Crazy Girl
Fanka BB :)
Hejka;-)
Martuś myślę że i tak się skapnie bo jej się nie będzie zgadzało.. Mi kiedyś dwa razy bank do PL pieniądze wysłał i siedzialam cicho i trzymalam ta kasę bo wiedzialam z predzej czy pozniej się upomną i się upomnieli po 2 miesiącach. także moja rada jest taka żeby powiedzieć, żeby nie było niesnasków..
Lubiczanka ale ja Ci zazdroszczę że Ty tam już a ja dopiero za 3 dni
.. ja zakupy odwaliłam tu bo tam chce wiecej czasu miec dla rodziny;-) Zawsze czekałam na wyjazdy do PL bo zakupy fryzjer itd ale stwierdziłam że tylko czas na to tam tracę..
Cała noc przespana u nas
Wczoraj "przełamaliśmy lody" z takimi znajomymi w koncu;-) Znamy się już kilka lat. mówimy zawsze sobie cześć. mieszkamy w jednej miejscowości a spotkać się nie mogliśmy.. Jakoś tak jedni drugich się wstydziliśmy czy co..nie wiem.. w każdym razie cieszę się że jest ktoś więcej
:-)
Kto schował słońce?
Martuś myślę że i tak się skapnie bo jej się nie będzie zgadzało.. Mi kiedyś dwa razy bank do PL pieniądze wysłał i siedzialam cicho i trzymalam ta kasę bo wiedzialam z predzej czy pozniej się upomną i się upomnieli po 2 miesiącach. także moja rada jest taka żeby powiedzieć, żeby nie było niesnasków..
Lubiczanka ale ja Ci zazdroszczę że Ty tam już a ja dopiero za 3 dni
.. ja zakupy odwaliłam tu bo tam chce wiecej czasu miec dla rodziny;-) Zawsze czekałam na wyjazdy do PL bo zakupy fryzjer itd ale stwierdziłam że tylko czas na to tam tracę..Cała noc przespana u nas
Wczoraj "przełamaliśmy lody" z takimi znajomymi w koncu;-) Znamy się już kilka lat. mówimy zawsze sobie cześć. mieszkamy w jednej miejscowości a spotkać się nie mogliśmy.. Jakoś tak jedni drugich się wstydziliśmy czy co..nie wiem.. w każdym razie cieszę się że jest ktoś więcej
:-)Kto schował słońce?

a dopiero w przyszłym tyg. mąż wilwi go zabierze do naprawy:-( także madbebe przykro mi bardzo ale nie przyjade
ja w PL miałam takie jakby płaskie sitko co chroniło przed pryskaniem muszę sobie kupić coś takiego bo pokrywka poddusza 

no nic dostałam podwójną wypłatke:-) i nie wiem czy sie odzywac w pracy na ten temat czy przemilczec
to co Wam tam bylo?powrotu sil zycze i mam nadzieje ze dojedziesz jednak:-(