reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

Agusiek..spoznione ale szczere zycznka urodzinowe...STO LAT STO LAT>..

ja jakos lekko w tyle jestem z forum bo mloda okupuje kompa..haha... ale daje rade dzisiaj jest moj..

My tez chetni na jakies spotkanko i ploteczki..:)
co do meczyku to ja obstawiam ze Argentyna wygra bo Diego chyba zawal dostalby ..haha..wiec napewno wygraja bo przeciez trenerem jest boski Diego ..hahaha ale okaze sie w praniu

Zgaga..a ja ostatnio zastanawialam sie co z TOba bo jakos milczysz i myslalam ze urodzilas nawet ostatnio nilasmi sie ze tulisz maluszka

no i juz nie pamietam co to ja jeszcze mialam napisac..wiec lece papa do pozniej

Witam sie ale mi sie dzissiaj dobrze spało:)
Mama robi bigos mniam
Co do meczy to ogl wczoraj porazke brazylii hihi a moja druyzna jest Hiszpania wiec dzis oglądam(jak oni wygraja to wygram 160 euro w pracy hihiih)
Miłęgo dnia Wam życze!!!

witam..
u nas noc była ciężka....

w sensie że mała się co chwile budziła.. jak nigdy, chyba ją brzusio bolał... bo na wieczór zwymiotowała...:-(
no i nie mogła spać, dałam jej herbatkę, jakoś udało się zasnąć.. o 3 w nocy:dry: a wstała już o 8:sorry2:
więc ja zmęczona, ona nie wyspana.. może zaśnie na dłużej w dzień a nie jak zawsze 30 min:-p

pauletta, kamcia dziękuję za zaproszonko...
ale nie wiem czy będziemy mieli czas, w sumie to nawet nie wiem co będziemy w tym Galway robić,
wiem że jedziemy do kasiuleczki25 po bramkę... no i po kotka :-) D zapisze się na tatuaż... i pewnie jakieś małe zakupy..
a no i może przy okazji znajdziemy jakieś autko.. bo chcemyu zmienić na nowsze:-D

Hej;-)
Dziś w nocy znalazłam moją lalę śpiącą na środku pokoju na dywanie:confused::shocked2:;-)

Mecze to i ja oglądam:-) Dziś miałam na zakupy jechać ale nie wyrobię się i nie jadę;-)
Zabieram się za sprzątanie w takim razie:-)
Miłego dnia!

Witam i ja:-)
Tichonku - będzie dobrze - tylko nie stresuj się i nie myśl o tym za dużo...
a u nas dzisiaj wietrznie, przynajmniej pranie szybko wyschnie
spadam na zakupy - w lodówce jakoś tak pusto...
miłego dnia Dziewczynki:-D

reklama
Witam sie i ja :-)

Jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczonka:-)
Czy przestanie wkoncu wiac???:wściekła/y: pewnie jak przestanie wiac to zacznie lac albo sie ochlodzi jak to zawsze, a w pl taka piekna pogoda, a ja ze znad morza, to jak sobie pomysle to az mnie sciska w srodku...:-(
Maly znow akcje zrobil w nocy od 2 do 4 chyba nie spal :no: no ale za to rano do 10 spalismy;-)

Tak sobie przypomnialm wlasnie ze tax za auto mi sie skonczyl w czerwcu, a znajac moje szczescie........:zawstydzona/y::wściekła/y:
Zmykam sie ogarnac poki maly drzemie
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry