Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my juz zdrowi calkowicie, Asia dzis zjadla deser, obiad,mleka tyle ile przed choroba wiec przegnane to chorobsko,23No ja wlasnie tez dzis na etapie prasowania jestem,sterta lezy ze swiata nie widac.Az 23 koszule zostaly do prasowania ale powiedzialam mezowi nie,nie ,nie i jeszcze raz nie.Mam dosc i on bedzie prasowal.o!
A co do firmy dziekowac.Maja jakas sttronke z cennikiem? Musze poszukac

No ja mialam prasowania chyba z 5 pralek ale same takie "przyjemne" rzeczy:-) Bluzki i spodnie Ady, reczniki, scierki i kilka koszulek A.Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien. Dasz rade;-)jakoś pustawo tu dzisiaj(
jutro do pracy:/mam nadzieje ze przeżyje))
dobranoc
Ale to nie trwalo dlugo i teraz juz jest ok. A, i jeszcze ani razu nam nie spadla (odpukac)

Chcialam obejrzec Majke 20 odcinkow wstecz i KSD wlasnie...oby były słodkie:-);-)Spokojnej nocki mamusie i dzieciaczkia szczegolnie slodkich snow dla Emilki w jej nowym łóżeczku
![]()
niestety uskuteczniała wędrówki już dziśCrazyGirl, mam nadzieje, ze Emilka nie bedzie Ci uskuteczniala wieczornych wedrowek:-) Jak Ade przenieslismy do junior bed, to kilka pierwszych wieczorow bylo super a pozniej zaczela wylazic i zrobila sobie z tego zabaweAle to nie trwalo dlugo i teraz juz jest ok. A, i jeszcze ani razu nam nie spadla (odpukac)
![]()
ale to pierwsza noc.. po tygodniu-dwóch będę mogła dopiero więcej powiedzieć.. położyłam sie w koncu z nia i zasnęła.. Powiem szczerze że bardzo mi brakowało tego wspólnego zasypiania.. i specjalnie położyłam materac z double bed, żeby czasem z nią spać;-) Ja to mam w ogóle dziwnie.. Jak spie z m to chce mi się do małej a jak z małą to chce mi się do m..Błędne koło..
Od 20tej godziny dziś do jutra do ósmej rano bo o tej mam badanie krwi;-)CrazyGirl-od 20tej,czy 20go?Tzn kiedy ten post zaczynasz?życzę wytrwałości-ja się morduję rezygnując ze słodkości(ale lodziki i tak zaraz będą)
No a ja wpadłam migiem zanim JU do domku wróci żeby życzyć Wam spokojnej nocki![]()