reklama

Mamy z Irlandii!!

sandrulińska zdrowka:) a fotki byłe przed chorobą jeszcze:))

a ja dzisiaj w pracy sie poobijałam troszke(czyt.nic nie robilam) bo szefa nie było:D a to dobrze bo zmęczona jestem:/
crazy girl życze ci żebyś wyleciala o czasie:)))
misia ja kłade sie z małym w łóżku i jak zasypia to go przekładam:)) jak położe w łóżeczku to też najczęściej wariuje i łapie karuzele:D

reklama
Zuzia mnie normalnie zadziwia :shocked2: od szczepienia śpi non stop co jakiś czas tylko przymarudzi to daje jej na śpiocha cycocha :sorry2: a le mi się rymło :-D normalnie nie poznaje dziecka :sorry2: a jeszcze wiktor zasnął mi w trakcie obiadu zarzucił nogi na stół i poszedł w kimę :-D:-D:-D Obraz 012.jpg
Madbebe a masz jakieś grająco-świecące cuda?? takie zabawki mojemu do szczęścia wystarczą ;-):tak:

Haha musiał byc bardzo zmęczony :)

Dziewczyny książeczki wysłane. dajcie znać czy doszły. najważniejsze to przeczytać "każde dziecko może nauczyć sie spać" i "uśnij wreszcie" Ta trzecia o wychowaniu to gratis bo akurat też miałam :) Miłej lektury!

Didi z Dublina lece z Dublina..

Hejka
Misia
- ja bym radziła nie kłaść go zaraz po kąpieli.. u mnie też zmiany pod tym względem.. Patryk zawsze właśnie po kąpieli jadł i spać szedł około 19-20..a teraz po kąpieli ok.20ej łazi mi po całym łóżku że zanim go ubiorę trochę mija..i widać jakby dopiero co wstał a nie szedł spać :-D dlatego łazikuje trochę, pobawi się, poprzytula i jak widzę, że już mu się włącza maruderstwo tak po około pól, góra godzinie..to wtedy daję mu cyca i spać :happy2: a najlepiej jak mi zasypia po 21ej wtedy mniej się budzi w nocy :baffled:

Tak jak u nas, już się zaczynamy powoli godzić z tym, że o 21.30 będzie usypiała

Ciao!

Monia- no wlasnie i w tym jest pies pogrzebany,ze ja siedze z Alem w pokoju jak on tak wariuje i dlatego mnie szlag trafia! Bo siedze jak ten debil na fotelu i mu towarzysze w ciemnosciach jak on se jaja robi! Chyba zaczne wychodzic! Choc trudno bedzie.....:-( I chyba zaczne mu moze dawac Scouta do lozka i puszcze mu te kolysanki co on spiewa...moze to mu pomoze jakos? Co myslicie? Bo on od urodzenia slucha kolysanek prenatalnych ale jak widac przestaly dzialac!:no:
Ale spal super. Obudzil sie dopiero o 6 rano i ze mna przekimal jeszcze do 8.30:-)

:tak:

Te kołysanki to chyba dobry pomysł, bo na Anię działają, chyba, że sobie sam przełączy:baffled: to wtedy szaleje przy tych pozostałych

Social zalatwiony! I jestem mega szczesliwa bo babka powiedziala,ze poniewaz pracuje na part- time to dostane pieniazki juz niedlugo!! Dzis siadl im system i powiedzala,ze to jedyna przeszkoda w tym, zebym dostala juz w piatek!! Myslalam,ze spadne z krzesla! W zyciu sie tego nie spodziewalam. O nic mnie nie pytala...zadne Fasy i wykazywanie,ze sie staram znalezc prace....SZOK:szok:

Co do Alutka to od dzis zaczynamy! Trudno mi sie pogodzic z faktem,ze bedzie tak pozno szedl spac bo to oznacza,ze zero wieczoru dla siebie....i nie mam kiedy sie do pracy przygotowac. No ale coz...chyba wyjscia nie ma. Dam mu tego Scouta i niech sie bawi i slucha..a ja sobie wyjde no i zobaczymy...choc czarno ja to widze. Monia- u Ala w pokoju o 20 jest ciemno jak w d....bo ma zaluzje. Zaciagam i jest czarna noc!:-)

Acha- Mialam wam pisac, ze zamowilam mieso z tej firmy pjmeat czy cos. No i dostalam. Jestem zadowolona i chyba moge polecic. Zamowilam karczek, szynke w siatce i zebra. Czesc karczku wlasnie robie na obiadzio. Dostawa do drzwi, miesko swieze...takze lozzz:-)

Misia, to super, a takie miałas obawy z tym socjalem :-)

Larcia, u nas też zimno, masakra z ta pogoda, widziałyscie powodzie w PL, :szok:

Dzieki za rady co do miesa, mam w mirofali jakies autocook, ale zawsze mi sie to nierówno robiło i długo, dałam do wody zimnej w kilka godzin sie rozmroziło, gulasz zrobiony, teraz ziemniaczki gotuje i zaraz bedziemy jesc, mi juz w brzuchu burczy :-p

Didi dzieki za odwiedzinki i zakupy :tak:

Pauletta, to chyba dobrze, ze Zuzia tak śpi duzo, gorzej gdyby płakała.. a zdjęcie Wiktora super :-D chyba sobie pojadł i jak prawdziwy facet odrazu go na drzemke wzieło :-D

A gdzie sie podziewa nasza moderatorka?? :confused:

reklama
Hejka

Biola - nie strasz :szok: a propo...to prawda, że od maja trzeba wykupić 5 jazd na fulla? Czyli każda po około 50 euro to będzie 250 euro i do tego ten pre-test czyli kolejne 50 euro plus egzamin..? Dobrze liczę? Didi Ty w temacie chyba jesteś. A zmieniłaś tą datę egzaminu?
Co do tych L to faktycznie nic nie robili jak widzieli ale wlasnie bodajze to sie zminilo.a wiec maz sluchal kiedys audycji jakies 2-3 tyg temu ze wlasnie cos maja z tym zrobic a tu bach kolega dzwoni ze jemu koledze zonie tez jezdzila na L zlapali ja bo jechala sama ma zaplacic 2000 kary i zabrane prawo jazdy bez zadnej sprawy bez tlumaczenia tak z miejsca bo maja takie narzedzie prawne teraz i moga to robic.i tak bylam w sumie ciekawa czy wy cos wiecie bo wiem ze pare dziewczyn jezdzi na L
Joannn a o czym ty piszesz o jakiech zazdach na egz,moj sie zapisal na egzamin online i nic nie mowili ani niegdzie nie pisalo ze musi bmiec jakies jazdy wykupione a ma egz za tydzien:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry