reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko a japoneczki sobie sprawilam ostatnio ale jak narazie to mialam je tylko raz bo ze mnie straszny zmarzluch jest, znajomi sie smiejá ze widocznie m mnie slabo w nocy ogrzewa:-D:-D
Pauletto he he nie chcialam;-)

Ostatnia edycja:
OOO jak tu fajnie wczoraj bylo:-D:-D:-Dszkoda ze juz poszlam spac...a raczej do meza mego:zawstydzona/y:;-)

ewelcia ale jak Szym sypia po 10,5h na dobe to raczej powinnaś być wypoczeta:eek::-D:-D:-D
no ba...makijaz mini,wlos na zel i heja;-):-D

ewelcia Twój pracuje w sobotę? Jeśli nie to zapraszam na kawkę,koniecznie bo później to długa droga do spotkania ;-):tak::tak::tak:
a 10,5 godzin to niestety nie tak mało,Szymcio jest po prostu twardzielem :-D:-D:-D

pod kołdrą singla :-D:-D
pracuje:-(:baffled:
ale zapraszam do mnie;-):-)
wez przybory do stryzzena to moze mnie opitolisz;-)
daj znac czy wpadniecie to moze jakies ciacho zmajstruje;-)
mozesz dzwonic do mnie mam w vodafonie...ale nr ten sam:tak::-)

nieprawdaż?
ewelcia ty się przyznaj,Szym śpi a ty z nudów wypisujesz pierdoły :-D:-D
joke :-D

:-D
no pewnie ze tak,a jak ty myslalas:-p

oho- ekipa przed kompem:-D

anineczko a poniewaz jeszcze nie zajarzyłam po tylu naukach jak cytowac to odp Ci bez cytowania- no własnie prawdaż prawdaż- :-D jedzie ta ewelcia po tym Szymku a on aniołek pol dnia jej przesypia:-D
dokladnie spi jak susel:-p:baffled:a w dodatku malo je...ja osiwieje...

Wiecej nie czytalam bo brak czasu...mlody juz mnie wola na dwor....;-)

Oooo sloneczko wyszlo:-)

kurde naskrobaliście tyle ze nie dam rady teraz nadrobic:/:/:/młyn mam niesamowity,K sie rozchorował:(((i wszystko sama!!!

powiem wam ze sie załamałam!!!!Szymek może pic tylko nutramigen!!!!na reszte ma uczulenie!!!ugotowalam mu sama zupe i wysypało go:(((((i skąd ja mu tu wezme bezglutenowe jedzenie????!!!tylko sie pochlastac:(((

Marta oj współczuje diety bezglutenowej choć wcale nie jest taka straszna miałam znajomego który miał uczulenie na gluten :tak: tylko upierdliwe bo będziesz musiałą osobno gotować:sorry2: a w Tesco widziałam półkę z bezglutenowymi produktami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry