reklama

Mamy z Irlandii!!

hej Kobietki!!!:-)
Mam pytanko do Galwayowskich mam....
Czy znacie jakies veryyyyyyyyy goooooddddddd fryzjerki godne polecenia???(dobrze by bylo gdyby swiadczyly tez uslugi u klientki w domu bo ja niestety nie jestem mobilna ...jeszcze)
Hej ja znam Justyne polecam ja bo sama jestem z niej zadowolona jak bedziesz chciala to wysle ci numert na prv.

reklama
Martuska-i ja oczywiscie gratuluje ogromnie!Wszystkiego najszczesliwszego dla Was,przede wszystkim zdrowka!:tak:
justysia21-100 lat Juleczce w tak ważnym Dniu Jej 1szych Urodzinek!
poohhappy1stbirthdaynumgk9.gif

Ostatnia edycja:
Hej!:-)

Martuska-gratulejszyn!!!:tak::tak::tak:

Justysia21-wszystkiego naj, naj dla coreczki!
1stbday4.gif

My tez mamy sliczna pogode,:tak: sloneczko pieknie swieci, zaraz zabieram sie za pranko, a wieczorkiem wybywam do Dublina na babski wieczor!;-):happy2:
Natalka jeszcze jest pociagajaca ale widze, ze chorobsko sie wycofuje.

No nic spadam, zycze wszystkim milego dzionka, kozystajcie z pogody!:tak:

Ostatnia edycja:
Martuśka..bedzie wszystko cacy zobaczysz..:)

no a ja juz mam pranko na lineczkach...samochodzic wysprzatany... mloda jeszcze spi..Albert walczy z mucha..haha
no idzwonili do mnie z driving testing.. ze odwolalam egzamin itd..ze dostali maila... ble ble ble... i czy pasuje mi termin na 26 lipca... no i pasuje pewnie ze tak..haha... ale przyslami jeszcze list z tym terminem za kilka dni..:)

acha no i umowilam dzieciaki dzisiaj na szczepienie o ( 16:20) bo przegapilam to na 12 mies..dla Ewy wiec i Albert zalapie sie..haha...

ide polatac na odkurzaczu...
a glowa mnie boliii oj jak strasznie

reklama
hi!:blink:
martuska gratulacje i powodzenia!:tak:
justysia 100 latek dlaa córci!:-)

u nas kiepszczyzna masakryczna:-(
antoś chodzi z kąta w kąt a najchetnie to by caly czas na raczkach byl ale on juz 13 kilo wzy i nie jest to zbyt wygodne dla mnie:no: goraczkuje, biegunke ma, zabek idzie, katar z nosa cieknie :sorry2: wczoraj jednak nie wytrzymalam i polazlam do doktora i dostalam antybiotyk mam nadzieje ze mu pomoze:sorry2: tymbardziej ze jutro jedziemy na caly dzien do maynooth na komunie i nie chce zeby sie meczyl:no: no i najgorsze ze babski comber w dublinie mnie ominie:wściekła/y:
no nic spadam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry