reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka;-)
Martuś myślę że i tak się skapnie bo jej się nie będzie zgadzało.. Mi kiedyś dwa razy bank do PL pieniądze wysłał i siedzialam cicho i trzymalam ta kasę bo wiedzialam z predzej czy pozniej się upomną i się upomnieli po 2 miesiącach. także moja rada jest taka żeby powiedzieć, żeby nie było niesnasków..
Lubiczanka ale ja Ci zazdroszczę że Ty tam już a ja dopiero za 3 dni:sorry:.. ja zakupy odwaliłam tu bo tam chce wiecej czasu miec dla rodziny;-) Zawsze czekałam na wyjazdy do PL bo zakupy fryzjer itd ale stwierdziłam że tylko czas na to tam tracę..

Cała noc przespana u nas:tak: Wczoraj "przełamaliśmy lody" z takimi znajomymi w koncu;-) Znamy się już kilka lat. mówimy zawsze sobie cześć. mieszkamy w jednej miejscowości a spotkać się nie mogliśmy.. Jakoś tak jedni drugich się wstydziliśmy czy co..nie wiem.. w każdym razie cieszę się że jest ktoś więcej:tak::-)

Kto schował słońce?:confused:

reklama
siemanko

spaaaccc...moja corka jakas dziwna wstaje razem z tata do pracy no odbilo lasce noo.. a tak spalabym 1,5h dluzej a tu lipa

MartaF.. mojemu P tez kilka razy zle wyplacili znaczy wiecej.. bo on chodzil na nadgodziny a oni mu dali norlana tygodniowke..haha..ale niedoparzyli sie...

Crazygirl... haha..nooo juz za kilka dni lecimy Ty dzien wczesniej... ja zakupow tu nie robie.. bo mam jeden bagaz..plus podreczne ale lece sama z 2 dzieci i to bez wozka..wiec musze ograniczyc sie..ale mam co nieco w walizce hahah.. a gdzie moje rzeczy wloze nooo..haha.. dam rade..

ide jaja wstawic bo mam ochote zjesc na sniadanko jajka na miekko

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ja jestem uziemiona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: P samochód mi od dzisiaj zabiera bo jego się zepsuł:no: a dopiero w przyszłym tyg. mąż wilwi go zabierze do naprawy:-( także madbebe przykro mi bardzo ale nie przyjade :no:

Marta gratulejszyn ząbka :-)
Tichonek poparzenia przynajmniej piec przestały ale mam taką ściężkę z kropek i kresek przez całe przedramie :dry: ja w PL miałam takie jakby płaskie sitko co chroniło przed pryskaniem muszę sobie kupić coś takiego bo pokrywka poddusza :sorry:

:-)
Widziałam takie w sklepie za 2 euro:-)

Dzień dobry:-):cool2:

Nocka w porządku, dziecko poszło spać o normalnej godzinie i o normalnej wstało. Pranie zrobione:cool2:, jeszcze tylko rozwiesić trzeba, ale to poczekam aż Andzia uśnie, bo chłodno na dworze to jej nie będę brać ze sobą

Tanieją bilety, tanieją:-D:-D:-D. M się zastanawia, że może bymśmy z Anią kilka dni wcześniej poleciały niż on, bo jeszcze tańsze są bilety. No nie wiem, na razie myślimy:-). Trochę się boję sama, bo Andzia jeszcze mała.

dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miałay już kiedyś katar który trwał 10 dni?:sorry:
antoś już dziś smarka 10 dzien w poniedzialek były już takie gluty białe jakby sie konczyl katar a dzis i wczoraj znowu przezroczysta wydzielina z noska:dry: pedziec do lekarza? moze to alergia na jakies pylki? sama nie wiem tymbardz\iej ze w poniedzialek bylam u lekarza z nim bo wsykoczyly mu czerwone chropowate placki na plecach takie podobne do zmian ezgemowych , gp powiedzial ze to duzo powiedziane egzema dal masc hydrocortisone czy cus taka jak hania uzywala na ezgeme i e45 do dodatkowego nawilzania juz dzis wygladaja plecki o wiele lepiej , ale co z tym katarem?:sorry2: nic wiecej mu ni9e dolega nie kaszle nie goraczkuje:sorry:

D.dobry!
Byłam w busy bees i potem u Martuski(która tez jutro jedzie do madbebe)
dobrze ze chociaz Ty wiesz kto bedzie:-Dbo ja slabo:sorry2:
Crazy Girl

wiem, mamy takie mocowania. w polsce jest spory wybor baz isofix i fotelikow ale tu jeszcze nie widzialam a na ebay-u to prawie nic.
sa te z isofix,tak samo jak normalne:tak:Ja mam wrazenie z cha latwiej dostac porzadny z iso niz zwykly:dry:

a mi sie gęba uśmiechnęła jak spojrzałam na konto:D jednak nasza księgowa jest walnięta:eek:no nic dostałam podwójną wypłatke:-) i nie wiem czy sie odzywac w pracy na ten temat czy przemilczec:confused::dry:

aha Szymuś spał całą noc:-);-)

miłego dzionka:cool2:
no widzisz jakiego masz chlopca grzecznego;-)Ja bym siedziala cicho,ale nie wydawala tego siana.Z nimi roznie bywa;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ja jestem uziemiona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: P samochód mi od dzisiaj zabiera bo jego się zepsuł:no: a dopiero w przyszłym tyg. mąż wilwi go zabierze do naprawy:-( także madbebe przykro mi bardzo ale nie przyjade :no:
:-(moze next time..Szkoda.
To na pewno nie ostatnie spotkanie:tak:;-)

Chcialam Was zapytac jak to jest przy zebach:confused:Bo Wikta jak wsuwa cyca to tak charczaco oddycha czasem.Nie ma noska zatkanego,nie leci jej nic z niego,ale cos tam jej charczy:eek:i nie wiem co o tym myslec:-(

Sandrulińska.... ja bym nie szla do learza ..tym bardziej ze niedawno przechodzilo dziecko infekcje... moje tez maja katar i chyba ciagnie sie on za nimi juz 2 tygodnie i cos..ale to tylko katare ktory minie bo taka pogoda... jaknie ma goraczki to nie ma co panikowac...a do lekarza chodzi sie jesli goraczka trwa 3 dni( powyzej 38 st) i nie spada

Madbebe..moze jakis babolek jej tam sieprzykleil w nosku i charczy... przeplucz jej woda morska kilka razy..:)

wlasnie wciagam 2 jajo namieko..haha..mniammmm

reklama
Witam laski ja jeszce w wyrku:)
Pauletta a nikt wiecej nie jedzie z kim moglabys sie zabrac, agusiek lub frog?
Larcia bedzie,ale ja nie wiem jakie Wy tam rejony zamieszkujecie..;-)

Madbebe..moze jakis babolek jej tam sieprzykleil w nosku i charczy... przeplucz jej woda morska kilka razy..:)

wlasnie wciagam 2 jajo namieko..haha..mniammmm
Smacznego!ja nie lubie jajek w takiej postaci:no:
plucze didi,prawie codziennie jej pryskam bo po tym wysmarkuje kozule-nie chce jej frida meczyc,skoro woda dziala.Nosek ma czysty jak sie zajrzy,mam wazenie ze to gdzies glebiej:-(chyba sie nie zarazila ode mnie,co?mysle ze mialaby jakeis inne objawy,jakby to bylo przeziebienie:confused:
edit:Larcia-:szok:to co Wam tam bylo?powrotu sil zycze i mam nadzieje ze dojedziesz jednak:-(
Zgaga-bedziesz?:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry