reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia,chyba dobrze zrozumiałam:sorry:Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!
6.gif

A ja milo dzis spedzilam dzien u kolezanki na plotach....moj Szym sie wybiegal i wyszalal z psiakiem;-)jej mala taka grzeczna ze szok,a moj SZym w jej wieku juz dawal czadu;-)

Mamy tu jakas Eweline jeszcze????
Bo my Eweliny "niektore" mamy podwojne dzis swieto;-)
Ewelcia, 100 lat z okazji imienin. Zdrowka!!!
A Szymek jest grzeczny... tylko troche inaczej:-D:-D
I do tego jest slodki i kochany. Ten jego usmiech nieznikajacy z twarzy nawet wtedy jak placze... Powala:-D:-D:-D

YCD zaliczone tylko Ada oczywiscie zasnac nie chciala i mnie wolala:eek: Ale to norma w srode...
I tez uwazam tak jak Kamcia, ze wygrali lepsi chociaz szczerze, to myslalam, ze Tomek przejdzie. Nie to, ze mu kibicowalam ale myslalam, ze widzowie jego wybiora

A ja ide sie pomoczyc w wannie a pozniej lektura na dobry sen;-) Jutro chyba ciezki dzien mnie czeka...

To do jutra, dobrej nocki

Witam wreszcie:)
Ewelcia-najlepsze życzenia
CrazyGirl-100lat w szcz ęściu:)
Wolfia-a jak,pewnie,że mam się dobrze:)))
Kamcia-Ciebie ominęło spotkanie????????????????????????????Nie wierzę
Tichonek-hehe-już widzę Twojego P w różowych skarpetkach-mhmmm;)
Margaritta-cieszę się,że w końcu udało Ci się wyrwać na kafkę;)Znam to uczucie stęsknienia się do dzieci:)
LadyZgaga-wciąż trzymam kciukasy-dzielna mamuśka jesteś:)
Teraz tak szybciutko-w nocy(o 2giej)z 25na26go wróciliśmy z Bułgarii-było cudoooownie...Nie będę się rozpisywać-chybaże któraś ma ochotę na szczegóły(bo np.rozważa wyjazd tam),powiem tylko,że Daniel przerósł wszelkie oczekiwania-jakby dziecka nie było,w ostatni wieczór nawet wybraliśmy się po 22giej na spacer po plaży:)))-wczoraj z siostrą ,jej chłopakiem,bratem z żoną i ich dwoma synkami pojechaliśmy sobie do parku dinozaurów w Rogowie-cały dzień zabawy,potem do Biskupina i na obiadek-tak więc dzień Matki miałam rewelacyjny:))).A rano jak weszłam do pokoju dzieci pierwsze co jak mnie zobaczyły(po6dniach rozłąki) to-wszystkiego dobrego w dniu Mamusi-a za 5 dni będzie nasze święto;)))
Mam nadzieję,że jakieś resztki dobrej pogody zostaną do mojego powrotu-choć właściwie moje spalone ramiona raczej słonka unikać muszą:(((Aaaaa-jeszcze się pochwalę,że mój Danielek doczekał się wreszcie pierwszego zębólca-dolnej prawej jedynki:)))No uciekam-a Wam miłego dnia życzę...I nie bójcie się-powrócę(jeszcze dziś);)))

Dzień Dobry Mamuśki:-)
oczywiście nie poprasowałam.... ale nieważne.
Ewelcia - wszystkiego najlepszego z okazji imienin. i nie złość się na Szymcia - on taki kochany jest:)
Crazy Girl - dla ciebie spełnienia marzeń również
Lady Zgaga - a co dzisiaj takiego będzie się działo? bo chyba coś przeoczyłam w postach...
Lubiczanka - super, że urlopik udany. a Danielek to przecież bardzo grzeczny chłopczyk, więc nie ma co się dziwić;)
słońce świeciło, ale pół godziny temu - a teraz "piękne" szare niebo...

Bry:-)
Ewelcia najlepszego:-), spóźnione, ale może przyjmiesz:zawstydzona/y::-D
Lubiczanko super, że urlopik się udał. Gratulacje ząbka:-)

Andzia chyba weszła w fazę lęku separacyjnego:-(. Płacze, jak znikam z punktu widzenia, jak obudziła się po południu i zobaczyła, że taty nie ma i mamusia sama kąpiel przygotowuje to był ryk nie z tej ziemi. Przytulała się i nie chciała z rąk zejść:no:, potem płakała, bo chciałam ją uspać:eek:. W końcu zabawiła się oglądając swoje zdjęcia:-D:-D:-D

Teraz śpi w moim łóżku, pranie nastawione.

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Witam z rana :-) ciekawe czy się pogoda poprawi ale coś mi się nie wydaje :sorry2: ja normalnie ostatnio ani weny ani chęci do w ogóle siedzenia przed kompem :no: jakoś humorek do d**y z bliżej nieokreślonej przyczyny :dry: do tego dobija mnie ignorancja męża szkoda gadać :-(
Andziulina czekam kochane na Was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry