reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta,gratulacje dla Szymka za zębolka:tak:Dobrze widziałyśmy?Lewa dolna jedynka?
A ja sikam herbatą miętową:eek:A brzuch mam pod sufitem:baffled:A jaka głodna jestem!:sorry2:Najchętniej położyłabym się i przespała ten głód i w ogóle odpoczęła po ostatniej nocy ale z dzieckiem się nie da:no:Facet to ma dobrze jak choruje...Leży sobie,żona dziecko zabiera,żeby nie przeszkadzało,podaje to i tamto a my?!:wściekła/y:
Pauletta jak Twoje poparzenie?Też sobie tak kiedyś narobiłam:wściekła/y:Teraz już zawsze smażę na patelce z pokrywką:sorry:
Ładna pogoda,jakbyśmy się dziś spotkały mogłybyśmy się na plac zabaw wybrać a tu kupa:wściekła/y:A raczej pawie:wściekła/y:Szlag!

Hej dziewczyny witam sie i ja po pracy,ale dzisiaj parno i duszno ale milo ze wreszcie cieplutko:-)
hej dziewczyny zainteresowane prawem jazdy a wiec moj maz byl dzis w RSA i nie trzeb a miec zadnych jazd wykupionych przed egz :-)wiec b dobrze bo za dwa tyg moj R ma egz:tak:

martaF gratulacje!!! :-)

Tichonku, juz niedugo M wróci z pracy to sobie odpoczniej, daj Radkowi jakies przekąski i bajki co by ci głowki nie zawracał za bardzo
Ja jak byłam chora ostatnio, to moj M wolne wziął, no ale przy Emci nie dałabym rady...

martaF gratulacje!!! :-)

Tichonku, juz niedugo M wróci z pracy to sobie odpoczniej, daj Radkowi jakies przekąski i bajki co by ci głowki nie zawracał za bardzo
Ja jak byłam chora ostatnio, to moj M wolne wziął, no ale przy Emci nie dałabym rady...
No właśnie,że raczej nie niedługo:sorry:On ostatnio około 21-szej wraca:sorry2:A mój Radek już całą swoją bajkotekę obejrzał,gry obskoczył,zjadł co mógł i umiera z nudów:sorry2:
Ale jakbym miała drugie dziecko to P też musiałby wziąć wolne bo bym nie wyrobiła:no:

Marta gratuluje Szymkowi zabka...
Jak tak dalej pojdzie to przegoni mojego;-)
Szymonowi pierwszy zab wyszedl 29 stycznia a 15 lutego konczyl roczek-wiec pozno...
A dzis albo wczoraj wyszla mu pierwsza dwojka-lewa gorna....komplet jedynek juz ma:tak:

mała poprawka!!!wyczuwam 2 ząbki:-):-D czyli mamy juz na wierzchu lewą i prawie(juz czuje ale jeszcze słabiutko) prawą:tak:jutro pewnie juz będzie dobrze wyczuwalna:happy2::cool2:

reklama
Marta gratulejszyn ząbka :-)
Tichonek poparzenia przynajmniej piec przestały ale mam taką ściężkę z kropek i kresek przez całe przedramie :dry: ja w PL miałam takie jakby płaskie sitko co chroniło przed pryskaniem muszę sobie kupić coś takiego bo pokrywka poddusza :sorry:

a ja już nie wyrabiam z moim dzieckiem od 13 próbuje go jakoś położyć tzn staram się by zasnął bo go sie nei da ot tak położyć :sorry2: ledwo patrzy na oczy i podejrzewam że już jest tak zmęczony że nie może zasnąć:-( ale jak teraz mi gdzieś padnie to ja nie wiem o której pójdzie spać na noc:dry: za godz będzie P to mu nie pozwoli zasnąć tylko jak zaśnie mi zanim on przyjdzie będzie zonk :eek: właśnie przytargał kołdrę do salonu i sie na niej wykłada :sorry2:dobrze że chociaz Zuzia zachowuje się dzisiaj jak aniołek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry