reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Weszłam na strone ryanaira i jak bilety potaniały szok, teraz bysmy zapłacili tyle samo co w styczniu dalismy, a mozna wybierac w dniach i lotniskach, no ale kto to wiedział

kurcze, ja tego posta napisłam 3h temu, tylko nie zdązyłam kliknąc zatwierdź

Moj M wrócił wkurzony jak nigdy, musi znow jwchac do banku, bo jakis pajac mu zle powiedział i cos tam cos tam, juz dwa razy był i ciagle go w błąd wprowadzaja, on za kazdym razem bierze taxi i z pracy sie zwalnia i jutro znow musi :-( moze ktoras z was jedzie do papu przed 10, bo on tam do banku nalezy
poza tym nasz dom w Pl zalało :-( mamy pół metra wody, nie ma kto wypompowac

i jeszcze jakby tego bylo malo, zapomnieliosmy ze dzis zebranie w przyszłej szkole Eryka, na szczeście znajomy o nas nie zapomniał i zabrał M, co prawda troche sie spoznią, ale lepsze to niz w ogole sie nie pojawic

Emcia, juz spi a my z Erykiem robimy bułeczki :tak:

Margaritta, wszytkiego Najlepszego dla córci :tak:

Ostatnia edycja:
Margaritto-zyczenia dla Martynki!

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty, mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!
to.JPG

Weszłam na strone ryanaira i jak bilety potaniały szok, teraz bysmy zapłacili tyle samo co w styczniu dalismy, a mozna wybierac w dniach i lotniskach, no ale kto to wiedział
mój brat 2 dni temu kupil bilet za 240e a dzisiaj są po 111e w wizzair,zalamał sie i wściekl jednocześnie:/ale właśnie kto mógl to wiedziec:((

madbebe jakos pogodzimy jutro z mezem auto, wiec ja z amanda sie zjawie. Napisz mi swoj nr komorki na wszelki wypadek na priv. A twoj dom jaki ma kolor?Albo jakies auto przed nim stoi?Zebym sie jakos upewnila czy to ten dom skoro nawet nr domu nie macie :-)

witam wieczorkiem
u nas jakos dzien zlecial na sprzataniu..praniu itd..
Ewa wlasnie karmi mnie parowka..haha...na sile wciska mi ja do buzi..kochana ...dzieli sie z mamusia

a Albert dzisiaj przeszedl w jedzeniu samego siebie..haha..na obiad wielki talerz zapiekanki makaronowej i na kolacje tez sobie zawolal..i zjadl znowu talerz makaronu a przed sekunda skonczyl jesc cala wielka miske kuleczek z mlekiem..no niemozliwe to jest

Kamcia ..zapomnialam dzisiaj podrzucic Tobie te spodnie dla Madbebe...ale nei ma jak skleroza...

MartaF..gratulacje dla Szymcia... 2 zeby no no..super:)

Marta gratuluję ząbka/ząbków :)
Margaritta wszystkiego najlepszego dla Martynki :)

Asieńka do systemu Isofix trzeba mieć specjalnie wbudowane mocowania w aucie, a nie wiem jak tam w Waszym. tak mi sie przypomina bo kiedys o tym czytalam, ale doczytaj sama dobrze..

mi sie wydaje ze jak zaczął chorowac to wyszedł mu jeden i teraz ten drugi:)))bo nie dal sobie wcześniej zajrzec:/a teraz mu zajrzałam to widac juz dobrze i ten drugi:D

mały dopiero zasnął,ja przynioslam nowe szklaneczki do pifka i oczywiście musialam wypróbowac:)))

Margaritta-100lat Martynce!
madbebe jakos pogodzimy jutro z mezem auto, wiec ja z amanda sie zjawie. Napisz mi swoj nr komorki na wszelki wypadek na priv. A twoj dom jaki ma kolor?Albo jakies auto przed nim stoi?Zebym sie jakos upewnila czy to ten dom skoro nawet nr domu nie macie :-)
:-):-):-)to super!Dom jest ostatni po lewej,paterowy,zolty-dwa przed nim sa takie same i rowniez zolte tylko cegielki na bokach sa roznych kolorow(nasze sa szare):tak:Auta niet,maz w pracy bedzie,a mamy jedno:sorry2:Latwo trafic,mowie Ci.Najwazniejsze dobrze skrecic w Corofinie:tak:

reklama
Witam sie ja mam off ale jak zwykle busy
MoniaD nie zazdroszcze trzymaj sie!!!!
Laski to widzimy sie jutro o 13?:)
Wlazłam na strych i chce sprzedac kupe ciuszków od 0m do 12m(body, koszulki, spodnie, bluzy, śpiworki,) masakra tyle tego. Zajeło mi godzine segregowanie.
Byłam w busy bees i potem u Martuski(która tez jutro jedzie do madbebe)
Margaritta sto latek dla Martynki:)
MartaF ja to juz mam obcykanego ryanaira , ale tak to jest kupisz bilet a na drugi dzien tanieje:/
Aha mam adidaski, papcie, sandałki rozmiar 24 na chlopca jak któras chce to oddam:)
Ogladacie YCD? Niezły jest poziom musze powiedziec:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry