didi
Fanka BB :)
witam...
lato lato lato wszedzie..lalal...
ale mamy cudna pogode...mmm..
cieplutko od 6 rano szok...
ja znam Baske.. mieszka na douhiska... kiedys tu sie udzielala... jest tez Justyna...i chyba Misia ma na nia namiary...
a powiedz gdzie mieszkasz w Oranmore bo ja kiedys mieszkalam na Frenchparku... teraz tez tam jest jedna nasza mamusia..Monika..
z coreczka Emilka..
lato lato lato wszedzie..lalal...
ale mamy cudna pogode...mmm..
cieplutko od 6 rano szok...
hej Kobietki!!!:-)
Mam pytanko do Galwayowskich mam....
Czy znacie jakies veryyyyyyyyy goooooddddddd fryzjerki godne polecenia???(dobrze by bylo gdyby swiadczyly tez uslugi u klientki w domu bo ja niestety nie jestem mobilna ...jeszcze)
ja znam Baske.. mieszka na douhiska... kiedys tu sie udzielala... jest tez Justyna...i chyba Misia ma na nia namiary...
a powiedz gdzie mieszkasz w Oranmore bo ja kiedys mieszkalam na Frenchparku... teraz tez tam jest jedna nasza mamusia..Monika..

, ale mam nadzieję, że się przejaśni, bo pranie nastawiłam
. Andzia znowu w nocy popłakiwała:-( i znowu musieliśmy ją wziąć do siebie, bo co chwilkę kwiliła. No ale już prawie trzy zęby są:-), czuć je wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wyszły

mam nadzieję tylko że nie był to wypadek przy pracy
wczoraj przyszedł do nas o 4 w nocy to jak rano wstałam to mnie wszystko bolało spanie w czwórkę nie należy do przyjemnych
mój wyjazd do PL jest zagrożony wczoraj w radiu P słyszal że na paszporty czeka się 6 tyg. w przypadku ekspresu nawet miesiąc bo mają takie oblężenie
a my dopiero dzisiaj wysyłamy wniosek a mieliśmy wylatywać 14 ślub szwagra 19 jak nie dostaniemy szybko tego paszportu to nie iwem jak to będzie