renni
Fanka BB :)
Witam,
Larcia- gratuluje furki!
Lubiczanko- zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla maluszka. Przekopalam specjalnie dla Ciebie moja apteczke bo cos mi switalo, ze mam jakis syropek na kaszel, ale okazalo sie, ze jest on dla dzieci powyzej 12M, wiec lipa!
Lady_zgaga- UUULLLLAAAA, UUUULLLA LLAAALA juz sie nie moge doczekac Twojego szol.
Dlaczego nam nic nie powiedzialas, ze bedziesz u Majewskiego????
Crazygirl-moja tez udezala zawsze w nocy w szczebelki, i kupilismy jej lozko dla dzieci takie fajne niskie.
A my dalej przeziebione, kurujemy sie jak tylko mozemy! Do soboty powinno byc OK.
Larcia- gratuluje furki!
Lubiczanko- zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla maluszka. Przekopalam specjalnie dla Ciebie moja apteczke bo cos mi switalo, ze mam jakis syropek na kaszel, ale okazalo sie, ze jest on dla dzieci powyzej 12M, wiec lipa!
Lady_zgaga- UUULLLLAAAA, UUUULLLA LLAAALA juz sie nie moge doczekac Twojego szol.
Dlaczego nam nic nie powiedzialas, ze bedziesz u Majewskiego????
Crazygirl-moja tez udezala zawsze w nocy w szczebelki, i kupilismy jej lozko dla dzieci takie fajne niskie.
A my dalej przeziebione, kurujemy sie jak tylko mozemy! Do soboty powinno byc OK.

Takze z czystym sumieniem polecam!
A jak to okropnie wyglądało,jak manekin-dziecko wyrywał w czasie uderzenia swoim ciałem pasy z tak "bezpiecznego" fotelika
Jestem baaardzo ciekawa jak zaśnie wieczorem...
a tu trzeba jakoś wyglądać bo zaraz będą gadać że siedze tylko,jem i tyje w tej irl(głupota
)