reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
LadyZgaga 10 czerwca jak wulkan na nie przytrzyma;-) ale przecież jest jeszcze jutro! ;-)Pakować dopiero w sobotę się będę;-)

Sadrulińska nie skopiowałaś mojego posta:confused:;-):-D:-D ja mam dokładnie to samo!!! i też w poniedziałek byłam z Emilką u lekarza bo ma coś dziwnego na rękach i też dostalam hydro....coś tam do smarowania i krem nawilżający i mała ma katar...a dopiero skończyłyśmy jeden...:eek:

Moniadan współczuję:-(

a ja zaraz zasnę na siedząco..:eek:idę się klapnę na kanapę dopóki mała drzemie..
widzę że wy tu o JAJACH... ja mialam dziś i na sniadanie i na obiad, bo mam za dużo sztuk w lodówce i musimy zjeść coby się nie zepsuły..
aj i spaliliśmy papierosa z M na pół dziś:sorry2:... zawsze popalamy jak się do PL wybieramy..a po powrocie znowu nie palimy....

Sie rowniez melduje:-)
Odwiedzinki sie udaly, jak dla mnie. Nie wiem tylko czy Madbebe przy sprzataniu chaty nas/Was nie przeklnie:-D:-D:-D Dobrze, ze ja bez Ady bylam i moje dziecko w tym "tornado" paluszkow nie maczalo:-D:-D
No i potwierdzam, ze nieudany ponoc blok czekoladowy podbil i moje podniebienie. Mmmmmmm.... Pycha:-p:-)

Milego dnia
My spadamy korzystac z dnia wolnego A. i z ladnej pogody:cool2:

Witam sie i ja:)
Spotkanie bylo udane , widzisz Pauletta niepotrzebnie sie martwilas nie było żle:)
Czekoladka mniammmmmmmmmmm:)
Teraz leze w ogródku i sie opalam zaraz jakis obiadek:)
Uwielbiam słonce mmmm

A ja się rozkręciłam na całego (dzięki Ci,Boże za niebolący brzuch i głowę!:-))Łazienki pomyłam,obiad zrobiłam,pranie i pościel zmieniłam:tak:No,ale teraz to już nie mam siły:sorry:Boszsz...jak to człowiek nie docenia,że go nic nie boli dopóki go coś nie dopadnie:sorry:I to akurat musiało mnie dopaść jak miałam innego plana:wściekła/y:A dziś już jak ręką odjął:sorry2:Ale widzę,że to moje strucie akurat pozwoliło się dzieciom wycieplić,posiedzieć doma i wyzdrowieć:-DTylko Anulka była zwarta i gotowa,tylko żeby się nam teraz nie rozłożyła przed następnym terminem:sorry:

No ciotka, nie kracz:no:;-), jak na razie odpukać Andzi tylko zęby dokuczają i jak dotąd nie była chora

Poszłyśmy na dwór i prawie trzy godziny nas nie było:-). Andzia się wyspała, zrobiłyśmy zakupy. Teraz M już w domciu, zjedliśmy.

Boszsz....skleroza nie boli na całe szczęście!A może to właśnie wczoraj mnie skleroza w głowie bolała:dry:Dzień Matki się zbliża a ja kartki nie wysłałam:baffled:Na szczęście kartkę mam,znaczki,dobrze,że mi koleżanka przypomniała to jutro poślę:sorry:

My też spędzilismy fajny dzien na ogródku :tak:

W naszym domu, mieszka babcia na dole, a my mamy górę, mój tata był tam dzis, zaczęli wypompowywac i juz jest 10cm, jutro jedzie zeby zrobic porządek i powynosic zamoczone rzeczy, kazałam im zrobic zdjęcia, na wszelki wypadek

Ewelcia, to smutne co sie dzieje, ale nie przejmuj sie tak

ja sie zaczynam bac naszego pobytu w PL, my lecimy na 2.5 m-ca a tam powodzie, burze, traby powietrzne :sorry2:

widziałam tego slimaka na kijku

Ostatnia edycja:
reklama
a więc powiedziałam koledze z pracy a on ze i tak sie przy nastepnej domyślą więc poprosilam zeby poszukał u nich payslipa:tak:miałam dostac za 5 BH czyli wypłata +400e a oni mi wyplacili za 8 BH:eek::eek::eek::eek::eek::eek:WHY:confused::confused:nieważne,ważne ze kasa jest:-D:-D:-D
a moze zle policzylas?:-Dod kiedy mialas macierzynski?mi tez wyszlo 8,tylko jednego nie objelo-tego w sierpniu;-):-)
Ja tez Wam dziekuje!Padam na pysk,nie wiem czemu:confused:
Zgaga-nie jest zle,najbardziej cieszy brak wykladzin=szybkie sprzatanie.Wiem jedno-podziwiam ludzi,ktorzy maja wiecej niz parke dzieciakow:sorry2::shocked2::blink::-D
Ten blok to nawet memu mezowi smakuje,co niby taki za slodki byl wczesniej:confused::-D
Larcia-to chyba Amandy rajstopki i getry zostaly,tak?Znaczy sie ze jeszcze mnie nawiedzisz;-):-D
Ja sie wbilam na grzadki,troche zielska wyrwac,bo kielkow kwiatowych nie widac:-DWikta oczywiscie w wozku nie zasnela,poczekala na tate i pozniej padla na pol godziny:eek:A my zrobilismy sobie grilla na obiado-kolacje i siedzimy obżarci;-)
noooo ja licze bardzo ze sloneczko bedzie kilka dni chociaz:tak:
milego wieczorka Wam!
edit: zapomnialam:zawstydzona/y::sorry2:didi-wielkie dzieki za ksiazki i spodnie:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry