reklama

Mamy z Irlandii!!

jejku misia takie słońce dla malucha to masakra!!!ja juz dawno kupiłam swoim kremy i smaruje,nic dziwnego ze tak sie biedak męczył:(((podstawa to czapka,chociaż mój byl cały mokry pod czapką ale zawsze to bezpieczniej:)))a jak dzisiaj???nie marudzi juz??

reklama
Marta to ile Ci krzykneli za zbierznosc??

Andzulina witaj:-)

Praktycznie caly dziesiejszy dzien spedzilismy z mlodym na dworku,po kapieli dostal butle i padl jak kawka...
Ja zarazlece do m bo oglada jakis film,moze z nim popatrze a i piffka mi sie chce:-p;-)

Marta to ile Ci krzykneli za zbierznosc??

Andzulina witaj:-)

Praktycznie caly dziesiejszy dzien spedzilismy z mlodym na dworku,po kapieli dostal butle i padl jak kawka...
Ja zarazlece do m bo oglada jakis film,moze z nim popatrze a i piffka mi sie chce:-p;-)

kochana za cały serwis!!!filtry,olej...ehhh nie pytaj bo moja tygodniówka poszła:((((

O Boze...Marta....nie dobijaj mnie nawet...:-( No dzis mu zab wylazl wiec to chyba jednak bylo od zeba ale i tak wtopilam...wiem. Widzisz ja po prosu nie sadzilam,ze,ze tak powiem,slonce swieci. Nie bylo takiego ostrego slonca..za chmurami. zadne dziecko nie bylo w czapce wiiec i ja nie pomyslalam....:-( A kremy w domu mam...nawet dwa...ale tak jak mowie...sama bylam zaskoczona,ze sie opalilam bo bylo goraco ale niezbyt ostro-slonecznie.

Wg mnie to nie od słonca, to nie była 12 w południe i wielki upał, poza tym Al ma duzo wlosów ktore chronią i naszym dzieciakom nic nie było, to raczej ząbki

Marta ale teraz bedziesz smigac autkiem :-)

oki ja juz sie zegnam

Miałam w planach weekend brz komputera, ale zobaczymy ;-)

kochana za cały serwis!!!filtry,olej...ehhh nie pytaj bo moja tygodniówka poszła:((((
moj m sam zmienia filtry i olej:-)
Nawet znajomym czasami;-)

My mielismy NCT do 18 maja i m jakos tydzien wczesniej dzwonil zeby sie umowic i powiedzieli zeby czekac na list.
List przyszedl jakos w srode i NCT mamy dopiero UWAGA! 17.sierpnia:szok:

wpadlam powiedziec dobranoc...
moj Albert spi po tej szczepionce Uwaga!! od 17..szok..w sumie kilka minut po moze zasnal ale niezle spi..biedactwo moje malutkie..nie sadzilam ze tak bedzie ja znosil ale lepiej spiac niz z temperatura...
Ewunia znosi szczepienie tak jakby go nie miala..:)

ok..Dobranoc i kolorowych snow...

misia nie wydaje mi sie,ze to od slonca. Amanda jak zabkowala to za kazdym razem miala i lekka goraczke i katar i chrypke przez dzien-dwa. Wlasnie przez zeby. Smaruj mu zelikiem dziaselka czy saszetke dawaj do zjedzenia Teetha, cokolwiek wolisz. Plus panadol w syropie czy calpol. Napewno nie miej do siebie zadnych pretensji czy wyrzutow sumienia :-) Ale czapeczke lepiej mu ubieraj jesli jest jakies slonce,bo to jeszcze malenstwo,nawet roczku nie skonczyl.Chociaz juz tuz tuz :-) Lepiej chronic mu glowke, jakas przewiewna cienka czapeczke zawsze warto miec w wozku.

Ostatnia edycja:
reklama
witam
i to pierwsza o tej godzinie szok

noc u nas spokojnie Albert wstal 0 7:30 ...a spal od 17 ...niezle niezle..wyspany i nic nie pamieta ..nawet tego ze zasnal w samochodzie...niezla ta szczepionka ato tylko
MMR byla...haha

ide robic sniadanko bo zoladek do kregoslupa mi sie przykleja juz

milej soboty i slonecznej ..:) bo na taka sie zapowiada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry