reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Elloooo
Witam z rana
Madbebe, bede na spotkaniu:tak:
Lubiczanko, szalej i korzystaj z urlopiku.
Margarittka, to cos Ty robila, ze Ci tak usta urosly:szok::-D No i mialam pytac... Z jakich ty rejonow PL jestes?
Pauletta, gdybym blizej mieszkala, to bym po Was przyjechala i zapakowala do auta... Ale troche mi nie po drodze:eek:
Marta, dopatrza sie na pewno tej pomylki z kasa. Wiec badz szybsza i powiedz, ze sie pomylili. Moze sobie zapunktujesz:-)
CrazyGirl, no i nie wyszlo mi z tymi odwiedzinami przed Twoim urlopem:sorry2: Ale co sie odwlecze, to... Kiedy wracasz?

Ide
Do pozniej
Milego

Haj!
Ogladam tvn 24 i jestem w szoku.....
poplakalam sie strasznie...nie potrafie sobie nawet wyobrazic co Ci ludzie czuja...caly dobytek ich zycia zalala woda:-(....
Jest mi jakos zal tych ludzi....nie potrafie sie na niczym innym skupic tylko caly czas o tym mysle....

Witam popołudniowo
Madbebe-milusio spędzonego spotkanka-i znowu muszę powtórzyć,że Wam zazdroszczę(choć niekoniecznie teraz)
Monidan-trzymam kciuki,żeby było dobrze
Marta-ja tam bym się nie przyznawała-w końcu jakby co możesz powiedzieć,że przecież nie kontrolujesz stanu konta na bierząco...A ponadto masz więcej kasy-a nie tylko wypłata...Może się nie skapną-czego Ci życzę
Margaritta-no wiesz Ty co?Tyle się męczyć-przesyłam gorące przytulaski:)
CrazyGirl-może i bym miała wyrzuty sumienia,że tracę czas na takie duperele,ale ja byłam akurat w takich godzinach,kiedy cała rodzinka w pracy(siostra specjalnie wzięła sobie wolny dzień)
Sandrulińska-i ja myślę,że nie ma co do lekarza iść-czas tylko tracić:)Mam nadzieję,że to katarek taki zwykły-np na kwitnięcie czegoś(ja nie mam żadnych alergii,a jak lipa kwitnie jestem smarkata)
A ja pranko zrobiłam i słonko wyszło-wreszcie:))))Jutro jedziemy do Katowic(mam nadzieję,że drogi będą przejezdne)i fruuuu-do Bułgarii:)))
A nawiązując do powodzi-matko jedyna-kochane-pół Polski nam zalało:(((Straszne jest to wszystko,co się tu dzieje-człowiek najchętniej by tam do ludzi pojechał-każda pomoc by się przydała...Niestety jest to powódz dużo gorsza od tej sprzed 13tu lat-objęła większą częśc kraju:(((Masakra-nie mam pojęcia co będzie z tymi wszystkimi ludzmi...Co gorsza lipiec zapowiada się również straszliwie mokry...oby nie było drugiej powodzi w tym roku:(

dzięki dziewczyny , bo ja to taka panikara jestem , ze jak moje dziecko przytula sie do mnie po intensywnej zabawie zaraz według mnie ma goraczke:dry::zawstydzona/y: ze wszystkim po lekarzach latam:zawstydzona/y: ale samą jeśli chodzi o moje zdrowie to trudno mnie zaciagnac:sorry:

co do powodzi to łzy do oczu się cisną jak na to patrze, i jeszcze te zwierzeta ktore tak trudno uratowac wyciagane z wody niezywe:-(
lubiczanko miłej drugiej czesci urlopu:tak:
dziewczyny miłego spotkania:tak:
renni margaritto końca marud:tak: i magaritto zdrowka!
crazygirl zazdroszcze ze juz tak niedlugo ja to bym juz na walizkach siedziala:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się rozkręciłam na całego (dzięki Ci,Boże za niebolący brzuch i głowę!:-))Łazienki pomyłam,obiad zrobiłam,pranie i pościel zmieniłam:tak:No,ale teraz to już nie mam siły:sorry:Boszsz...jak to człowiek nie docenia,że go nic nie boli dopóki go coś nie dopadnie:sorry:I to akurat musiało mnie dopaść jak miałam innego plana:wściekła/y:A dziś już jak ręką odjął:sorry2:Ale widzę,że to moje strucie akurat pozwoliło się dzieciom wycieplić,posiedzieć doma i wyzdrowieć:-DTylko Anulka była zwarta i gotowa,tylko żeby się nam teraz nie rozłożyła przed następnym terminem:sorry:

Sandrulinska-dzieki!

Mnie tez sie serce sciska, jak widze co sie dzieje, biedne zwierzeta o ludziach juz nawet nie wspomne, jak traca cale dobytki. Normalnie SZOK!!!:szok::szok::szok:
Wczoraj na Tvn pokazali slimaka ktory wspiol sie na slup zeby tylko nie zginac.:shocked2: Widzialyscie to?
Zoo w Warszawie tez zagrozone.:-(:-(:-(

witam po pracy i spacerku:-)bez lubiczanki bo mi zwiala no!!:dry:

a więc powiedziałam koledze z pracy a on ze i tak sie przy nastepnej domyślą więc poprosilam zeby poszukał u nich payslipa:tak:miałam dostac za 5 BH czyli wypłata +400e a oni mi wyplacili za 8 BH:eek::eek::eek::eek::eek::eek:WHY:confused::confused:nieważne,ważne ze kasa jest:-D:-D:-D

a teraz jeśli możecie to prosze powiedzcie co myślicie:sorry:bo dałam Szymkowi tego danonka i sie okazało ze on na mleko nie jest uczulony:dry:myślicie ze on na jakis składnik SMA jest uczulony???:szok:kupiłam bebiko i zastanawiam czy mu to dac:confused:skoro to nie skaza białkowa to po co faszerowac go sojowym mlekiem:confused:nie wiem co robic:confused::confused::confused:

no i mamy lato:-):-):-):-)cały tydzień:cool2::cool2::cool2:

reklama
Marta-znając życie jak tylko przyjadę zaczną się pewnie deszcze i wichury:/
Renni-nie,no ślimora nie widziałam,ale oglądam to co się dzieje i...słów mi brakuje:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry