reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej!:-)
Agusiek- 100 lat!;-)
tichonku- glowa do gory, nie smuc sie juz, miesiac szybko zleci.:tak:
A co do spotkania, to nie deklaruje sie jeszcze na 100%, dam znac we wtorek.

crazygirl-super, ze to nie alergia.

Marta,mnie by lepiej było około południa,12-13:tak:bo jeszcze się muszę z powrotem autobusem do domu tłuc:dry:Dyta chyba też się ze mną wybierze:tak:Karolinanicola,a Ty?
Wiecie co,wiem,że to tylko miesiąc,ale ja już od roku na to czekałam:-(Najpierw się P nie mógł zdecydować,potem powiedział-za 4 miesiące a tu zaś kiszka:-(Na dzień dzisiejszy to mam humor do bani:-(

Witam
Agusiek spelnienia marzen
Zdrowka dla Nikosia biedaczek

A ja padam!!! Sprzatanie gotowanie i opieka nad moja dwojka
Wyssysa cala energgie ze mnie
Do tego Eryk wczoraj dostal goraczki w nocy majaczyl mial 39 bylam rano u lekarza to w sumie nic takiego
Ma troche gardlo czerwone przepisal mi elofal lek na kaszel jak on kaszlu nie ma bez sensu
W apte e 70zl a ic sie z tego nie przyda

Poza tym mam dosc Upalow nie wierze ze to pisze ale to dlatego ze w domu mam 30st chodze w staniku a i tak sie cala poce Takie minusy zlego budownictwa

Tichonek nie martw sie miesiac szybko minie

Crazy girl to dobrze ze cieszysz sie z wynikow
Pauletta dzieki za ksiazke :)

witam wieczorowa pora,
ja oczywiscie caly dzien busy,
Crazy Girl - mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy,
Marta F, Tichonek - mnie pasuje poniedzialek i sroda, codziennie do piatku a godzina tez prawie kazda,
Agusiek - zdrówka, 100 lat i spełnienia marzeń

Ostatnia edycja:
Madbebe- bo Pjmeat ma przerwe w dostawach pomiedzy 16 czerwca a 2 lipca. Info jest na stronie :) Ja zamowilam kilka dni temu wlasnie i teraz czekam.

nauczyciele w POlsce oczywiscie maja platne wakacje!!!!! Za co by zyli przez 2 miechy ;)
No a my mamy tak, bo to jest spoleczna szkola sobotnia, utrzymywana przez rodzicow. Truno,zeby nam rodzice za wakacje placili jak dzieci nie chodza na zajecia. Takie zasady....fair mysle.

Witam sie wieczorową porą :-) Zuza ululana Wiktor tylko zje kolację i do wyra tyż idzie ja zaraz będe piekła croissanty z serem i salami na kolacyjkę;-) a w łazience mam powódź:eek: podłoga zalana ściany mokre a zaczęło się tylko od lekkiego pryśnięcia mojego męża jak kąpaliśmy dzieci :sorry2: skończyło się na wyborach miss i mistera mokrego podkoszulka :-D:-D:-D:-D:-D tylko ciekawe kto to posprząta bo ja nie zamierzam:cool2::-D
a właśnie miałam pytać wszystkie książkę dostały???? jak nie to krzyczeć ;-):-)

Pauletta czy możesz wrzucić przepis na te croissanty na odpowiedni wątek?:sorry2:Pliss...
Młody śpi,mąż się kąpie i zaraz jakiś horror sobie pooglądamy:sorry2:tak na poprawę mojego podłego nastroju:sorry2:
...Coś mi ostatnio piątki pechowe się wydaja cz jak:confused:...

reklama
Witam sie laski
My dzis do południa w domu, potem pojechalismy na wycieczke do Ashford castle zrobilismy grilla i piknik nad jeziorem fajnie było:)
Teraz sie objadamy lodami czeresniami i słodyczami mniam:)))
Pauletta co to za ksiązka??
MartaF a co i jak z tym spotkankiem?
Dobrej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry