reklama

Mamy z Irlandii!!

dziękui wielkie..
ale aż mi się nie chce... :baffled:
kilka minut temu zadzwoniła szefowa i powiedziała że spotkamy sie koło 4-5 oi pogadamy..
coś była podejrzxanie miła:baffled::dry: więc wiem już ze wymyśliła jakiś plan... ehhh

normalnie już się wstydzę tam chodzić bo czuję się jakbym o jałmużnę prosiła:dry::dry::zawstydzona/y:

reklama
Tichonku co się dzieje????

No i zaliczyłyśmy poranny spacerek:-) a Ania drzemkę:-), za raz biorę się za obiad a potem znowu na spacer i zakupy. Może i ja bym pranie zrobiła???? Hmmm, muszę pomyśleć.

AGUS!!! STO LAT STO LATTTTTTT...NIECH ZYJE ZYJE NAMMMMMMMMMMM.....NIECH CI GWIAZDKA....I ROZGWIAZDKAAAAA.......<wyspiewalam to do ciebie piszac>!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Lece....milego dnia dziewczetaaaaaaa:-)

Witam Agusss stoooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt!!!!!!!
Ja wczoraj byłam cały dzien w miescie na zakupach masakra , a potem szałałam na imprezie w miescie i dzis wstałam z lekkim bólem głowy ale nie jest żle:)
Kupiłam wczoraj Olivierowi bilet do Polski i dzwoniac tam tylko mogłam zarezerwowac, Powiedzial mi pan nie musze aktu notarialnego ze wystarczy ze Oli powie ze to jego tata itp. Oli sie cieszy ze jedzie do Polski a wakacje ciekawe jak długo wytrzyma bez mamusi??:)
Miłego dnia

Witam

Agusik Sto Lat

Kamcia pierwsze słyszę,żeby kobieta mówiła,że zakupy to masakra :-D
Chciałabym przeżyc całodzienną masakrę na zakupach :cool2:

Misia kurcze to trochę lewo z tą pracą,myślałam,że jak w pl macie płatne wakacje :dry:

Tichonek no nie smutaj się noooooo.:sorry2:

Asieńka pomyślałaś nad praniem? :-D:-D

KaMcia powodzenia u szefowej,nie daj się! :-)

Idę posadzic kwiatki,bo mąż z pracy przywiózł jakieś zdechlaki i trzeba to uratowac :dry::cool2:

dobry!
no i mam malza:-Djuppiiii!zobaczymy kiedy zaczne psioczyc,ale chyba nie predko;-)Poza tym to chyba czesciej musze go tak puszczac,bo tyyyyle nam prezentow nawiozl:-)A sobie nic nie kupil,prawie;-)To jest maz dopiero!:-D
Pogoda na pranie bombowa,to fakt.My jako,ze mamy tylko taka suszarke domowa,musialam ja kamieniosami do ziemi przytwierdzic coby nie odfrunela:-D
Moje dzieci spia...;-)a ja buszuje:-D
madbebe- ja pracuje blisko przy konsulacie wiec jesli chcesz to moge Ci odebrac tylko musialabys mi dac szczegoly,
byloby bosko!Mam sie tam zjawic 5.08,wiec 19go powinien byc do odbioru:tak:Najpierw zbacze co z tym irlandzkim wyjdzie..Kochana jestes!(cmok):-)

Ka.M`cia-wiem,co czujesz.Ja tez nie anwidze prosic sie o pieniadze.Przede wszsytkim upominac sie o pozyczone...w sumie nigdy tego nie robie..
Mnie tez to czeka i musze spiac tylek,bo ciezko na nie pracowalam.Ty z reszta tez,wiec nie daj sie i powodzenia!

agusiek-zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci małżonek nago tańczy!:-D
anineczka-pierwsze slysze:confused:Moja mam nigdy nie miala platnych wakacji:no:chyba ze sie myle,ale nie sadze:sorry2:
Ale teraz w PL 30%we podwyzki nauczycielom maja byc;-),wiec zyc nie umierac.Chyba normalnie jade studia skonczyc i bede uczyc,a co:-D:-D:-D

Ide bo pranie czeka na wywieszenie..
Milego!

madbebe w zasadzie to nie wiem,tak palnęłam...ale kurcze to za co nauczyciele żyją w Polsce przez 2 miesiące wakacji?Nieee no?

edit
teraz doczytałam,że należą się świadczenia urlopowe.

Ale misia nie ma urlopu bo ma okres 2 miesięcy ją zwalniają by później przyjąc ją we wrześniu :sorry2:

reklama
Ale misia nie ma urlopu bo ma okres 2 miesięcy ją zwalniają by później przyjąc ją we wrześniu :sorry2:
no,lipa troche...zrywanie kontraktu i pozniej znowu..:dry:
Mama cos tam brala w wakacje,jakies trzynastki i jeszcze cos,nie pamietam:sorry2:
ciagle zapominam zapytac:
misia lub ktokolwiek..-zamawialyscie jakos ostatnio mieso z PJmeats?ja zamowilam 18.06 i nie dosc ze zero odzewu od nich to jeszcze dodzownic sie nie mozna w ogole,tel.powyłączane..Bzdura jakas..
macie inny namiar na mieso moze? :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry