reklama

Mamy z Irlandii!!

witam...
lato lato lato wszedzie..lalal...
ale mamy cudna pogode...mmm..
cieplutko od 6 rano szok...
hej Kobietki!!!:-)
Mam pytanko do Galwayowskich mam....
Czy znacie jakies veryyyyyyyyy goooooddddddd fryzjerki godne polecenia???(dobrze by bylo gdyby swiadczyly tez uslugi u klientki w domu bo ja niestety nie jestem mobilna ...jeszcze)

ja znam Baske.. mieszka na douhiska... kiedys tu sie udzielala... jest tez Justyna...i chyba Misia ma na nia namiary...
a powiedz gdzie mieszkasz w Oranmore bo ja kiedys mieszkalam na Frenchparku... teraz tez tam jest jedna nasza mamusia..Monika..:) z coreczka Emilka..

reklama
Dzień dobry:-)
U nas mgła od samego rana:confused::eek:, ale mam nadzieję, że się przejaśni, bo pranie nastawiłam:cool2:. Andzia znowu w nocy popłakiwała:-( i znowu musieliśmy ją wziąć do siebie, bo co chwilkę kwiliła. No ale już prawie trzy zęby są:-), czuć je wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wyszły

Miłego dzionka

Witam w ten cudowny poranek...cieplusienko az chce sie zyc:-)

Lubiczanko niby wczoraj czulam sie juz lepiej ale dzis od rana znow jest cos nie tak:baffled::baffled:mam nadzieje ze zaraz mi przejdzie.

ja tez musze jakies pranko wstawic bo taka pogoda to szkoda nie prac:-p
Jakos chyba nie wiele mam do prania bo wszystko poprane,ale na pewno zaraz cos wynajde-reczniki??;-)

Hejooo z rana:-) Wiktor przespał calutką noc sam u siebie :tak:mam nadzieję tylko że nie był to wypadek przy pracy :sorry2: wczoraj przyszedł do nas o 4 w nocy to jak rano wstałam to mnie wszystko bolało spanie w czwórkę nie należy do przyjemnych :dry: mój wyjazd do PL jest zagrożony wczoraj w radiu P słyszal że na paszporty czeka się 6 tyg. w przypadku ekspresu nawet miesiąc bo mają takie oblężenie :eek::shocked2: a my dopiero dzisiaj wysyłamy wniosek a mieliśmy wylatywać 14 ślub szwagra 19 jak nie dostaniemy szybko tego paszportu to nie iwem jak to będzie:no:
Marta jak się czujesz?? mam nadzieję że już wszystko ok :tak:
Madbebe męcz swojego landlorda o jakieś ogrodzenia bo jak mała zacznie biegać to będziesz miała problem:sorry2: i jeszcze raz dzięki za gościnę :tak: wczoraj na bb wpadłam tylko jak po ogień i właściwie nie maiąlm czasu napisać nic więcej:zawstydzona/y: oprócz tego że blok przepyszny :-)
Lubiczanka ale z Ciebie BBmaniaczka :-) ja nie wiem czy mialabym w pl tak czas aby co chwilka tu zaglądać:no: ale super że Ty go znajdujesz :-) a zlot czarownic już się odbył:confused:
Moniadan również współczuję zalania i dobrze że już zaczyna się pogoda klarować może nie będzie więcej padać:sorry2:
Agusiek a Ty gdzie:confused: znowu się za szybkę schowałaś????:sorry2:
WszYstkim mamusiom życze miłego dnia :tak::tak::tak:

a powiedz gdzie mieszkasz w Oranmore bo ja kiedys mieszkalam na Frenchparku... teraz tez tam jest jedna nasza mamusia..Monika..:) z coreczka Emilka..

A my tez sobie na Frenchparku mieszkamy...a mamusi Moniki z coreczká Emilká to jeszcze nie spotkalam:-)

I witam Drogie Mamy z rana:-)
Cos nad tá Oranmorowniá szaro sie zrobilo, o 7,30 slonko mnie obudzilo a pol godziny poxniej juz zniknelooo buuuuu:-(:-(
Oby jeszcze wyszlo i bylo tak fajnie jak wczoraj:-)

Pauletta moi znajomi skladali o paszport na poczatku marca a dostali pod koniec kwietnia.....najpierw im przyslali zeby doslali ta forme A(mowilam im ze trzeba a oni ze ja sie nie znam ,ale ok-maly ma paszport iE to chyba wiem co bylo potrzebne) pozniej jak wyslali ta forme A to przyszedl im jakis papier ze na paszport beda musieli poczekac dluzej bo maja strajk Włoski:eek:

wlasnie doczytalam,ze monia zalalo Wam piwnice, wspolczuje bardzo. Mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie juz coraz lepiej w tej polsce z powodziami.

A ja spalam dzis jak zabita.Amanda tez. Wzielam ja dzis do siebie do lozka i spalysmy az do 8:40. A spac wczoraj poszlam o 10.

Ide sniadanko robic,kawka, wyjdziemy na rowerek i zobaczymy. Moze ktos na kawke chetny?

reklama
D.dobry!
Cuuudasnie jest,choc na razie niebo zachmurzone.Ale wiatru zero:tak:
Ja sie ciagle zastanawiam co z ta moja wikta i tym jej charczeniem :confused: dedujuje ze to moze ten nadmiar sliny splywa jej do gardziolka...Nie wiem juz sama.Juz myslalam zeby do lekarza jechac coby ja osluchal.Nosek czysty,humorek dopisuje,spi jak zawsze,goraczki brak..Moze to z tymi zebami zwiazane.Chociaz czytalam o tym dzisiaj i nigdzie nie ma wzmianki o takich objawach:confused::eek:

madbebe spoko z tymi rajstopkami i geterkami, wypierz i zatrzymaj dla swojej ksiezniczki. Ja wkoncu gdzies znajde, jeszcze mothercare musze zaliczyc, moze tam cos znajde.A geterki i tak nowe musze kupic. A dom wogole to macie spoko, tylko daleeeeeeeko. Ja sama mieszkalam w headford, wiec codzienne dojazdy to byl koszmar. A teraz moj tylek sie przyzwyczail,ze wszedzie blisko jest.
nieee..oddam Ci przy najblizszej okazji:tak:Ja mam sporo ubranek-babcia non stop dosyla:-D:tak:
Czy ja wiem czy tak daleko..Z knocknakary na pewno:-Dale generalnie krocej sie jedzie ode mnie do Galway niz z tamtej strony miasta na doughiszke np.-15min o ile nie ma duzej masakry w claregalway ;-)Poza tym jak juz mowilam-nie lubie duzych miast,halasu itp.-taki ze mnie wiesniak;-):-DMiesszkalam w galway wiekszosc mego pobytu w IE i :no:nie widzi mi sie..Do miasta zawsze moge podjechac;z samochodem tez wiekszego problemu nie ma-odwoze A. do pracy i mam:tak:Na razie nie ma wiekszej potrzeby,ale z czasem...
Nie no headford jest duzo dalej:tak:
Poza tym moj A.dostaje bialej w korkach:-Dmi to rybka ale dla auta to baardzo niezdrowe i paliwozerne;-)Wiec wolimy sie bujnac na speedzie:-Dniz pyrkac 10km/h;-)

mój wyjazd do PL jest zagrożony wczoraj w radiu P słyszal że na paszporty czeka się 6 tyg. w przypadku ekspresu nawet miesiąc bo mają takie oblężenie :eek::shocked2: a my dopiero dzisiaj wysyłamy wniosek a mieliśmy wylatywać 14 ślub szwagra 19 jak nie dostaniemy szybko tego paszportu to nie iwem jak to będzie:no:

Madbebe męcz swojego landlorda o jakieś ogrodzenia bo jak mała zacznie biegać to będziesz miała problem:sorry2: i jeszcze raz dzięki za gościnę :tak: wczoraj na bb wpadłam tylko jak po ogień i właściwie nie maiąlm czasu napisać nic więcej:zawstydzona/y: oprócz tego że blok przepyszny :-)
ja tez musze zlozyc o ten paszport jak najszybciej,tylko nie wiem teraz czy nam sie w ogole uda dostac:eek:oby;-)Zostala ta forma A do podpisania-reszta juz jest
Brama by sie przydala:tak:Wczoraj rozprawialam z A. ze chyba jednak postraszymy landlorda wyprowadzka.Chociaz nie wiem czy to sie na cos zda-on nie pracuje(cielka z niego wiec jakos nie to nie dziwi)wiec nie sadze zeby mial siano na cokolwiek.Anyway musze go zapytac kiedy zamierza zrobic porzadek z ta ziemia,bo ciagle cos wymysla-najpierw maszyna sie zepsula,pozniej operator maszyny w szpitalu itp.:-DJesli zrobilby tam trawnik to moze mu brame odpuszcze..I tak malej nie zostawie samej na zewnetrznej:no:Nie umialabym tak:no:

milego dnia!ide pranie wywiesic;-)Cos tu sie chmurzy u nas:dry:
aaaa kamcia-A.jutro Ci wyczysci te wykladzine.Dogadamy sie pozniej co do godziny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry