reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe od 28 pażdziernika i bylo 5 Bh:)))ale bylam na H&S i pewnie też mi sie należało tak jak urlop czyli razem 48dni zaległego i aktualnego urlopu:eek::-D

reklama
Marta-no nie wiem,nie wiem-całe szczęście moi rodzice pod Poznaniem mieszkają i tu powódz nie straszna-w dodatku słonko dziś i nas rozpieszczało:P...A i może faktycznie Szymek nie ma żadnej skazy-spróbuj z czymś inszym-ściskam
Madbebe(i inne Dziewczynki)cieszę się,że spotkanie udane(przecież nie mogło być inaczej)-ja też chcę ten blok:)
Monidan-szczerze mówiąc nie chciałabym tu zostać aż na 2.5 miesiąca...Na głowę chyba by mi padło
Wpadłam powiedzieć Wam Dobranoc...Tak wiec kolorowych snów i śpijcie dobrze...Nie wiem jak to będzie z moim wizytowaniem na forum w ciągu najbliższych dni-rano wyjeżdżam,ale jak tylko nawinie mi się jakiś komputerek z łączem odezwę się na bank:)))

madbebe od 28 pażdziernika i bylo 5 Bh:)))ale bylam na H&S i pewnie też mi sie należało tak jak urlop czyli razem 48dni zaległego i aktualnego urlopu:eek::-D
pewnie tak,bo chyba jesli nie przekracza 26tygodni bodajze to sie wlicza:tak:
dobrze Ci bo ja to sama musze liczyc i sie wyklucac,bo predzej mi dadza mniej niz wiecej:eek:
lubiczanka-to dawaj,jeszcze sie ostalo nieco.. ;)

Ciao!

Co to byl za piekny dzien!! Co to jest za piekny wieczor...az sie nie chce w mury domu wchodzic! Plecy sobie tak zjaralam,ze sie dotknac nie moge!:szok: Alutek troche rumiencow nabral....po tym hasaniu na trawie padl jak kawka....nawet mleka nie dopil!:-D Cudownie jest! Oby teraz kazdy dzien taki byl!:-) Cieszcie sie wiec pogoda!Ja chyba zapodam bro- bo jak to by bylo aby nie uczcic takiego slonka!:-D:cool2:

Ja tez sie melduje po spotkanku. Madbebe pewnie juz nas wiecej nie zaprosi :-) Ale tak to jest jak dzieci dostaja juz nog i zaczynaja chodzic i biegac, sama niebawem sie przekonasz :-)
Jestem ledwo zywa, bo jeszcze potem zakupy zaliczylam i meza odebralam, a w taki skwar to w aucie siedziec masakra. Zrobilam sobie zapas lodow i teraz siedze i wcinam. Mialam isc spac, bo normalnie jak zombie jestem, ale M pojechal na fuche jeszcze i dopiero za pol h bedzie w domu.

madbebe dzieki za goscine, ciagle mam w glowie twoje firanki, chyba z pl?W kazdym pokoju podziwialam :-) Getry i rajstopki Amandy, z czego nie jestem zadowolona, bo to ostatnie rajstopki pasujace na moje dziecko, reszta juz za mala, a w sklepach nic nie moglam znalezc ostatnio. Wiec do nastepnego!

pauletta zyjesz?wszystko ok?

Jutro jesli bedzie taka pogoda to koniecznie trzeba wybyc z domu!W takich dniach brakuje ogrodka czy tarasu,zeby troche sie opalic.

Larcia-nieeeee,no cos Ty:-Dnastepnym razem po prostu lepiej sie przygotuje-np.wyburze sciane do kuchni coby wiecej miejsca bylo ;-):-DA firanki to sprawka mojej mamy:tak:uszyte w PL;mnie tez sie b.podobaja:tak:;-)
Jesli chcesz,maz moze wziac te rajstopki do pracy i sobie odbierzesz z serwisu,bo go czesto nie ma na miejscu..:tak:

madbebe spoko z tymi rajstopkami i geterkami, wypierz i zatrzymaj dla swojej ksiezniczki. Ja wkoncu gdzies znajde, jeszcze mothercare musze zaliczyc, moze tam cos znajde.A geterki i tak nowe musze kupic. A dom wogole to macie spoko, tylko daleeeeeeeko. Ja sama mieszkalam w headford, wiec codzienne dojazdy to byl koszmar. A teraz moj tylek sie przyzwyczail,ze wszedzie blisko jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale pogoda:sorry:
Jak ja bym chciala, zeby tak bylo do konca sierpnia...:sorry:
Ja tez sobie dzisiaj pudelko lodow zakupilam. Takich wodnych, bo takie jeszcze ewentualnie zjem. Tym bardziej w taka pogode. Ale skonczylo sie tylko na jednym i juz mi ochota odeszla. Za to A. juz chyba z 5 dzisiaj pochlonal:szok::-D
LadyZgaga 10 czerwca jak wulkan na nie przytrzyma;-) ale przecież jest jeszcze jutro! ;-)Pakować dopiero w sobotę się będę;-)
Zastanawialam sie troszke i nawet w mape zajrzalam ale chyba nie da rady. A. pracuje jutro do 14. wiec chcialabym chociaz pol dnia razem spedzic.
No chyba, ze Ty masz ochote odwiedzic mnie:confused: :-) Zapraszam serdecznie, jakby co. Mam fajny ogrodek, my pogadamy a dziewczyny sie pobawia:cool2: Co Ty na to?

A filmik normalnie rozczulajacy. Az mi sie lzy zakrecily w oczach:sorry2:

Ide chyba do lozeczka czytac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry