Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tabasia - faktycznie pisałam, ale my zaczęliśmy chodzenie na basen w PL (byłam na 6-tyg urlopie...) Igor miał akurat 3 m-ce i znalazłam zajęcia dla takich maluchów prowadzone przez instruktora. nie wiem, jak jest tutaj, ale jak kiedyś się podpytywałam na basenach, na które ja chodziłam, to ciężko z czymś takim... chyba żeby zapytać w tych większych leisure-landach np. na saltihill? bo moim zdaniem dobrze pójść chociaż na kilka zajęć z kimś doświadczonym, bo wbrew pozorom oswajanie dziecka z wodą (taką dużą) nie jest takie proste. ja do tej pory wykorzystuję wskazówki i ćwiczenia z zajęć w PL.Andziulina Ty chyba kiedys pisalas, ze chodzilas z Igorkiem na basen... Mozesz podac jakis namiar?![]()
Znalazlam na Salthillu, wlasnie w leisurelandzie, ale tam jakos mi sie nie widziTabasia - faktycznie pisałam, ale my zaczęliśmy chodzenie na basen w PL (byłam na 6-tyg urlopie...) Igor miał akurat 3 m-ce i znalazłam zajęcia dla takich maluchów prowadzone przez instruktora. nie wiem, jak jest tutaj, ale jak kiedyś się podpytywałam na basenach, na które ja chodziłam, to ciężko z czymś takim... chyba żeby zapytać w tych większych leisure-landach np. na saltihill? bo moim zdaniem dobrze pójść chociaż na kilka zajęć z kimś doświadczonym, bo wbrew pozorom oswajanie dziecka z wodą (taką dużą) nie jest takie proste. ja do tej pory wykorzystuję wskazówki i ćwiczenia z zajęć w PL.
i to by bylo na tyle... buuu... no nic, jade na 3tyg. do PL, to moze faktycznie zrobie tak jak Ty i pojde na jakis basenik w Kraku ;-)
ale jutro juz luz a potem weekend:-). 
Takze zapowowiada sie mily dzien..oby pogoda dopisala!!
Boli mnie tak,ze ledwo moge mowic....plus migdaly.....i to wszystko od zas..r....nych zebow! I co maja te nasze biedne dzieci powiedziec????
:-)
....jak sie nie zna na niczym to po co ludzi leczy

podziwiam Cie kobieta naprawe,trojka dzieci,maz dpominajacy sie uwagi;-)praca itp....szacun.

...przeciez wczoraj i przed wczoraj ja ledwo zylam...a jeszcze musialm do socjalu na podpis gnac....

ale bylam wtedy zla)

oj joj jak dlugo tego nie robilam

Niom:-)Dużo i pierwszy raz tak dużoTichonku Wy tez...25dni to duzo....a pochwal no sie kochana,zaczeliscie juz jakas produkcje z P???;-)
Od 22 grudnia do 16 stycznia
Ale ja byłam w Polsce rok temu w lipcu czyli jak teraz pojedziemy to będzie półtora roku jak dziadki wnusia nie widzieli i kto wie kiedy potem znów polecimy
Pewnie nieprędko
I jeszcze się trochę przesunie w czasie(tzn kilka dni) bo mi się cykl trochę przedłużył
Chyba przez to moje zatrucie ostatnie,owulacja mi się o tydzień zapóźniła
No,ale podczas następnej już ruszamy:-)