Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze widziałyśmy?Lewa dolna jedynka?
A brzuch mam pod sufitem
A jaka głodna jestem!
Najchętniej położyłabym się i przespała ten głód i w ogóle odpoczęła po ostatniej nocy ale z dzieckiem się nie da
Facet to ma dobrze jak choruje...Leży sobie,żona dziecko zabiera,żeby nie przeszkadzało,podaje to i tamto a my?!
Teraz już zawsze smażę na patelce z pokrywką
A raczej pawie
Szlag!
No właśnie,że raczej nie niedługomartaF gratulacje!!! :-)
Tichonku, juz niedugo M wróci z pracy to sobie odpoczniej, daj Radkowi jakies przekąski i bajki co by ci głowki nie zawracał za bardzo
Ja jak byłam chora ostatnio, to moj M wolne wziął, no ale przy Emci nie dałabym rady...
On ostatnio około 21-szej wraca
A mój Radek już całą swoją bajkotekę obejrzał,gry obskoczył,zjadł co mógł i umiera z nudów

ja w PL miałam takie jakby płaskie sitko co chroniło przed pryskaniem muszę sobie kupić coś takiego bo pokrywka poddusza 
ledwo patrzy na oczy i podejrzewam że już jest tak zmęczony że nie może zasnąć:-( ale jak teraz mi gdzieś padnie to ja nie wiem o której pójdzie spać na noc
za godz będzie P to mu nie pozwoli zasnąć tylko jak zaśnie mi zanim on przyjdzie będzie zonk
właśnie przytargał kołdrę do salonu i sie na niej wykłada
dobrze że chociaz Zuzia zachowuje się dzisiaj jak aniołek :-)