Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale w miarę grzeczna była. Leżała w łóżeczku, więc jak przysypiałam w międzyczasie. No ale i tak o 8 wstałam, bo musiałam zamarynować mięso na obiad. Teraz mała się bawi.
. Książka jest magiczna, cudna po prostu a film- żenada. Mój M nie czytał i nie bardzo wiedział o co w filmie chodzi. Bardzo dużo niedomówień było.... Pierwszą część najpierw obejrzałam i chciałam przeczytać a teraz żałuję, że tak samo nie zrobiłam z drugą częścią.
a potem obiadek w restauracji. wieczorkiem zeszło się trochę młodych i zrobiliśmy imprezkę. tylko ta pogoda...
miał być grill, a tu trzeba było siedzieć w domu
zaaplikowałam kolejne leki i jakoś przeszło. wczoraj było już lepiej, ale dzisiaj to już całkiem całkiem
bawi się, odzyskał apetyt, więc jest ok. tylko dalej walczymy z kupkami;-) na szczęście mało, ale dalej takie wodniste.

dawo tak nie było.. i mimo że jestem chora musiałam wyjść.. spędziłam z małą 3h na plaży... teraz przyszłyśmy odpocząc ale za godzinkę wracamy 
.. Wyjeżdżamy o 3 w nocy na lotnisko i około 13 powinniśmy być juz w domku w PL..
nie pomyślelismy że to aż takie duże...
szukaliśmy kurierów cały ranek ale dostarczyliby nam dopiero na 5 czerwca (mniej więcej) a w gory jedziemy wcześniej.. w końcu pocieliśmy torbę (z 3 kieszeni zrobiliśmy jedną dużą) rozkręciliśmy na części i jakoś się zmieściło ale i tak zajmuje 3/4 torby. ale na szczęście ze wszystkim się pomieściłam..
Didi wiem że Ty jutr lecisz więc życzę Ci spokojnego lotu i udanego urlopu..