reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko" o ja cie krece" 3 lazienki:szok: he he dwie bym na klucz zamknela zeby tylko ich nie sprzatac;-).
Jak mnie sie marza tez zelowe pazurki, ale moja Oliva by tam ze mná nie wysiedziala tyle godzin, jak narazie musza mi wystarczyc takie jakie sobie sama zrobie.
no u nóg juz mam he he walnelam kolor bordowo sliwkowy:-D teraz jeszcze u rák ale mam dylemat czy tez tym sliwkowym czy bezbarwnym i bialá kredká przejechac;-)

o m g pozdrów swego równie gorąco :rolleyes2: nie chciałam się przed szereg wychylać,zeby nie bylo.ze....wiesz no:sorry: ale skoro on sam z własnej woli( nieprzymuszonej mam nadzieje) ... to i ja gorąco:-D
zagrabaniczny utwór to jest..laska spiewa...wolny.. pościelowy taki:rolleyes2::-D liryczny znaczy:-D

o jest i sam ON :happy2: yoł men :-D

Ostatnia edycja:
No,faktycznie zaje***ta musi być ta piosenka:sorry::-D:-D:-D Ty się oddaj pod protekt jakiegoś specjalisty:-D:-D:-D
Uwaga:rozwijam myśl...Dyskoteka,tańce przytulańce,ślimaki,masu,masu:-D:-D:-DZabawa w skojarzenia:-D:-D:-D
:oo::oo:Margaritta jak już znajdziesz tego specjalistę to mnie też na wizytę zapisz:eek::eek:

Margaritta oby ci sie jak najszybciej udalo já znalexc, mnie ostatnio tez meczyla jedna piosenka i chyba 3 miesiace szperalam po you tube az w koncu znalazlam, a pamietalam jedno slowo "rainbow":-)
Ha Ha Anineczko i tak wlasnie uczynilam, jeszcze mi tylko jakas mala ozdóbka brakuje jakis kwiatuszek he he i beda pazury jak z salonuuu:-);-)
Spadam .Milej nocki kobiety i temu Panu co produkuje posta tez.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry