reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
a my w poniedziałek jedziemy do Galway:-)
ale jestem happy... :happy2:

To ucałuj ziemię ode mnie,bo jest dla mnie mega ważna.:tak:
zazdraszaczam :dry:

misia rozumiem to co napisałaś,ale mam pytanie.Czy ta wasza szkoła ma uznanie przez Ministerstwo Edukacji w Polsce?Czy macie lub będziecie mieli maturzystów Polskich?Czy wasza szkoła będzie przeprowadzac polskie matury?

Pauletta takie croissanty były w lidlu,pyszny był jeden,bo drugi wciągnął mój m,ale one były z serem i szynką.
A takie atrakcje jak oblewanie łazienki mamy co róż :-D:-D:-D:-D
przednia zabawa :-D
Ja dostałam książkę,kłaniam się pięknie :-)

Margeritto mój nocny marku,wzywam Cię :cool2::cool2::cool2::cool2:

ja oglądnęłam sobie dziś dwa meczyki,przyznac się ,która jest tak samo mundialowa jak ja????

Tichonku,Anineczko no ja własnie w Lidlu kupuję takie croissanty do końcowego wypiekania po 4 na tacce aluminiowej robie w nich kieszonkę i wsadzam salami zawinięte w ser ot cała filozofia:-):-) i oglądałam tylko jeden meczyk ale ja jestem mundialowa z przymusu a nie z wyboru :-D:-D:-D
Kamcia* książka już poszła :-)
ka.M'cia i ja i ja zapraszam na kawkę :tak:

Hielloł
Ja tylko na chwilke;-)
Agusiek, 100 lat 100 lat!!!! Szczescia i slodyczy a przede wszystkim zdrowka i spelnienia marzen!!!

A my nadal bez netu... Ponoc 5 dni roboczych i juz na 100% bedzie ok. Tiaaaaa...
Ale nie pisze o tym, bo juz sie dzisiaj na tych jelopow nawkurzalam:wściekła/y:

Ja sie jeszcze tocze. Nawet niezle mi idzie;-) O ile temperatura powietrza na zewnatrz sprzyja:-D

Torby popakowalam do szpitala i w domu juz tez wszystko gotowe.
Obym nie musiala za dlugo czekac :sorry2:

Dobra, uciekam.
Odezwe sie niebawem.
Pozdrawiam Was wszystkie

Anineczka- mysle ze jutro Niemcy wygraja z Argentyna tak 2:1,a jak nie to karne a potem to Hiszpania ale wiesz jak to jest to juz na takim etapie ze moga byc niespodzianki, jak z Wlochami czy Anglia

Witam
Anineczko,Wiesienko-jak dla mnie Holandia albo Hiszpania(mój łysy stawiał na Brazylię lub Arg,ale mu powiedziałam,że nigdy w życiu:)))
Martuś-Kochana moja.Czy masz na myśli moje"Twoje"dzieciaczki?Jeśli tak,to ja mam na zmiany te godziny i właśnie w przyszłym tygodniu jest to poniedziałek i środa:(A na pocieszenie Ci powiem,że to już ostatni tydzień:)))Jeśli pojedziesz we wtorek,to proponuję zostawić u mnie Damiana(spotkanie będziesz miała luzniejsze,i chłopcy będą się cieszyć...chyba;)))
Tichonek-dziś już chyba ciut lepiej,prawda?
Agusiek-zdrówka Nikosiowi...Współczuję i mam nadzieję,że badania wszystko wyjaśnią:)
LadyZgaga-dobrze wiedzieć,że u Ciebie(Was)wporządku...A tego kulania już nie za wiele Ci zostało:)
To sobie popisałam-Młody,którego wsadziłam w skoczka zaczyna się nudzić...Miłego dnia Wam życzę,

reklama
witam:-)

kamcia spotykamy sie w środe przy szpili(tak myśle bo ja Dublina wogóle nie znam:-/) około 12-13 :-), przyjedziesz???
misia a ty będziesz??

a mi uszy chyba wczoraj przewiało :-( normalnie nic nie słysze,całe szczęście mam kropelki
mały wymęczył nas wczoraj do 22,tyle ma energii,skąd on to bierze:/ nie usiedzi w miejscu,a jak go położe w łóżku w środek to tak nas skopie ze ja uciekam :-/

lubiczanka no tak o twoje mi chodziło:tak:

a więc dziewczyny we wtorek:sorry2:
tichonek mam nadzieje ze ci pasuje:tak::sorry2:
miłego weekendu:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry