Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na wieczór mi się pizzy zachciało więc upiekłam taką domową mniam mniam
zapomniałam jak to się szybko robi
Witia drugą część popołudnia przesiedział w basenikku na balkonie dwie godziny w wodzie i skubany nie chcial wychodzić a był tak pomarszczony że hej
ale Zuza już nei chciała spać na balkonie za gorąco jej było
Ale powiem Wam że po tym dniu jestem zmęczona przeokrutnie ale tak przyjemnie zmęczona
tak mi błogo teraz cudowny dzień całą rodzinką spędziłam już nie pamiętam kiedy taki fajny dzień mieliśmy 
pauletta82@gmail.com
:-)Caly dzionek na zewnetrznej...,dzieki czemu nie wygladam juz jak corka mlynarza;-)Wika pospala na podworku,pogrillowalismy.Mmmiodzio;-):-)Dzis juz brzydalsko sie zrobilo,ale chyba nie jest zimno no i nie pada,co najwazniejsze
kamcia ja tez poprosze zdjatkawitam laski
Kolejny piekny dzien, ja po pracy smazyłam sie na ogródku i nawet sie opaliłam juuupi, L robil grilla, do tego koktajl truskawkowy mniammm, wybylismy na plac zabaw i teraz relasik moja ksiazeczka na mnie czeka
Mały tu ruch ale nie dziwie sie))
I wklejam zaległe zdjecia ze spotkania u Madbebe kilka z nich robił Oli
A jedno dzisiejsze z jazdy rowerkiem Olivierowi idzie coraz lepiej chociaz lekka boidupa z niego hihi
madbebe@gmail.com
Slodziak jest i tak
:-)
kurde po tak beztroskim weekendzie normalnie chata wygląda jakby bomba wybuchła
teraz mam tyle sprzątania że mam nadzieję się wyrobić tak do obiadu ale wątpie w to
jeszcze cały kosz prasowania pełno prania a tu pogody nie ma żeby wyschło szybko ...szkoda że się tak skopało ale i tak miło że przez weekend kiedy można było rodzinnie spędzić było słonko i cieplutko :-) dobra zmykam ogarniać to pobojowisko
miłego dnia wszystkim życzę 

</B>MartaF
,kurcze wyglądam tragicznie(((nie pomyślalam ze tak sie stanie ale spaliłam sobie tylko czoło i nos,padly byście ze śmiechu mówie wam:/:/ K ciągle sie zbija
(((wstyd ludziom sie pokazac:/:/

. No i do tego dlonie mi sie zjaraly ze musialam sie kápac w zimnej wodzie brrr bo w cieplejszej mnie az parzyly
U nas z rana moze i bylo jakos szaro i mgliscie ale juz znowu slonce daje czadu. Szkoda, ze nie mam co prac, bo by mi schlo na ogrodku:-)
Mam nadzieje, ze Was tam nie zaleje i wrocicie zadowolone i wypoczete

Wez pousuwaj te foty, gdzie ja jestem!!!