reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia ale jak Szym sypia po 10,5h na dobe to raczej powinnaś być wypoczeta:eek::-D:-D:-D

nieprawdaż?
ewelcia ty się przyznaj,Szym śpi a ty z nudów wypisujesz pierdoły :-D:-D
joke :-D

[video=youtube;LNDOw5GB090]http://www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related[/video]

mrrrr....

paznokcie pomalowane?hmmm kiedy to było?
aaaaa jakiś czas temu,doslownie pazury wytrzymały jakieś 5 minut i zaczęły odpryskiwac...jakieś do bani mają lakiery,albo ja za dużo robię w domu...stanowczo za dużo :szok::-D

reklama
oho- ekipa przed kompem:-D

anineczko a poniewaz jeszcze nie zajarzyłam po tylu naukach jak cytowac to odp Ci bez cytowania- no własnie prawdaż prawdaż- :-D jedzie ta ewelcia po tym Szymku a on aniołek pol dnia jej przesypia:-D

Tichonkowa Ci powiem cos... tynsknić juz zaczynam :-(;-):-D

oho- ekipa przed kompem:-D

anineczko a poniewaz jeszcze nie zajarzyłam po tylu naukach jak cytowac to odp Ci bez cytowania- no własnie prawdaż prawdaż- :-D jedzie ta ewelcia po tym Szymku a on aniołek pol dnia jej przesypia:-D
no kurna przyjedź ty do mnie na nauki to ja już Cię tak wyszkolę,że nie ma bata ( tutaj miało byc inne słowo,ale cenzura obowiązuje) że się nie połapiesz :-D
A Szym jest stworzony dla energicznych rodziców,to fakt.Na szczęście Ewelcia i M są takimi rodzicami,tylko czasem włącza im się marudzenie. :-D

co robita?
mój jutro nie idzie do roboty,ale ja odwożę Antka rano do przedszkola buuu :-D

paznokcie pomalowane?hmmm kiedy to było?
aaaaa jakiś czas temu,doslownie pazury wytrzymały jakieś 5 minut i zaczęły odpryskiwac...jakieś do bani mają lakiery,albo ja za dużo robię w domu...stanowczo za dużo :szok::-D
Anineczko ha ha dlatego w pierwszej kolejnosci lazienke wyszorowalam, wtedy moze lakier mi wytrzyna dluzej niz 5 minut ... no zobaczymy

ja na ten przykład powinnam juz byc w łóziu, bo rano zła jestem zawsze sama na siebie ze siedze po nocach :sorry: nienawidzę wstawać rano:dry:
i to ja zawsze miśke do szkoły odprowadzam / odwozę...

moj juz tnie komara, bo o 6-tej codzien zrywka:sorry:

chodzi za mną utwór od tygodnia-poradzic se z myślami nie moge- nie znam wykonawcy, ani tytułu:zawstydzona/y: i wpisuje juz słowa z niej(zaslyszane) i d***pa :wściekła/y:

musze ją zdobyć no:dry:

moj wspaniałomyślny małz powiedział" muzyke wpisz":happy2::-D:-D

wcale nie śmieszne :dry:

U mnie na kanapie mąż sobie zrobił łoże w kolorze czerwonym:eek:Kocem sie znaczy przykrył czerwonym i chrapaniem zamazuje mi piękne wspomnienia związane z tą piosenką:rolleyes:I nie z nim,bynajmniej:rolleyes2:To było dłuuugo zanim dowiedzialam się o istnieniu mojego P:-)
Margaritta to już Ci uszy odpoczęły po moim ostatnim nadawaniu?:sorry::-D

Tichonkowa sie nie zmęczyły wcale.... czekam na następne z utęsknieniem- a sprobuj zapomniec :dry::-D

anineczko a ze mam wpasc do Cie na nauki- w sumie kazdy pretekst dobry :-p;-) sie zdziwisz kiedys:-D

margaretto podaj słowa może zaradzę w wyborze piosenki :-D

kasiulenka ja mam 3 łazienki do wykonania i niestety mam wrażenie,że tylko żele na pazurach coś pomogą :sorry2:
ale żele kładłam 2 razy i zawsze musiałam iśc i wypełnic je 2 razy w miesiącu,bo szybko pazury rosły :eek:
a to jednak za duża kwota jak na miesiąc ładnego wyglądania.Jakby nie było twoje pazurki będą wyglądały miodzio :-)

Tichonkowa sie nie zmęczyły wcale.... czekam na następne z utęsknieniem- a sprobuj zapomniec :dry::-D

anineczko a ze mam wpasc do Cie na nauki- w sumie kazdy pretekst dobry :-p;-) sie zdziwisz kiedys:-D

sie nie zdziwie ale ucieszę,no!
kiedy odkupisz ode mnie jakies krzesełko czy cóś?Mam jakieś takie landlordowskie,a co tam.każdy pretekst jest dobry,no nie?

Tichonku rozwiń myśl :-D:-D

Ostatnia edycja:
anineczko zartowałas teraz prawda:dry::-D zebym to ja je znala:-D:-D cos tam,ze.... kloster to ju, że ju ar maj drim, że aj albo nie aj nie wiem:-D protekt ju....zaje***cie nie :sorry2::-D:-D:-D:-D

mam kolezankę ze szkolnej ławy tyle,ze w PL która jest kosmetyczką i ... w kazdym razie ja nie jestem zwolenniczką (...) a tym bardziej zeli i akryli ;-) jednak wiem,ze jak mus to mus:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry