• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
ja już po ogarnięciu góry i dołu,jeszcze tylko podłogi zmyc w kuchni i chyba się legnę na kanapie bo nóg nie czuję :baffled:
jeszcze zapraszam do mnie:tak:przed legnięciem na kanape:-D:-D:-D:-Dbo u mnie nogi można połamac:baffled:
żartowałam ide już sama ogarniac ten bajzel:tak:chociaz nie wiem co to za sens skoro jutro będzie to samo:dry::sorry2:

reklama
hej..
biorę się za sprzątanie......Bo do tej pory siedziałam przed kompem i zmieniałam wystrój bloga mojej małej...Trochę to skomplikowane....
Mała zasikała mi już 2 razy kanapę, dywan i rozniosła to na stópkach po moich płytkach na wysoki połysk...:( więc mam co robić.. Ale uczymy się dalej. Zapas ubranek jeszcze jest :)

jeszcze zapraszam do mnie:tak:przed legnięciem na kanape:-D:-D:-D:-Dbo u mnie nogi można połamac:baffled:
żartowałam ide już sama ogarniac ten bajzel:tak:chociaz nie wiem co to za sens skoro jutro będzie to samo:dry::sorry2:

nnoooo pewnieeeee :-p
nie no,dziś narobiłam się jak głupia.:szok:
i wiem,że jutro będzie powtórka z rozrywki,choc w zasadzie na górze mam gdzieś na kilka dni spokoju,bo tam hołota się nie krząta w ciągu dnia :tak:

crazy girl współczuję tych płytek :-D:-D moja zmora na poprzednim domku:baffled:

hejka, u nas sie rozpogodzilo choc wiatr silny. w pracy nawet ujdzie. oj musze wziasc sie w garsc i mieszkanie posprzatac i pranie wywiesic bo siedzi w pralce. milego wieczoru zycze

a85eb6a5bc.png

20090613290117.png

No nieee.. siedzę sobie i słyszę jakieś zgrzyty od pralki (akurat prała)... przestraszyłam się, wyłączyłam pralkę, wyjęłam całe mokre pranie i wyciągnęłam z bębna siła drut od stanika! szok..

A my z Andzią jeszcze wieczorny spacerek zaliczyłyśmy:-), teraz zjadła kolację i się bawi. Za chwilę kąpiel i lulu:-D. A jak M wróci to będziemy mieli chwilkę dla siebie:-D:-D:-D:cool2:;-)

a Szymuś juz śpi od 15 minut:-):-)miał tylko 2 drzemki po 20 minut więc padł szybko:-):-)

tichonek nie wiem co sie dzieje ale nie moge wrzucic fotki bratanicy ani tu ani na nk:no::baffled:i nie wiem dlaczego:confused:

madbebe moim zdaniem po odbiór paszportu łatwo trafić, my jeechaliśmy bez gps:zawstydzona/y:tzn mieliśmy gps ale nam się zawiesił jak już dojeżdżaliśmy do centrum:sorry2:
no i pytaliśmy tylko o szpilę, a od szpili (jak staniesz przy niej) widac już rzekę, więc wystarczy dość do rzeki i skręcić na lewo(tam jest taki pomnik z aniołami czy coś w tym stylu) i po lewej to będzie budynek z zielonymi szklanymi drzwiami:tak:a wkoło szpili masz pełno parkingów....

reklama
Dziewczyny mam pełną wersję książki tej co Misia wklejała "Zabawy paluszkowe" mam ją w pliku pdf. jak któraś jest zainteresowana wyślijcie mi na priv wasze namiary :-) ale sprawdźcie najpierw poczty bo trochę adresów miałam i tym wysłałam bez pytania ;-):-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry