reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta, noooo toooo gratulacjeeeee:-):-):-) Dla Szymka oczywiscie;-) Teraz z parowek na kabanosy sie przerzuci:-D:-D:-D

A ja poprasowalam. Uffff.... Troche mi to zajelo ale mam z glowy. Tyle, ze nogi mi w d*** wchodza a d***, to juz sama nie wiem gdzie. No i jeszcze plecy do tego. W sumie moglam na siedzaco sprobowac ale ja nie lubie. Ale za to cale szczescie, ze lubie prasowac...;-)

Boszzzzzz, niech ktos zabierze ode mnie tego glupiego kota:oo2::oo2::oo2::oo2::oo2::growl::growl::growl::growl::growl:

reklama
Hello.
Marta gratulacje dla Szymcia z okazji pojawienia sie tego pierwszego zebolka:-)
A Wy nie straszcie tym koncem swiata,mam nadzieje ze tak szybko on nie nastapi.A my dzisiaj ostatnie popoludnie sami.Poznym wieczorem wracaja nasi lokatorzy a mialam taka cichutka nadzieje,ze moze ten wulkan dzis wybuchnie po raz ostatni:-p
Maly teraz chrapie,mam nadzieje,ze dzisiejsze nocka bedzie spokojna,bo ostatnia byla chyba najgorsza jak dotad-moze tez "denerwuje"sie przylotem lokatorow:-D
Misia mialam Ci sie pytac o to miecho co zamowilas,ale widze ze juz opisalas co i jak,wiec chyba i ja sie skusze.
Oki uciekam,bo siostra przyjechala...

Margaritta, no co jak co ale to, ze nie zauwazylam, ze Martysia miala urodzinki 2 dni temu, to normalnie niewybaczalne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wielki urodzinowy, troszke spozniony buziak dla niej!!!! Przekazesz, prawda???
I powiedz Jej jeszcze, ze zycze jej wszystkiego tego czego sama sobie zyczy i o czym marzy:tak:

Marta-no to gratulejszyn 2ch zabkow!A Ty nie pisalas tu ktoregos razu ze K musi paszport wyrobic?:eek:cos mi swita...
Ciekawe jak tam lubiczanka sobie plazuje:cool:
pauletta-sa tez takie nakladki na lapencje,bez dloni,do lokci...Mi to na gebe pryska zazwyczaj:eek:za pyskowanie do A. chyba;-):-D
ja nie mowie o koncu swiata tylko o wszechobecnych kataklizmach:eek:Tez mam to gdzies w sumie bo i tak nie przewidzimy czy nas zaleje,czy zdmuchnie...Bedzie co ma byc:tak:;-)
Tichonek-zdrowka Kochanienka!

U nas na szczescie drzemki zaliczone,druga krotsza i z placzem po obudzeniu,ale zawsze to cos.I tak dzielna ta moja dziewczynka:tak::-)

Margaritta, no co jak co ale to, ze nie zauwazylam, ze Martysia miala urodzinki 2 dni temu, to normalnie niewybaczalne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wielki urodzinowy, troszke spozniony buziak dla niej!!!! Przekazesz, prawda???
I powiedz Jej jeszcze, ze zycze jej wszystkiego tego czego sama sobie zyczy i o czym marzy:tak:
:szok::szok:A,bo ta Margaritta to nic nie powie!:wściekła/y:Człowiek się sam doszukać musi,albo skorzystać ze spostrzegawczości koleżanek:sorry2:
Dla Martynki wszystkiego naj,najlepszego,sukcesów w szkole i spełnienia marzeń:tak:

881.jpg

Hej Mamuski. Jak tam dzien mija.
Ciekawa jestem czy ktoras z was uzywala lub uzywa system ISOFIX do podrozowania z dziecmi. Ogladalam na Allegro i jest tego troche ale nie widzialam tego tutaj.

Zgaguś, Tichonku dziękuje bardzo w imieniu Martysi:tak: sie ucieszyła bardzo:-)

A moja febra mnie dobija:dry:

Niki ciepła,ale falami,ze tak sie wyraze. Poza gorączką nic jej nie dolega.

Marta wielkie gratki dla Szymka.Teraz bedzie juz troszkę lzej;-) do nastepnego zęba oczywiscie:-D

dla Martynki sto latek:))))

madbebe ja wiedzialam tylko zapomnialam ze robiąc małemu musimy miec oboje ważne dokumenty,nic no chyba wyśle go na weekend po dowód do pl:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry