Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku, wspolczuje Wam strasznie :-( Alergeny moga utrzymywac sie w organizmie do dwoch tygodni. Wiec moze to wszystko z niego schodzi...no to ja nie wiem jak nazwac to na co Szymon ma uczulenie,odstawiłam na 2 dni wszystko,dałam słoiczek-wysypało,dzisiaj do rana zeszlo,dałam własną zupke-wysypało!!!to na co on jest uczulony??jak to nazwac??bo ugotowałam tylko z piersi kurczaka,ziemniaków i marchewki:/
hmmm o tym nie pomyślałamMArta a moze marchewka go uczula?
Ugotuj zupe bez marchwi.
Na naszym watku byl chlopiec i dziewczynka co byli uczuleni na marchew
ale zeby marchewka uczulała

ze ciezko to opisac,uciekala mi z wanny, a gdy ja wyciagnelam chciala z powrotem wogole nie chciala sie wytrzec ubrac w pizamké noooo i przy tym wszystkim strasznie sie darla krztusila dusila i do tego odruchy wymiotne, do tego bicie , kápanie i wyrywanie wlosów mamie. szokkkkk przezylam przez 30 minut, w koncu szie wybeczala polozyla i szlochajac usnela o 19. A najlepsze jest to ze takie ataki miewa gdy M nie ma w domu a gdy mu opowiadam co to sie dzialo to uwierzyc nie moze.
Czy wasze dzieciaczki tez takie cos mialy??????