Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Jest mi smuto bo staranka miały by już na dniach ale niestety o następny miesiąc się przesuną
A tak już czekałam
Dużo by tu pisac,opisywac,ale nie mam teraz na to chęci(sorki dziewczynki),w każdym razie w tym miesiącu nici
Mało rano nie ryczałam,ale nic to nie da,niestety
Jestem strasznie zawiedziona,sfrustrowana...niestety znów czekanie:-(Smutaśno mi jakbym dwóch kresek na teście ciążowym nie zobaczyła:-(Może przesadzam,ale już się tak cieszyłam:-(
Opiszę o co chodzi ale nie teraz:-(Powiem tylko,że żadna w tym wina mojego P,bardziej już moja:-(
A tak już czekałam
Dużo by tu pisac,opisywac,ale nie mam teraz na to chęci(sorki dziewczynki),w każdym razie w tym miesiącu nici
Mało rano nie ryczałam,ale nic to nie da,niestety
Jestem strasznie zawiedziona,sfrustrowana...niestety znów czekanie:-(Smutaśno mi jakbym dwóch kresek na teście ciążowym nie zobaczyła:-(Może przesadzam,ale już się tak cieszyłam:-(Opiszę o co chodzi ale nie teraz:-(Powiem tylko,że żadna w tym wina mojego P,bardziej już moja:-(
tulam,cokolwiek jest przyczyna..:-(Wierze ze jestes zawiedziona,bo wiem,jak czekasz.My czekalismy,odwlekalismy ze wzgledow finansowych,co bylo nonsensem i glupota.Jedyne dobre to,ze mam lata pracy i skladki w efekcie.Nie smutaj,bedzie dobrze!Zycze Ci tego z calego serca!
za piekne zyczonka i pamiec, boziiuuu jak mi milo sie zrobilo
ze nie przeszkadza nawet fakt ze znow o rok starsza jestem
czy ja mam gdzies dalej uderzac z tym czy jak, nie mam pojecia, musze sie gdzies poradzic

?O której będziemy mogły się spotkac i gdzie?Które dziewczynka jeszcze reflektuje?