reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Aleście poszalały w nocy-ładnie to tak,kiedy człowiek zcharowany Wy sobie pogaduchy urządzacie;)))
Margaritta-wiierzę w Ciebie-dasz radę znalezć ten utwór:)))Ja też czasem szukam po jednym słowie i o dziwo-udaje się:)))
Ewelcia-no,no,no-na Szymka plis nie narzekać;)))
Kasiuleczko-ja też mam 3 łazienki-korzystam tylko ze swej sypialnianej,ale sprzątać trzeba wszystkie:/Jak pazyrki?
Matosiatato-noooo...wreszcie się pojawiłeś:)
Anineczko-klakierku Ty-grrrrrr
Tichonek-to kiedy startujecie(o nowy suwak pytam)
Misia-chyba coś przeoczyłam-te 8ki wychodzą i tak bolą?Nie faszeruj się tabsami-z doświadczenia wiem,że lepiej nie uzależniać się od nich
Andzulina-jak często chodzisz z Igorkiem na basen?
Dziś samopoczucie znacznie lepsze:)))Ale busy dzień się zapowiada-pomału trzeba zakupki robić na Dawidka party.Miłego dnia i do potem

reklama
Witam:-)
Właśnie przebrnęłam przez nocne Polaków rozmowy:-D:-D:-D

Ewelcia
chyba nie odpoczniemy, bo mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia i ogarnięcia, ale nic. Miesiąc byłby lepszy, ale dobrze, że w ogóle się udało, bo w końcu niedawno też byliśmy

Idę się ogarnąć, zjeść śniadanko, wywiesić pranie

Miłego dzionka

dobry!
no no ladna tu sie ekipa zebrala wczoraj;-)
Margaritta-a gdzie piosenke slyszalas?W radiu?To nowsiejsza jakas czy niekoniecznie?Ja tez mam ze 3 do sciagniecia ale tytul tylko jednej znam...Ja zawsze szukam po listach radiowych,jesli chodzi o kawalki,ktore pojawily sie niedawno i taki sposob zdaje egzamin:tak:
Czy ta pogoda nie moze sie zdecydowac?:szok:dzisiaj znowu szaro i zimno.Chyba przy zelazku trza sie bedzie zagrzac:dry:
Milego dnia!

Kurde baby i członek tak się rozpisaliście że w trakcie młodej porannej drzemki zdążyłam tylko przeczytać :dry:;-) teraz druga drzemka no to piszę :-):-):-)
Hejooooo :-D Wiktor zasnął mi wczoraj o 19 i byłam pewna że to nie będzie spanie na noc a ten obudził się o 8 rano :szok::szok::szok: miał tylko jedną przerwę o 23 ale P zaprowadził go z powrotem to łóżka i poszedł dalej spać :cool2: kurcze a ja zaczynam mieć mieszane uczucia z jednej strony super że chłopaki jadą dwa tyg ciszy i spokoju zero porozwalanych wszędzie zabawek nie ma przymusu gotowania a z drugiej strony sama w nocy w domu :baffled: ehhh i tak źle i tak nie dobrze :sorry2: i jak tu babie dogodzić :-D
Lubiczanka COCO JUMBO I DO PRZODU :-D:-D:-D:-D
Margarita powodzenia w szukaniu piosenki oby krócej jak rok to potrwało gud lak :-)
Kasiuleczka ja to nawet się potrafię popłakac na takich programach jak "Mam Talent" ..bo łądnie śpiewają :zawstydzona/y::-D i P też zawsze zlewa ze mnie :-D .... lakier się trzyma??? ;-)

Bry!:-)
...No,powiedzmy bo zaraz chyba lunie:baffled:
Nic nie odsypiają,tylko od rana zalatane:tak:
Przedszkole,kawka u Dyty,przedszkole i pędem do Dylana:tak:No i siadłam,dzieci się bawią a ja jestem:-)
Tichonek-to kiedy startujecie(o nowy suwak pytam)
No,w przyszłym cyklu,a teraz czekam na @:tak:Mam nadzieję,ze będzie to ostatnia @ na dłuższy czas:sorry2:Pisałam wcześniej,że parę dni się to przesunie bo owulacja sfiksowała ostatnim razem,ale jak tylko maszynka pokaże "go" to my GO!:-)Myślę,że jak mi się znów coś nie poprzestawia,będą to pierwsze dni lipca:tak:5-tego mamy rocznicę ślubu,może wtedy akurat wypadnie:-)
Asienka,pamiętasz o przyszłej sobocie?16-ta:tak:
A jutro mam fryzjera!:-):-):-):-)Już się nie mogę doczeka,żeby się pozbyc tej miotły,którą noszę teraz na głowie:baffled:

hello kobiety,
A my juz po jednym spacerku, hustawkach nio i wlazlam jeszcze do sklepu po jedna rzecz a do choinki wyszlam z dwiema siatami:szok:. nastepnym razem wezme tylko odliczone drobniaki:-)
Teraz obiadek mi sie pomalusiu "pyrtoli"
lubiczanko , pauletto a pazurki tak oooooo... ze tak powiem, u stop oki szkoda tylko ze pogoda taka troche lipna na pokazywanie pazurków np w japoneczkach:happy2:
A u rak chyba walne tez ten sliwkowy bo te kredke trzeba ciagle poprawiac.
pauletto ha ha mam to samo ,wczoraj np bekse puscilam na tym
[video=youtube;QWNoiVrJDsE]http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE&feature=fvsr[/video]
i jeszcze jednej piosence która ta mala spiewa.
dobrze ze m nie bylo bo by mnie wysmial....:-D a co ja poradze ze taka wrazliwa ze mnie baba.;-);-)

reklama
Pauletta-a no do przodu
Asieńko-obiad przed12tą???
Kasiuleczko-to dawaj japoneczki:)
Tichonek-to liczymy dni:)))
Anineczko-to będziecie w niedzielę?
A my z Mamusią właśnie wróciłyśmy z szaleństwa shoppingowego:)))))stewka poszła w niepamięć:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry