didi
Fanka BB :)
hej hej
sto lat sto lat..wszystkim, swietujacym urodzinki i imieniki
pogoda w Bydgoszczy dzisiaj typowo irlandzka...ale luz
podroz mielismy spoko..Ewqa w autobusie spala..na lotnisko aktywna..w samolocie Al i Ewa spali caly lot a mama film ogladala..a lecialam tylko 2 h..szok jak nigdy a tak to zawsze 3 h...jakis ekspres czy jak..haha
no i planuje siostrzenice przytargac ze soba i teraz powiedzcie mi moze wiecie czy moge dokupic jej miejsce do mojej rezerwacji!
Gastone...super ze dzidzie ok i zdrowe..a pamietasz jak mowilam ze mieszkaja w Tobie 2 ksiezniczki
)
Lubniczanka..super ze wakacje udane..no i bylas w Biskupinie..no nie a to od bydgoszczy taki mocniejszy rzut kamieniem..haha..mam nadzieje ze podobal sie grod... tak co roku w wrzesniu super imprezy sa..
Martuśka..hallo... mow jak na jazdach
sto lat sto lat..wszystkim, swietujacym urodzinki i imieniki
pogoda w Bydgoszczy dzisiaj typowo irlandzka...ale luz
podroz mielismy spoko..Ewqa w autobusie spala..na lotnisko aktywna..w samolocie Al i Ewa spali caly lot a mama film ogladala..a lecialam tylko 2 h..szok jak nigdy a tak to zawsze 3 h...jakis ekspres czy jak..haha
no i planuje siostrzenice przytargac ze soba i teraz powiedzcie mi moze wiecie czy moge dokupic jej miejsce do mojej rezerwacji!
Gastone...super ze dzidzie ok i zdrowe..a pamietasz jak mowilam ze mieszkaja w Tobie 2 ksiezniczki
Lubniczanka..super ze wakacje udane..no i bylas w Biskupinie..no nie a to od bydgoszczy taki mocniejszy rzut kamieniem..haha..mam nadzieje ze podobal sie grod... tak co roku w wrzesniu super imprezy sa..
Martuśka..hallo... mow jak na jazdach

ale monkey biznes czemu nie, nawet na nogach moge w ostatecznosci
Gdyby, to bylo moje dziecko, to wiedzialabym na co je stac a tak balam sie, ze jak sie rozedrze, to jej nie uspokoje... A mialam jeszcze kilka miejsc do obskoczenia+zakupy. I tak bylam u ciebie "cale" 7 min
Obie grzeczne jak aniolki byly ale juz widze, co sie bedzie dzialo, jak ja bede malego karmila a Adzie sie np. siku zachce(o ile w ogole przed 18. rokiem zycia zacznie siadac na nocnik
)...