reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao Dziewczeta!

No i sie doopnela pogoda...dzien domowy dzis zdecydowanie. Sprzatanie, gotowaie obiadu (nawet 2 dania!!!):cool2:

Asienko- Al tez mial taki moment,ze myslalam,ze ma lek...ale to co teraz sie dzieje to jest dopiero koszmar!! Nie moge isc sobie herbety zrobic bo jest tylko mmmaa- ma! Ryczy, lzy leca...rece wyciaga. Generalnie nie moge wstac z kleczek bo jest ryk!! Tylko na poziomie ziemi moge go przesatc trzymac...wiec moze le leki sa jakies fazowe!:-D

reklama
hej

U mnie chłopcy gorączkują od wczoraj.Sama nie wiem dlaczego :eek:
Leżą teraz na kanapach a ja usługuję.to piciu,to mleczko i tak latam jak oparzona :sorry:
Zresztą sama wczoraj chodziłam do tyłu.Spałam z chłopakami chyba 3h w dzień,a dzisiejsza nocka była koszmarna.Antek mościł się w naszym łóżku,a Matt co chwilę wołał nas do siebie.Dziwię się jak M wstał do pracy jak spał niewiele.
Miałam jechac do Tuam na weekend,ale nic z tego.M tylko się wybiera na łódkę z przyjaciółmi :-(

Lubiczanko ja wiedziałam,że będzie cudownie,zresztą tego słowa "cudownie' użyłaś jak mi się śniłaś :-D:-D

Pauletta ja też ostatnio mam jakiś odwyk od kompa :dry:

Lady zgaga powodzenia z dzidziusiem.A jak Adusia reaguje na dzidzie?To taki przedsmak jak będzie miała braciszka :-)

lecę do Matta.
No już jestem.

Ewelcia spóźnione życzonka imieninowe ;-)
Crazy Girl sto latek. :-)

Miłego dnia dziewczynki.

Bry:-)
Ja dziś mooocno spóźniona bo mam męża w domu:shocked2::-DPierwszy raz odkąd pracuje kazali mu przyjść do pracy od 16-tej:szok:Jakieś duże zamówienie maja na jutro i P będzie potrzebny wieczorem ze swoją panią (czyt.suwnicą:-D)Pewnie koło północy wróci:sorry:
Ale miał Radek radochę,że go tata do przedszkola wiezie i odbiera:happy2:.A my w czasie jak młody się przedszkolił załatwialiśmy parę spraw:tak:
Teraz dedi śpi więc jestem.Obiad już zrobiłam i mam luuzik:happy2:
Crazy Girl Wszystkiego najlepszego,sto lat!
happy_birthday_07.jpg

Margaritta,dzięki za wczorajsze ploty bo nie mogę napisać ploteczki:-DGęby się nam nie zamykały:-D..A jak tam dziś Twoja szczęka?I nie chodzi mi o nasze peplanie:sorry:
Anineczko,zdrówka dla chłopaków!

Hej;-)

Dziękuję za życzenia...:-) 23 latka dziś skończyłam:tak:;-)

Sandrulińska, Anineczka zdrówka dla dzieciaczków
Lubiczanka gratuluję ząbka -pierwszy najbardziej wyczekiwany ;-)
Ewelcia spóźnione ale szczere życzenia z okazji imieninek - wszytskiego naj naj najlepszego!

A my wczoraj cały dzień spacerowałyśmy i zakupki robiłyśmy.. Potem spontaniczny grillek z rodzinką (wypiłam całe pifko..:szok:-szok bo ja nigdy nie piję...ale jakoś tak mi zasmakowało wczoraj..) :-) A potem ciężka noc bo małą bolał brzuszek... Nafaszerowali mi ją wczoraj słodyczami i proszę.. Na szczęście m zabrał ją rano i dospałam.. Nawet kwiaty poszli kupić..a niespodziewałam się bo to nie w stylu mojego m.....:-D;-)
Miłego dnia!!

Asienko- Al tez mial taki moment,ze myslalam,ze ma lek...ale to co teraz sie dzieje to jest dopiero koszmar!! Nie moge isc sobie herbety zrobic bo jest tylko mmmaa- ma! Ryczy, lzy leca...rece wyciaga. Generalnie nie moge wstac z kleczek bo jest ryk!! Tylko na poziomie ziemi moge go przesatc trzymac...wiec moze le leki sa jakies fazowe!:-D

matko to ja nie chcę tych lęków, bo jak to tak ma wyglądać to chyba oszaleję, teraz wystarczy, że do łazienki mam iść i jest ryk a to tylko za drzwiami, Boszzzz:no::eek:

Andzia
pospała godzinkę, ale wystarczyło, żeby ogarnąć chałupę. Teraz się bawi, więc zrobiłam porządek w dokumentach i w szafce z ubraniami. Cały dzień jakieś chmury wiszą, więc odpuścimy sobie spacer.

Ale miał Radek radochę,że go tata do przedszkola wiezie i odbiera:happy2:.A my w czasie jak młody się przedszkolił załatwialiśmy parę spraw:tak:
!
nie bede pytac jak wygladalo zalatwianie waszych spraw...napisze tylko ze mam nadzieje ze Radek doczeka sie wreszcie siostry:-D;-)

Oj pogoda sie zrabala....deszcz co chwile pada....bylam z mlodym na dworzu,ale musielismy sie ewakulowac dwa razy:-(
Teraz spi,ale zaraz wstanie i znow bedzie dawal czadu;-)
Lubiczanko super ze urlopik sie udal:tak:
Anineczko zycze zdrwka dla Twoich chlopakow:tak:
Dziekuje Wam za zyczenia:-)

Witam przelotem.Tesciowa prawie w samolocie,bylo milo,nie narzekam.Zale odeszly w dal.
Crazy Girl wszystkiego naj naj.23 latka?maaaatko,mlodka z ciebie.Ja konczylam 23 latka dokladnie ..10 lat temu...
Noo a z newsow to tym razem lekarka w maternity widziala dwie dziewusie.No i badz tu madry czlowieku,mam metlik..No i mam pytac znow na nastepnym usg.Moze tym razem beda chlopcy? hihih

Gastone - pytaj pytaj :tak: dobrze, że chociaż mają wątpliwość tylko co do płci... a nie do ilości... bo powiem ci, że znam przypadek - małżeństwo z 2 dziewczynkami i strasznie chcieli chłopca. okazało się, że będzie 3 dziecko - chłopiec. a przy porodzie - zonk - 2 dziewczynki :szok:
Misia - to chyba ten lęk separacyjny... a poza tym tak to bywa, jak te nasze dzieciaczki cały dzień spędzają tylko z nami.

reklama
No i tak bywa hehe,ale na 100 % jest tylko dwoje.Z pelna odpowiedzialnoscia pani powiedziala ze 3 nie ma.Bo oczywiscie nie omieszkalismy zapytac na ktoryms scanie.No a co do plc imysle ze bede miala do konca wielka niewiadoma.Ale przyznam ze sukienusie juz zakupilam hihi.No ale w sumie teraz mi rybka.Maja byc drowe i tyle.A jak mowilam napewnojedna dziewusia jest bo dwie lekarki powtwierdzily.Tylko nie wiadomo co druga dzidzia skrywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry