reklama

Mamy z Irlandii!!

hej hej

sto lat sto lat..wszystkim, swietujacym urodzinki i imieniki :)
pogoda w Bydgoszczy dzisiaj typowo irlandzka...ale luz

podroz mielismy spoko..Ewqa w autobusie spala..na lotnisko aktywna..w samolocie Al i Ewa spali caly lot a mama film ogladala..a lecialam tylko 2 h..szok jak nigdy a tak to zawsze 3 h...jakis ekspres czy jak..haha

no i planuje siostrzenice przytargac ze soba i teraz powiedzcie mi moze wiecie czy moge dokupic jej miejsce do mojej rezerwacji!

Gastone...super ze dzidzie ok i zdrowe..a pamietasz jak mowilam ze mieszkaja w Tobie 2 ksiezniczki :P)

Lubniczanka..super ze wakacje udane..no i bylas w Biskupinie..no nie a to od bydgoszczy taki mocniejszy rzut kamieniem..haha..mam nadzieje ze podobal sie grod... tak co roku w wrzesniu super imprezy sa..:)

Martuśka..hallo... mow jak na jazdach

reklama
hejo
ja tak szybko, bo musze do Eryka zaraz iść
Kamcia o nieeee, tylko nie delta :no::-D ale monkey biznes czemu nie, nawet na nogach moge w ostatecznosci

My po urodzinach w tesco w kulkach poszlismy do Smythsa i kupiłam Erykowi klocki na dzien dziecka bo juz chciał bardzo od dawna
CrazyGirl Wszystkiego Naj, spełnienia marzen :tak:
Gastone ja obstawiam parke ;-)

Ja tez mialam dzis fajny dzien, mimo ze spedzilam go w domu,bo w taka pogode nie chcialo mi sie za wiele robic :-D Joyces zaliczylam i Dunnes wieczorkiem,bo mi sie piwa i coli i slodkiego czegos zachcialo :-)

mama ady zobaczylam migiem, wpadla i wypadla. oh ty zakrecona kobitko :-) teraz to juz musisz znowu zajechac, bo dziecko mi sie poplakalo,az w szoku bylam. Po tym tel,ucieszyla sie,banana na twarzy dostala i zaczela zabawki szykowac,a tu nagle zonk i w placz,bo "ada nie chce sie bawic ". Slodkie to bylo,ale szkoda mojego Serduszka mi sie zrobilo.Wiec planuj planuj, teraz musisz :-) A i niech fotelik sie sprawdza.

monia super,ze dotarlas jakos na te kulki, ja widzisz nie mialam auta i tak caly dzien,dopiero wieczorem. Moze jutro jakas kawka jesli pogoda pozwoli na spacerek?

Ja jestem happy,bo M nie jedzie na ta wyspe w tym tyg,bo pogoda troche mokrawa sie zrobila, wiec nie ma jak tam pracowac.Pojedzie w przyszla srode.

Ok ide ogladac teleturniej,bo mnie wciagnal. million pound drop polecam na channel4 o 22

Ostatnia edycja:
Dzxień dobry
Polska-tonie w słońcu-przynajmniej okolice Poznania-Didi-jak Bydgoszcz?Co do Biskupina-wieeem.Byłam już tam wcześniej,ale jak jesteśmy teraz to trzeba było skorzystać...Co do wjazdu(najazdu)na Bydgoszcz-może gdyby nie w tak dużym towarzystwie(oprócz naszejk 5tki było jeszcze 6 osób)
Kamcia-jednak nie Limerick:(((
Anineczko-o jakieś sszczegóły snó proszę(a cudownie w jakim kontekście...bo coś wietrzę sen erotyczny;))
CrazyGirl-grillek powiadasz?Zazdroszczę...Tu jakoś tak ciągle nie po drodze na grillka:(((
A ja dziś mam zlot czarownic i zaraz muszę się wziąć za pieczenie ciasta(pewnie makowiec Ewelci pójdzie w ruch)i sałatkę...Uciekam a Wam miłego dnia życzę:)))

Mi dzis pasuje jakies spotkanko, ale auta brak, wiec daleko nie dojde :-( Zaprosilabym Was wszystkie do siebie, ale za malo miejsca mam :-( chyba,ze nie macie nic przeciwko lekkiej ciasnoty w moim domku, to zapraszam :-)
A co do wtorku, to ja raczej odpadam, bo odbieram znajomych z dublina.
Ja dzis sie obudzilam o 4nad ranem i usnac juz nie moglam, za duzo myslalam :-D Potem jak usnelam po 6,to zwieszona teraz jestem totalnie,bo amanda po 7 zaczela mi juz skakac po glowie.

Ostatnia edycja:
Hello
Przezylam wczorajszy dzien. Zle nie bylo.
Moja podopieczna grzeczna, na karmienie jej tez znalazlam patent:-D
Ale zmeczona bylam po wczorajszym intensywnie spedzonym dniu
Pauletta, Madbebe- dzieki za chec uzyczenia cycow. Mysle, ze moze jakbym byla zdesperowana na maxa, to chyba bym sie chwytala wszelkich sposobow. I pewnie, to do Madbebe bym pojechala, bo o polowe blizej:-D:-D:-D
Larcia, jeszcze raz sorki. Widzisz, tak mi z tym pilnowaniem wypadlo:sorry: Gdyby, to bylo moje dziecko, to wiedzialabym na co je stac a tak balam sie, ze jak sie rozedrze, to jej nie uspokoje... A mialam jeszcze kilka miejsc do obskoczenia+zakupy. I tak bylam u ciebie "cale" 7 min:-D A u Pauletty z 4 min.:-D:-D:-D Expresem;-)Ale w nastepna srode po szpitalu wpadam na kawke a Amanda bedzie miala Ade do swojej dyspozycji;-)
Lady zgaga powodzenia z dzidziusiem.A jak Adusia reaguje na dzidzie?To taki przedsmak jak będzie miała braciszka :-)
Ada na takie maluchy reaguje dobrze:-) Glaszcze, przytula sie, buziaki daje. A tamta mala smiala sie do niej i "gadala". To sie dogadaly... Jedna lamanym polskim a druga poczatkujacym estonskim:-D:-D:-D
Stanowczo woli niemowlaczki od takich pelzakow, co to juz potrafia zabawki jej podprowadzac i szarpac za ubranie:-D:-D
A przedsmak mialam i zaczynam sie bac:szok: Obie grzeczne jak aniolki byly ale juz widze, co sie bedzie dzialo, jak ja bede malego karmila a Adzie sie np. siku zachce(o ile w ogole przed 18. rokiem zycia zacznie siadac na nocnik:growl:)...

Cos, ktorejs jeszcze chcialam napisac ale zapomnialam- norma!

To milego dnia i do pozniej

reklama
helloo Babeczki

Lubiczanko normalnie zazdroszcze Ci tego pobytu w Polsce szczegolnie w wielkopolsce bo ja wlasnie niedaleko Poznania mieszkam- a jeszcze piszesz ze tam slonko swieci to juz wogole..................i na dodatek sezon truskawkowy jest oj joj joj.

No a u nas dzis sloneczko swieci i oby jak najdluzej bo musze smarowac pieszo do oranmorowskiego centrum a pozniej szybko do domku bo lanlord po kaské przyjedzie:-(:-(:-(.
No milego dzionka kobietki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry