reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sie wieczorowo- wpadlam tylko na chwilke, lece pakowac walizke bo jutro tylko reszte dopakuje i ............. :wink::biggrin2:my juz zdrowi calkowicie, Asia dzis zjadla deser, obiad,mleka tyle ile przed choroba wiec przegnane to chorobsko,
zycze wszystkim duzo zdrowka i spokojnej nocki

Spokojnej nocki mamusie i dzieciaczki :) a szczegolnie slodkich snow dla Emilki w jej nowym łóżeczku :)
Wiesienka a Ty gdzie sie wybierasz prxzeciez dopiero co wrocilas? :D
Marta powodzenia jutro, nie daj sie tam :D
pa

agusiek - lecimy na komunie do siostrzenca Pawla, ladujemy w Wenecji- choc bylismy tam 5 lat temu chetnie tam wracamy, we Wloszech komunia jest dopiero jak dzieci sa w 4 klasie, akurat jest bank holiday wiec 1 dzien z urlopu mniej:-)
MartaF- powodzenia!!!! wiem co przezywasz ja to przeszlam w czwartek, bedzie dobrze. U mnie o tyle dobrze, ze jestem na tym samym stanowisku i przynajmniej czas mi szybko plynie wiec...:-):-):-)

No ja wlasnie tez dzis na etapie prasowania jestem,sterta lezy ze swiata nie widac.Az 23 koszule zostaly do prasowania ale powiedzialam mezowi nie,nie ,nie i jeszcze raz nie.Mam dosc i on bedzie prasowal.o!
A co do firmy dziekowac.Maja jakas sttronke z cennikiem? Musze poszukac
23:szok::szok::szok::szok::szok::szok: No ja mialam prasowania chyba z 5 pralek ale same takie "przyjemne" rzeczy:-) Bluzki i spodnie Ady, reczniki, scierki i kilka koszulek A.
Co do cennika, to na ich stronce wszystko znajdziesz: www.midlandexpress.eu

jakoś pustawo tu dzisiaj:((
jutro do pracy:/mam nadzieje ze przeżyje:)))
dobranoc
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien. Dasz rade;-)

CrazyGirl, mam nadzieje, ze Emilka nie bedzie Ci uskuteczniala wieczornych wedrowek:-) Jak Ade przenieslismy do junior bed, to kilka pierwszych wieczorow bylo super a pozniej zaczela wylazic i zrobila sobie z tego zabawe:baffled: Ale to nie trwalo dlugo i teraz juz jest ok. A, i jeszcze ani razu nam nie spadla (odpukac):tak:

No i nie obejrzalam dzisiaj KSD:baffled::wściekła/y:
Ma ktoras jakiegos linka z serialami online, ktory dziala:confused2: Chcialam obejrzec Majke 20 odcinkow wstecz i KSD wlasnie...

Spokojnej nocki mamusie i dzieciaczki :) a szczegolnie slodkich snow dla Emilki w jej nowym łóżeczku :)
oby były słodkie:-);-)

CrazyGirl, mam nadzieje, ze Emilka nie bedzie Ci uskuteczniala wieczornych wedrowek:-) Jak Ade przenieslismy do junior bed, to kilka pierwszych wieczorow bylo super a pozniej zaczela wylazic i zrobila sobie z tego zabawe:baffled: Ale to nie trwalo dlugo i teraz juz jest ok. A, i jeszcze ani razu nam nie spadla (odpukac):tak:
niestety uskuteczniała wędrówki już dziś:sorry: ale to pierwsza noc.. po tygodniu-dwóch będę mogła dopiero więcej powiedzieć.. położyłam sie w koncu z nia i zasnęła.. Powiem szczerze że bardzo mi brakowało tego wspólnego zasypiania.. i specjalnie położyłam materac z double bed, żeby czasem z nią spać;-) Ja to mam w ogóle dziwnie.. Jak spie z m to chce mi się do małej a jak z małą to chce mi się do m..Błędne koło..:sorry:

CrazyGirl-od 20tej,czy 20go?Tzn kiedy ten post zaczynasz?życzę wytrwałości-ja się morduję rezygnując ze słodkości(ale lodziki i tak zaraz będą)
No a ja wpadłam migiem zanim JU do domku wróci żeby życzyć Wam spokojnej nocki:)
Od 20tej godziny dziś do jutra do ósmej rano bo o tej mam badanie krwi;-)

A ja czuję się świetnie po baseniku;-) a myślałam już że nic nie będzie mi się chciało zrobić.. Muszę częściej sama sobie jeździć:-) Taki relaksik: basen, jakuzzi, sauna...

Dobranoc :) Uciekam bo nie wstanę jutro :/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry