reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z rana,

Wczorajszy babski wieczor nalezal do jak najbardziej udanych!!!:tak::tak:

Wiesienka-jak tam Twoja glowka????;-)

U nas nieciekawie, dzis Natalka sie duzo gorzej czuje, zaraz lecimy do lekarza, pewnie na antybiotyku sie skonczy.:-(:-(:-(

Zycze wszystkim milej soboty.

reklama
Witam

Zdrówka dla wszystkich chorowitków
Andziulina welcome back

Wczoraj już tylko do Was zajrzałam, żeby poczytać, bo całe popołudnie nie włączałam kompa. Po obiedzie byłyśmy troszkę na dworze, potem robiłam ruskie i dzień jakoś zleciał. A jak M w domu to już nie ma na nic czasu, bo kolacja, kąpanie Ani, zanim zaśnie mija chwila. A dzisiaj moje dziecko postanowiło zbudzić się o 6:wściekła/y::no:, ale w miarę grzeczna była. Leżała w łóżeczku, więc jak przysypiałam w międzyczasie. No ale i tak o 8 wstałam, bo musiałam zamarynować mięso na obiad. Teraz mała się bawi.

Kończę czytać ostatnią część Zmierzchu i wczoraj obejrzeliśmy Księżyc w nowiu i jestem tak strasznie rozczarowana:wściekła/y::no:. Książka jest magiczna, cudna po prostu a film- żenada. Mój M nie czytał i nie bardzo wiedział o co w filmie chodzi. Bardzo dużo niedomówień było.... Pierwszą część najpierw obejrzałam i chciałam przeczytać a teraz żałuję, że tak samo nie zrobiłam z drugą częścią.

witam

misia cale szczęście ze to nie od słońca bo mogłoby byc źle,mój K ma całe plecy spalone:/
ewelcia mój tez zmienia ale nie o to chodziło:))))u mnie jest ciągłośc serwisowa i nie chce przerywac:)))poza tym jeżdze z dziecmi i chciałam sprawdzic czy wszystko ok:))

tak gorąco od rana:D a mały dalej kaszle i to tak dziwnie ze mnie to niepokoi:/

laski zgadnijcie ile jest u nas w sloncu... 29 st... szok... ja ledwo chodze tak odzwyczailam sie od upalow..a co dopiero w pl.. chyba padne ..haha

bylam zAlem nazakupach i kupilammu 2 welony..jednego czarnego teleskopa..a 2 bialy z pomaranczowa plamka na czole..smiesze a jak szaleja pierwszy raz mam welony..

Witam:-) widzę, że pustki dzisiaj;-) wszystkie pewnie siedzą na dworze i korzystają ze słoneczka:-D
Crazy Girl - chrzciny w miarę udane - nie było mszy, tylko sam chrzest, więc 15 minut to trwało, a do tego jeszcze księdzem był brat mojego A, który dzień wcześniej miał święcenia - więc było lajcikowo:tak: a potem obiadek w restauracji. wieczorkiem zeszło się trochę młodych i zrobiliśmy imprezkę. tylko ta pogoda...:no: miał być grill, a tu trzeba było siedzieć w domu:eek:
Moniadan - myślałam, że to zęby idą, ale całą noc nie mogłam zbić mu gorączki, więc poszłam rano do lekarza i okazało się, że to wirus (chyba ta jelitówka). gorączka i strasznie rzadkie kupki non stop. ale brak wymiotów. dostałam całą listę leków. jak wróciliśmy z lotniska, to gorączka była już 39,2 stopnia:szok: zaaplikowałam kolejne leki i jakoś przeszło. wczoraj było już lepiej, ale dzisiaj to już całkiem całkiem:tak: bawi się, odzyskał apetyt, więc jest ok. tylko dalej walczymy z kupkami;-) na szczęście mało, ale dalej takie wodniste.
dobra - uciekam, bo trzeba coś porobić i na jakieś zakupy wyskoczyć, bo w lodówce przeciągi:szok:
miłego dnia dziewczynki:-D

hej.. padam dzisiaj..
taki upał że szok...:szok: dawo tak nie było.. i mimo że jestem chora musiałam wyjść.. spędziłam z małą 3h na plaży... teraz przyszłyśmy odpocząc ale za godzinkę wracamy :)
nie wybiera się ktoś w najbliższym czasie do Lahinch??:-p

Hej.
Ale tu pustki....wszystkie pewnei sie opalaja...
My od rana z szymkiem na dworze bylismy,nie dawno mlody zasnal a ja odpoczywam...
Nie wiem ile jest u nas stopni ale pewnie sporo....

Nad jakies morze bym wybyla:-p;-)

Hejka;-)

Wpadłam tylko na chwileczkę... Już spakowana jestem :tak: .. Wyjeżdżamy o 3 w nocy na lotnisko i około 13 powinniśmy być juz w domku w PL..
Mieliśmy mały problemik bo kupiliśmy nosidło dla emci w gory i nijak nie chciało wejść do torby..:eek: nie pomyślelismy że to aż takie duże...:szok:szukaliśmy kurierów cały ranek ale dostarczyliby nam dopiero na 5 czerwca (mniej więcej) a w gory jedziemy wcześniej.. w końcu pocieliśmy torbę (z 3 kieszeni zrobiliśmy jedną dużą) rozkręciliśmy na części i jakoś się zmieściło ale i tak zajmuje 3/4 torby. ale na szczęście ze wszystkim się pomieściłam..
u nas też gorąco... a w Pl jeszcze bardziej a ja nie mam za wiele ciuszków letnich...:sorry:

Didi wiem że Ty jutr lecisz więc życzę Ci spokojnego lotu i udanego urlopu..

reklama
Witam laski
Ja po pracy, relaks na ogródku, jest u mnie Madbebe i grillujemy:)
Jest pogoda az życ sie chce:) Co widac na forum malo co sie dzieje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry