reklama

Mamy z Irlandii!!

Rzeczywiście ten wiatr jest dobry tylko do suszenia prania ale na spacer nie zamierzam się wyłaniać w takie wietrzysko:dry::sorry2::sorry2: obiadek już dochodzi aż mnie ssie od środka od tych zapachów:-D to się napisałam Zuzia wstała...;-):-)

reklama
witam my po basenie hi siedzimy w karcmie I czekamy na obiad bo umieramy z glodu a potem idziemy na deser hi
wiatr jest duzy masakra. ale ladnie jest a mama uwielbia promenade
milego dnia

u nas też wieje okropnie:dry:
nie mogę z małą nawet na spacer wyjść bo mamy tylko chustę jeszcze przez może tydzień....:dry: no ale trudno..
jak może się polepsy to wyjdę z nią na podwórko....:tak:

pozatym zapomniałam powiedzieć że robiłam wczoraj te pyszne pączusie i już ich prawie nie ma:szok: wczoraj specjalnie kupmle przyszli na pączki:-D i zjedli:-p

Witam sobotnio!
Dzięki dziewczyny za wsparcie ale i tak mi nadal smutno:-(No bo to niby za miesiąc,ale wcale nie znaczy,że się uda za pierwszym podejściem:no:A tak to już bym miała pierwsze podejście za sobą:-(
I ja meczyki oglądam,teraz właśnie też:tak: i tylko wpadłam na momencik i spadam.Miłego weekendu:tak:

witam popoludniowo
bylamz dziecmi ( starszymi ) w kinie na Shreku ..calkiem calkiem..waznezezadowoleni..a teraz odpoczywamy ..

moj P z kolega meczyk oglada a ja musialam zobaczyc co u was slychac..:)

reklama
mój D....:sorry2: ale wkur** jest ... haha
powiedziął że polacy to zdrajcy bo dla niemiec grali w mistrzostwach:-p
eee tam zdrajcy,cieszmy się,że mamy chociaż w niemieckiej reprezentacji zdolnych piłkarzy.Zresztą Podolskiego to Polacy nie chcieli i teraz żałują :-D

no cóż....mecz świetny :tak::tak:

wieczorem stawiam na Hiszpanię...albo nie,za tym kto wygra :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry