reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Crazy Girl

wiem, mamy takie mocowania. w polsce jest spory wybor baz isofix i fotelikow ale tu jeszcze nie widzialam a na ebay-u to prawie nic.

Ostatnia edycja:
Kamcia, ty nie sprzedawaj, tylko pomyśl o rodzeństwie dla Oliwiera ;-)

U can dance, super, widzieliscie jak Ilona sie calowała z Alexem :szok::-D i ze niby to tylko gra :-p

Nie wydaje mi sie ze udawałą, dała ciała a jej chlop na widownii troche nie halo:/
Wiesz Monia tyle tego jest juz mnie to wkurza i musze sie pozbyc czesci, zreszta jestem zaszyta na 3 lata wiec nie spieszy mi sie:)Wiecej info na oddam sprzedam..:)
Zgaga przyjezdza jutro...?? To wziasc cie kochana śmietniczek?
buzka

Ostatnia edycja:
You Can Dance w tej edycji wymiata! Sa genialni!! A Ilona z Aleksem to rzeczywiscie dali czadu! Wygladalo realnie no i ona sie poryczala potem...hehehehe
Ale niesprawiedliwie odpadla Anna....byla najlepsza! Szkoda mi Aleksa- bo przystojny:-D choc sprawiedliwie odpadl....:-( A Ilona zostala no bo laska.....na urode polecieli i na to wdzianko w solowce:-D Ale ja i tak jestem platonicznie zakochana w Tomku...:-D Ten glos!!!! MRRRRRRRRRRR....nie powiem co mi sie robi jak on cos mowi!!:-D

Tomek ma głos to fakt mruczy jak kotek a raczej tygryssssss
Ja obstawiam wysokiego blondyna, lub ta z aparatem na zebach kurde nie mam pamieci do imion

Kamcia- Kuba i Paulina. Tez na nich stawiam, choc wolalabym Kube....

Monia- nie powiem bo damie nie wypada sie wyrazac...juz ty dobrze wiesz zreszta:-p:cool2:
On jest naprawde hot cookie:-D

A ja siedze jak ten debillo bo mi sie sernik piecze juz 1.5h......ten piekarnik jest naprawde jakis do doopy:wściekła/y: A bym juz chciala isc do wyrka!

Znowu się melduję-jestem w trakcie nadrabiania,ale piszę póki coś pamiętam
Agusiek-czarownice dziękują:)))
LadyZgaga-brawa ogromniaste dla córci-cieszę się,że się nie poddałaś
Marta-jak tam nasz mały skarbkiem(ale sobie przywłaszczam,nie?)-niech już mu odpuści to cholerne choróbsko,bo...zgroza:(((
Madbebe-jeszcze nie doszłam,ale jak tam Wasze spotkanko?Jeśli przed-to przyjemności,jeśli po-mam nadzieję,że był super(ba-pewna jestem)
W Polsce powodzie,pogoda,że płakać się chce,ale wczoraj wybyłam z moją siostrą na całodniowe zakupki-od razu się człowiekowi lepiej robi...Uciekam,bo Młodzieży moja się budzi do życia-a śniadanko zaserwować trzeba.Buziakuję Was wszystkie i gorąco pozdrawiam:)Do następnego

reklama
witam
lubiczanka słonka ci życze:))))chociaż niech ten drugi tydzien był lepszy:))):cool2:

a mi sie gęba uśmiechnęła jak spojrzałam na konto:D jednak nasza księgowa jest walnięta:eek:no nic dostałam podwójną wypłatke:-) i nie wiem czy sie odzywac w pracy na ten temat czy przemilczec:confused::dry:

aha Szymuś spał całą noc:-);-)

miłego dzionka:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry