Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie tak,bo chyba jesli nie przekracza 26tygodni bodajze to sie wliczamadbebe od 28 pażdziernika i bylo 5 Bh))ale bylam na H&S i pewnie też mi sie należało tak jak urlop czyli razem 48dni zaległego i aktualnego urlopu
![]()

Alutek troche rumiencow nabral....po tym hasaniu na trawie padl jak kawka....nawet mleka nie dopil!
Cudownie jest! Oby teraz kazdy dzien taki byl!:-) Cieszcie sie wiec pogoda!Ja chyba zapodam bro- bo jak to by bylo aby nie uczcic takiego slonka!

nastepnym razem po prostu lepiej sie przygotuje-np.wyburze sciane do kuchni coby wiecej miejsca bylo ;-)
A firanki to sprawka mojej mamy
uszyte w PL;mnie tez sie b.podobaja
;-)

Zastanawialam sie troszke i nawet w mape zajrzalam ale chyba nie da rady. A. pracuje jutro do 14. wiec chcialabym chociaz pol dnia razem spedzic.LadyZgaga 10 czerwca jak wulkan na nie przytrzyma;-) ale przecież jest jeszcze jutro! ;-)Pakować dopiero w sobotę się będę;-)
:-) Zapraszam serdecznie, jakby co. Mam fajny ogrodek, my pogadamy a dziewczyny sie pobawia
Co Ty na to?