reklama

Mamy z Irlandii!!

No dziewczyny następnym razem witam się z Wami już z PL.
Udanej niedzieli Wam życzę!! a jak wrócę z PL to zacznę wojaże po Irlandii
Didi pamiętałam ze Ty w pn lecisz tylko jakoś tak mi sie napisalo to "jutro"..
No i z małego stresu znowu zaczęłam palić:eek::sorry:

reklama
heeej:-)nie ma co nadrabiac widze,ale nie dziwie sie;-)
kamcia dzieki wielkie Wam za swietny dzionek!Milo bylo barrdzo:tak:Wikta padla rumiana,chyba sie opalila troche;-)Az sie lepiej czuje po takim dzionku:tak:
Milego wieczorka Wam!

Ciao Dziewczynki!

U nas cd....koszmaru! Al cala noc dalej goraczka i ryk. Dzis apogeum..ja bylam w pracy, a Aaron malo sie nie powiesil. Al mu ryczal non stop..wcale nie spa i tak do wieczora. padl jak kawka ale juz sie budzi i dalej ryczy! Co zapech, ze wlasnie wtedy,kiedy taka pogoda to on musi sie tak czuc ze ic nie mozna zaplanowac. No ale mam nadzieje,ze jutro nam sie uda na plaze pojechac. Myslalam o Renmore ale moze Barna?? Oby juz bylo troche lepiej bo nie moge patrzec jak sie meczy...:-(

No i znow ryczy...lece...:-(

Ciao Dziewczynki!

U nas cd....koszmaru! Al cala noc dalej goraczka i ryk. Dzis apogeum..ja bylam w pracy, a Aaron malo sie nie powiesil. Al mu ryczal non stop..wcale nie spa i tak do wieczora. padl jak kawka ale juz sie budzi i dalej ryczy! Co zapech, ze wlasnie wtedy,kiedy taka pogoda to on musi sie tak czuc ze ic nie mozna zaplanowac. No ale mam nadzieje,ze jutro nam sie uda na plaze pojechac. Myslalam o Renmore ale moze Barna?? Oby juz bylo troche lepiej bo nie moge patrzec jak sie meczy...:-(

No i znow ryczy...lece...:-(

a dajesz mu coś przeciwbólowego??? bo ja jak dam Szymkowi to lepiej śpi:))

misia daj jemu panadol albo calpol albo nurofen.

A my sobie dzis kupilismy gre (lubimy grac) the game of life, taka planszowa, ale spoko, wlasnie lezy rozlozona i zaraz bedziemy grac :-) Robilismy sobie dzis zdjecia i stwierdzilam,ze mam grube rece...taka galareta zamiast reki. Wiec od jutra koniec objadania slodyczami, dobrze ze M leci w tygodniu na wyspe na pare dni, wiec nie bede miala towarzystwa do wieczornego podjadania, to troche zrzuce galarety z rak:-D
My jutro na plaze tez sie wybieramy albo do parku, jeszcze nie wiemy. Mam straszna ochote zanurzyc sie w wodzie, ale zobaczymy :-) Aha i w mothercare znalazlam rajstopy wkoncu dla Amandy, cena kosmiczna za nie, ale SA :-) To najwazniejsze :-) I spacerujac po Pennym troche sie dzis zdziwilam. Bo kupilam Amandzie sandalki letnie w Mothercare, troche za nie zaplacilam. A w pennym byl spory wybor prawie takich samych i musze powiedziec, ze bardzo dobrej jakosci, co jest dla nich na plus, ich jakos widac sie poprawia. No i oczywiscie tam byly za pol ceny...Ale na przyszlosc bede wiedziec, gdzie isc najpierw!

Ostatnia edycja:
Hejo wieczorkiem
u nas cały dzień komputery wylaczone
teraZ weszlam na chwile przez fona
padlam na fotelu i już nie wstane ;-)

miłego wiecOrku i spokojnej nocy wszystkim

Misia - biedna jesteś, a Al jeszcze bardziej:-( a masz jakieś żele na te zęby??? bo jak coś, to ja mam 2 opakowania Dentix z PL, więc mogę dać.
Larcia - ty mi nie mów o "galarecie". byłam w PL i pojechałam do galerii na zakupy i co? i d*** - rozmiary 34-36... i pomyśleć, że takie nosiłam... idzie się załamać:no:
ja też już się ewakuuję - A zaraz na nockę uderza, więc jutro rano moja kolej na wstawanie z małym:eek:
spokojnej nocki:tak:

reklama
No żebym ja wstała rano i nie miała co czytać:eek::eek::eek: normalnie pogoda nam BB rozwala :-D ale korzystajmy kochane póki można :tak::tak::tak: ja też już prawie wyszykowana na wypad na plażę tylko śniadanko zjemy i rura :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry