reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja w taki pogodny wieczor,
po pracy przyjechala po mnie kumpela i pojechalysmy z Asia na ploteczki, normalnie przed 8 to juz spi, padla w drodze powrotnej, w domu dalam mleko, przebralam pogadala troche i poszla dalej spac, mam nadzieje ze rano pozniej wstanie. Na jutro planuje pol dnia tylko w pracy- mam nadzieje ze szefowa sie zgodzi, mam wizyte z Asia w HSE. Pogoda super wiec trzeba korzystac w weekend:-):-):-):cool2:

reklama
Doszla doszla- zapomnialam napisac....:zawstydzona/y:

Laski znacie to??? Za kazdym razem jak to ogladam to normalnie siram!!!!:-D

[video=youtube;BIbVJNJg1_U]http://www.youtube.com/watch?v=BIbVJNJg1_U[/video]

Moniadan strasznie wspolczuje Wam tego zalania piwnicy....
Jetsem strasznie wrazliwana ludzka krzywde...okropnie wspolczuje tym ktorym dzieje sie cos zlego...o dzieciach nie wspomne.

Lubiczanko fajnie ze dalas rade wpasc do nas...udanego urlopiku zycze jeszcze raz:tak:
Marta ja bymchyba poczekala, jak sie nie upomna to lepiej dla Ciebie,a jak sie kapna to przypalisz glupa i finito;-)
Zobaczysz za pare dni jak szymko zareaguje na Bebiko-oby bylo wsio ok.....
Tichonku super ze wracasz do zywych;-)

A my dzis wybralismy sie ze znajomymi na Hook Head-tutaj pogoda cuuudna a tam/...15 km przed Hook hedem byla juz mgla i takie zimno ze :szok:dobrze ze Szymkowi wzielam spodnie i bluze bo inaczej bysmy siedzieli w samochodzie.
Zjadlam tam pizze i do tej pory czuje sie zle.....juz nigdy wiecej takich wynalazko:no:

Moniadan

Marta ja bymchyba poczekala, jak sie nie upomna to lepiej dla Ciebie,a jak sie kapna to przypalisz glupa i finito;-)
Zobaczysz za pare dni jak szymko zareaguje na Bebiko-oby bylo wsio ok.....

:

hmmm napisalam wcześniej co i jak było z tą kasą:)))wróc i poczytaj:D a co do mleka to mam nadzieje ze będzie dobrze bo myśle ze lepiej będzie spał:)))

Obraz.jpeg
:eek::eek::eek::-D:-D:-D

hej Kobietki!!!:-)
Mam pytanko do Galwayowskich mam....
Czy znacie jakies veryyyyyyyyy goooooddddddd fryzjerki godne polecenia???(dobrze by bylo gdyby swiadczyly tez uslugi u klientki w domu bo ja niestety nie jestem mobilna ...jeszcze)

Dzień dobry
No nie podarowałam i musiałam jeszcze do Was zajrzeć:)))Ale Wam zazdroszczę pogody:)
Misia-filmik a la nasze śmiechu warte-zawsze boki zrywam
Pauletta-natomiast to zdjątko to już kalectwo:/
Ewelcia-dzięki...Mam nadzieję,że żołądek w porządku
No nic to-lecę,bo mnie dzieć nie pozwala\siedzieć przed kompem...do następnego i pozdrawiam serdecznie:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry