asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Na szczęście Andzia już padła, ufff, ciekawe jaka nocka nas czeka
Tym razem już naprawdę dobrej nocy wszystkim mamusiom życzę:-)
Tym razem już naprawdę dobrej nocy wszystkim mamusiom życzę:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moja ulubiona aktorka :-)fakt-powiewalo troche,tym bardziej ze przy wodzie grillowalismy.Eee to pewnie jakieś przeziębienie.Niby na zlocie było ciepło,ale wiatr wiał jak szalony co nie?
Przeżyjemy.Na szczęście to nie mały dzidziuś już i w nocy śpi a jak go gorączka obudzi to śpiewa sobie
A co do kasy
Nie ma to jak kiedyś,dostawało się tygodniówki i można było byc na bierząco,ale my dostajemy co 4 tygodnie i tak jakoś szybko znikają po opłaceniu wszystkiego
się człek przyzwyczaja szybko do dobrego,do złego raczej nie![]()

I fakt-promocje dobra rzecz;-)

buhahahaahahaahahaczemu miałabym zabić?Nie zabiję,ale nie pomogę,bo jedziemy z rodzinką ujeżdżać konia mojego brata))

rozwalilaś mnie
no chyba że na innym...

i jestem blondyna
:-)
Ewelcia, my sprzedac chcemy Rovera 200, rok 00. Jest w dobrym stanie ale z uwagi na gabaryty i srednia raczej renome tej marki nie polecam go absolutnie na podroz do PL... Jesli chodzi o jazde czy nawet wycieczki po Irlandii, to jak najbardziejLady Zgaga ja mam pytanie zktorego roku jest ta Twoja Lady??/ o Avensis mi chodzi ofcors;-)
Bo wczoraj cos mi sie rzucilo w oczy ze chce sprzedac a my cos szukamy....w sumie to nie jestesmy zdecydowani do konca przez ten pyl wulkaniczny.....
Chcemy do Polszy samolotem ale jak lotniska pozamykaja to moze samochodem bysmy sie jednak zdecydowali pojechac....i tak sie wlasnie wachamy czy sprzedac ten nasz czy nie.....\
Teraz moge juz mowic, ze z ciast najbardziej lubie serniki na zimno i makowca Ewelci

Jak sie widzi jedno tez jest cudownie ale dwojka na raz, to dopiero...