reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja mam coś czuja że mistrzostwo Niemcy zdobędą ;-) teraz też obstawiam za tym co wygrają oby to była Hiszpania to mecz finałowy będzie bardzo ciekawy:tak:
ma ktoś ciekawy pomysł na kolację??? hmm może pizzę zrobię taką domową:confused:

Myśmy właśnie pizze wciągnęli,ale mrożoną:tak:Oczywiście najpierw ją upiekliśmy:-D
Pauletta,Ty mi powiedz jak Ty to nadzienie do tych rogali robisz:confused:Bo rogaliki w Lidlu zakupię i potem co?....Mam je tak rozpruć centralnie i wsadzić ser żółty z salami?Ale że jak owijasz ser salami:confused:Kroisz ser na słupki i zawijasz w plasterek salami czy jak?:sorry2:Mnie nada powiedzieć jak krowie na rowie:baffled:

Mecz trwa narazie bezbramkowo hmm lepiej dla mnie jak Hiszpania wygra, chociaz jak to mówia paragwaj stosuje pressing hihihihihi
my zajadamy popcorn słodycze i drinki, a jak tam u was wieczór footbolowy?:)

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiii Hiszpania wygrała no musze powiedziec ze druga połowa była ekscytujaca i mogło byc 2:0 ale wazne ze przeszli , no i teraz czeka ich przeprawa a Niemcami ciekawe moze jednak wygram 160 euro hihihi

Myśmy właśnie pizze wciągnęli,ale mrożoną:tak:Oczywiście najpierw ją upiekliśmy:-D
Pauletta,Ty mi powiedz jak Ty to nadzienie do tych rogali robisz:confused:Bo rogaliki w Lidlu zakupię i potem co?....Mam je tak rozpruć centralnie i wsadzić ser żółty z salami?Ale że jak owijasz ser salami:confused:Kroisz ser na słupki i zawijasz w plasterek salami czy jak?:sorry2:Mnie nada powiedzieć jak krowie na rowie:baffled:
Więc będzie jak krowie na rowie:-D:-D:-D ja kupuje w lidlu zawsze ser w plastrach i tak pół plastra sera na to kładę salami coby za krawędzie nie wystawało i zwijam roladkę , rogale centralnie nacinam i ładuję w środek tą roladkę croissant czasem się rozsypuje ale jakoś daję radę :tak: panimaju teraz:confused:;-):-)

Co do meczu to faktycznie emocjonujący:blink: te karne w drugiej połowie to masakra jakaś była :nerd: skąd oni wzięli tego arbitra :dry::sorry2:

witam wieczorowo
mecze super nawet obejrzalam ten pierwszy tak katem oka bylismy na spotkaniu mam u Ani i bylo naprawde super, a jak wracalismy to Asia przyciela komara i potem buszowala w domu i padla o 9, ale to moze jutro rano pospi jak dzis wstala o 7.30:szok:
anineczka- jaki obstawiasz final?
mnie tez pasi wtorek jesli chcecie mozemy pojsc z maluchami na plac zabaw jest niedaleko oby tylko pogoda byla,
kamcia - to trzymam kciuki zebys wygrala:tak:
Tichonek - mozemy podac sobie rece my tez taka mrozona, ale oczywiscie wczesniej do piekarnika,
a na jutro szykuje Napoleonke, dzis upieklam ciasto a jutro zrobie krem bo dzis Asia juz spi:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
Nio pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, wczoraj bylam na spacerze to ledwo wozek pchalam bo tak wialo i dzis to samo ze wogole nie wyszlam na spacer buuuu.:-(
Za to w domku troszke porobilam, po wypiciu kawki takiej weny na sprzatanko dostalam ze szookkk he he gdyby sasiedzi byli to chyba bym im tez chate ogarnela:-p
Poxnym poludniem goscie irole no i ze to pora obiadowa u nas byla to sie zalapali na pierozki z kapustká i grzybkami bardzo im zasmakowaly mowili "delyszys ":happy2:
Mlodziez padla po 21 wiec mamka mogla sie oddac tworczosci i tak powstalo nowe pudeleczko na skarby.
Nio a teraz siedze i foty pomniejszam zeby co nie co dziadkom powysylac i nk wkleic.
I widze ze tu same fanki "nogi" . Mnie to jakos nie ciagnie byc moze dlatego ze moj M tez fanem pilki nie jest.
A jutro wyboryy...... ciekawe co to bedzie:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry