrem ale przy tej pogodzie to awykonalne :sorry2:a tak w ogóle to ta irish tv jest przekosa :-) osiołkowi w żloby dano takie fajne rzeczy leca że ja nie wiedziałam co wczoraj oglądać :tak: i super kanał dla Wiktorka playhouse disney a mój m się upiera na pl tv :dry: idę zrobić sniadanko odezwę się później kochane ;-)

Bry!
U nas chorowania ciąg dalszy:dry:Radek "tylko" kaszle,ale mnie rozłożyło na maksa:wściekła/y:Katar nieziemski,głowa od tego naparza i cherlam jak gruźlik.Ratuję się różnymi specyfikami bo ja muszę zdrowa być!!!!
Gastone,super,ze dzieciaczki zdrowe.ja Ci mówię:synuś i córa:tak:
:-D :-D

[video=youtube;wMdpEjGEkGI]http://www.youtube.com/watch?v=wMdpEjGEkGI[/video]

Hał aj ken tejk k*** :-D
Bikos K***:-D:-D:-D:-D
Idę herbaty się napić bo się czuję jak dętka od roweru:dry:

witam się i ja z rana:-)

moi chłopcy jeszcze śpią, mały półroczniak obudził się co prawda o 6.30, ale u nas w łóżeczku zawsze mu fajnie i stwierdził chyba, że po mleczku jeszcze sobie pośpi, zwłaszcza, że można się przytulić do mamusi i tatusia:-D
joann, sandrulińska dziękujemy za życzonka dla mattiego
zrobimy dzisiaj sobie małe święto, a co!;-)
crayze girl, joann dzięki za wypowiedź o jedzonku:-)
nie ma to jak opinia doświadczonych mam:-)

a teraz czas wstawić wodę na cappuccinko!

aha w stolicy pogoda szarobura:wściekła/y:

LadyZgaga-dopiero otworzyłam ten filmik-zajefajny...a jaki prawdziwy(niestety)
Tichonek-kuruj się-wąchaj inhalacje,łykaj prochy i dochódz do sibie;))))
Sandrulińska-dziękuję.A powiedz mi złotko-kiedy będą wyniki (jakże nam dobrze znane)Twojej rywalizacji?
Pauletta-sprzedaj mi ciut tegop Twojego pęda...Mnie z każdym kolejnym dniem coraz bardziej opadają chęci na robienie czegokolwiek-pranie wczoraj i zamiatanie całej chaty(żeby nie obudszić marudzińskiego)-to był prawdziwy sukces:/
Didi-Ty tak nie czuwaj,bo wywołasz wilka z lasu;)))

Jo_asik 100-ka dla Synka!;-)
Pauletta, Tichonek zdrówka tradycyjnie życzę;-)
Lubiczanka 4 litery mają się o wiele lepiej ale jeszcze czerwone trochę i nie da się za bardzo dotknąć. Na szczeście udało mi się ją nasmarować tym sudocremem. Teraz zaraz znowu mączką posypiemy i potem jeszcze kremik i powinno być już OK;-)

Mała zrobiła mi dziś pobudkę o 7:sorry2:Ale m był w domu do 9 i dopiero teraz jestem bo zaraz by się czepiał..
A i pochwale się jestem w połowie robienia narzuty na Emilki łóżko na szydełku.. :-)

Lubiczanka ... to silniejsze ode mnie..chyba ze chcesz mnie odwiedzic to bede spala spokojnie wiedzac ze ktos w pokoju obok spi..hahaha

Tichonek ..zdrowka zdrowka ...nabieraj sil i wypedzaj chorubsko do soboty masz byc nowka nierdzewka

musze jechac po miecho jakies na obiad..a nei mam pomysla co zrobic... bo ten moj synek taki francuski piesek i ciezko trafic w niego co bedzie jadl

Hey!
Witam sie i ja w dzisiejszy pochmurny dzien!jak taka pogoda jest, to az nie wiadomo co z soba zrobic.Na dworze mokro i szaro.
Ale mi sie humoru nic nie popsuje, bo wczoraj wieczorkiem dostalam swoje wymarzone auto passata i jestem happy :-D O 22 wsiadlam i pojechalam do tesco :-D

reklama
Hello
Witam z rana.
Ja od 8. na nogach po cudownej nocy:-) Wstalam tylko raz do Ady, bo mnie wolala. Myslalam juz, ze znowu powtorka z wczoraj i chce sie do naszego lozka ewakuowac ale ona chciala tylko, zebym ja przykryla i odrazu zasnela:eek: No i miala szczescie, bo po wczorajszej wieczornej lekturze ("Jezyk dwulatka") mialam juz na nia misterny plan:-D:-D:-D:-D

Ja nie wiedziałam co będę miała..Pomimo scanu pani dr nie chciała powiedzieć na 100% (powiedziała że żadnego ogonka nie widziała więc tak troche była nadzieja na dziewczynkę) Pamietam że po porodzie położyli mi dziecko na brzuchu i zaraz zabrali do wytarcia i ubrania - nie wiem ile to trwało.. 10min może i dopiero po tym czasie jak mi to dziecko zabrali zapytałam co to?;-):-D I wtedy dowiedziałam się że pannica
Lady_zgaga:-D:-D:-Ddobre.. Ale się uśmielismy z m
A tak w ogole to widziałaś dziś lady zgage u Szymona??
To ty niezla jestes:-D Ja chyba pierwsze co, to o plec bym pytala, gdybym jej wczesniej nie poznala :-D I jak Ty te 10 min. wytrzymalas;-)?

A widzialam wczoraj caly dzien reklamy, ze Zgaga bedzie u Majewskiego. Ale jak bum cyk cyk, ja ten nick sama, no moze z mala pomoca meza (bo on kiedys tak na Gage powiedzial) wymyslilam:-D A Szymona nie widzialam, bo A. "Armagedon" zapodal a ja jednym okiem ogladalam a drugim nadrabialam forum:-)
Zgaga moj G juz gdzies to kiedys zapodał,ale chyba z kazdym razem wywoluje to samo:-D:-D:-D ale grunt ze sie chlopok dogadał:cool2::-D a co do crechu to dobra decyzja- Ci mowie. Naciesz sie Adusia a od wrzesnia sruuu do dzieciaków;-)
No ja mam nadzieje. Duzo jej chyba nie umknie zwazywszy na to ile razy jest a ile zostaje w domu, bo chora...
Najbardziej mi tylko tego angielskiego szkoda, bo jednak zawsze cos podlapala. Ale pocieszam sie, ze we wrzesniu bedzie jeszcze bardziej "wymowna" wiec i moze englisz bedzie jej lepiej wchodzil;-)

Aaaa, PAuletta... Mam nadzieje, ze do czwartku Wiktorkowi sie polepszy, bo z rana tak sobie wstepnie nalot na Was zaplanowalam i chcialam Cie dzisiaj o zdanie pytac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry