reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam,

Larcia- gratuluje furki!

Lubiczanko- zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla maluszka. Przekopalam specjalnie dla Ciebie moja apteczke bo cos mi switalo, ze mam jakis syropek na kaszel, ale okazalo sie, ze jest on dla dzieci powyzej 12M, wiec lipa!

Lady_zgaga- UUULLLLAAAA, UUUULLLA LLAAALA juz sie nie moge doczekac Twojego szol.
Dlaczego nam nic nie powiedzialas, ze bedziesz u Majewskiego????

Crazygirl-moja tez udezala zawsze w nocy w szczebelki, i kupilismy jej lozko dla dzieci takie fajne niskie.

A my dalej przeziebione, kurujemy sie jak tylko mozemy! Do soboty powinno byc OK.

reklama
Renni-dzięki wielkie słonko:)))Kochana jesteś...Mam nadzieję,że to jednak mniej poważne niż by się mogło zdawać:)
Anineczko-fakt.Skandalizujące-jak babka powiedziała,że nie wycofają-wręcz przeciwnie właśnie wprowadzają nowy kolor,to mi szczena opadła:(
CrazyGirl-no właśnie chamstwo jak się patrzy-tzn,że jak chcę bezpieczeństwa dla dzieci to muszę kasy wydawać na fotelik jak na miesięczny czynsz???Paranoja

Witam laski
Jao czywiscie po pracy jestem zmeczona.. dzis dzień7 pracy jeszcze 3:/
Poczytałam Was ale siły niemam pisac
Zaraz może didi wpadnie , dzieci sie pobawia , taka pogoda lipna

hejo
Mój M mowił ze wczesniej dzis skonczy, a jeszcze siedzi w robocie :-(
Larcia dzieki za torcik i towarzystwo :-) Fajnie ze wpadłas, bo tak to nudziałbym sie z dzieciakami :baffled:

a kto do mnie z tortem wpadnie;)))
Kamcia-wow,że też po pracy cokolwiek masz jeszcze siłę robić:)
Powiem Wam,że Danielek jest cudny-spał od 14tej do 15.50,po pół godziny zasnął na kolejne 40minut a teraz tryska dobrym humorkiem-na macie się bawi,tak więc ja mogę zajrzeć tu,bo nie ma marudzenia:)))

Pieke bułeczki, ale nie wiem co mi wyjdzie, bo mój kreatywny syn umaczal w czymś drożdze :crazy:
Czy tylko mi forum działa?? :-D

Kurde, okazało sie ze u Eryka w przedszkolu jeden chłopczyk dzis zwymiotował, a jakas dziewczynke brzuszek bolał, jak on załapał wirusa to ja sie załamie, oczywiscie do konca tygodnia siedzi w domu, buuu :confused2::confused2::confused2:

A ja wlasnie cala sterte wyprasowalam i plecy mnie lupia jak psia mac!!!;-)
Ade jakies 10 min temu polozylam, wiec i sama zaraz jakas drzemke odbede:-D
Pauletta, trudno. Spotkamy sie najwyzej po weekendzie, to zdjecia Ci przywioze ze zjazdu;-) A dla Wiktorka duzo zdrowka zycze i buziaki przesylam. I powodzenia z tym przedszkolem!
Gastone, firma Midland Express jak najbardziej sprawdzona i polecana przeze mnie. Wlasnie w niedziele nadalam juz chyba 4 z kolei paczke do PL a w nast. niedziele/poniedz. ma wrocic do mnie paczka zwrotna z PL:tak: Takze z czystym sumieniem polecam!
No ja wlasnie tez dzis na etapie prasowania jestem,sterta lezy ze swiata nie widac.Az 23 koszule zostaly do prasowania ale powiedzialam mezowi nie,nie ,nie i jeszcze raz nie.Mam dosc i on bedzie prasowal.o!
A co do firmy dziekowac.Maja jakas sttronke z cennikiem? Musze poszukac.
Też oglądałam wczoraj ten program.Przecież to masakra jakaś:angry:A jak to okropnie wyglądało,jak manekin-dziecko wyrywał w czasie uderzenia swoim ciałem pasy z tak "bezpiecznego" fotelika:szok:

Nooo i to przy predkosci chyba 50-60km/H szoooook.

Wy prasujecie a ja przedwczoraj poprasowałam całą sterte i mam luzik na razie:-);-)

Przemeblowanie zrobione! To znaczy materac z double bed u Misi w pokoju:tak:.. Ale się cieszyła! Położyłam jej podusie i misia i wskoczyła na materac bo myślała że ma iść spac i tak sobie leżała z 5 minutek;-):-D A potem zaczęła skakać..:sorry: Jestem baaardzo ciekawa jak zaśnie wieczorem...
Czekam na m jak wróci i lecę na basenik.. Musze w miesiąc 2 kg schudnąć (przynajmniej) bo za miesiąc wesele:eek:a tu trzeba jakoś wyglądać bo zaraz będą gadać że siedze tylko,jem i tyje w tej irl(głupota:laugh2:)
I od 20-tej post bo jutro badania..

Hej dziewczynki! Ja cały dzień spędziłam baaaardzo intensywnie i jestem baaardzo zmęczona.Mąż miał dzisiaj wolne i chcieliśmy to jakoś wykorzystać i nawet nie miałam czasu do Was wcześniej zajrzeć...
Tichonku wracajcie szybciutko do zdrówka bo weekend tuż tuż;-)
Lubiczanko zdrówka dla Danielka, biedactwo się omęczy....
Crazy Girl dobrze, że pupka ma się już dobrze:tak:
Gastone najważniejsze, że maluszki zdrowe...

Nic,idę małego położyć i odpocznę troszeczkę....Dobranoc!

A jeszcze jedno,jeśli chodzi o firmę przewozową to ja korzystam z Pack kurier i jestem zadowolona:tak:

reklama
Dytko-pewnie,że takie chwile trzeba wykorzystywać:)
CrazyGirl-od 20tej,czy 20go?Tzn kiedy ten post zaczynasz?życzę wytrwałości-ja się morduję rezygnując ze słodkości(ale lodziki i tak zaraz będą)
No a ja wpadłam migiem zanim JU do domku wróci żeby życzyć Wam spokojnej nocki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry